دوست عزیز زنگ بزنید پشتیبانی تا راهنمایتون کنند...نقل قول:
Printable View
دوست عزیز زنگ بزنید پشتیبانی تا راهنمایتون کنند...نقل قول:
الان ترمز رو بکشیم بعد باید چیکار کنیم؟نقل قول:
اینجا آخه ایرانه اونم اصفهانش. قطعا طرح دیگه ای نمیذارن که بهتر باشه. اونم با این قضیه ۹۹ درصد دیگه واضحه که شبانه رایگان نخواهند داد. البته این یک درصد هرچند زور داره اما چیز زیادی نیست. من الان تردید برای انتخاب زمانشه. یکماه ۴ گیگه اما سه ماهه کمتر و ۶ماهه بازم کمتر!
....
دوستانی که ثبت نام کردند و طول کشیده زنگ کششون کتید. توی قراردادش نوشته ۲۴ ساعته موظفند وصل کنند.
Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk 2
اینطور که یکی از بچه ها میگفت امکان خرید حجم اضافه هست پس مشکلی نیست که چند ماهه سرویس بگیرید.نقل قول:
ولی نظر من اینه که برای ماه اول یک ماهه بگیر ببین وضع چطوریه اگه خوب بود از ماه بعدش چند ماه بگیر
دوستان من ۱۲ هم برام زده اما هنوز الان ۱۴ هم هست هیچ خبری نیست
اخه کدوم خری قانون گزاشته که باید کپی کارت ملی رو فکس کنن؟
اقا تلفنشون چنده؟
سلام
من 11هم ، یک ماهه ی طرح بهاره رو زدم ولی هنوزفعال نشده ،2020 هم زنگ زدم گفت خودشون برات زنگ میزنن .
قضیه ی این کارت ملی و کپی شناسنامه چیه ؟؟
ما که موقع ثبت نام زرین همه رو دادیم .
مدارک ببرم خرازی حله چی میخواد
همین الان زنگیدم 2020 .
میگه یا باید صبر کنی خودشون زنگ بزنن و یوزر و پس رو بهت بدن یا خودت بری مخابرات به زور ازشون بگیری .:n09:
من که کارم شده هر روز زنگ زدن به 2020 هر دفعه ای هم یک چیزی می گویند.. این دفعه می گه نه اصلا نیاز به کارت ملی و این چیزها نیست و این چند روزه برات فعال می کنند و بهت زنگ می زنند..فقط یک چیز جدیدی که در پنل برام تغییر کرده تاریخ انقضا هست .. این طرح بهاره را من هشتم سفارش دادم و تاریخ انقضا را اون موقع هشت پنج زده بود ولی الان که دوباره نگاه کردم دیدم یک هفته به انقضا اضافه کردند و شده پانزده پنج.. یعنی شاید فردا احتمال داره فعال کنند و زنگ بزنند..
باعرض سلام من اینترنت مخابرات طرح زرین دارم ایا این طرح دانلود شبانه دارد با تشکر
شبانش 99 درصد رایگان هست و 1 درصد از حجم استفاده شده رو از ترافیکت کم میکنه
اونایی که قبلا مشترک مخابرات بودن برا یوزر و پسورد نیازی نیست برن مخابرات که من دفعه قبلی که زرین داشتم طرح کمپین رو اینترنتی درخواست دادم وارد پنل که شدم یزور نیم رو کنار طرح نوشته بود پسورد رو هم از توی پنل رفتم قسمت تغییر پسورد و یه پسورد دادم و حل شد (قسمت تغییر پسورد ورود به پنل رو نمیگم ها)
البته یادم نیست که فعال بود یا زنگ زدم برام فعال کردن این رو مطمئن نیستم ولی یوزر و پسورد رو اینجوی میشه بدست اورد
خودمم یکی از این طرح ها رو میخوام ولی چون شک دارم فعلا تو اتخاب دست نگه داشتم و گرنه تست میکردم خبر میدادم اخه طرح کمپین رو دارم که شبانش 100 رایگان هست و میتونم تمدید کنم برا همین موندم چیکار کنم