باید در تنظیمات وبکم سورس خودتون رو درست انتخاب کنید. یعنی وبکم شما به عنوان سورس انتخاب شده باشه. من خودم قبلا این مشکل رو داشتم که خیلی زود وقتی وارد تنظیمات وبکم شدم این مشکل حل شد
Printable View
باید در تنظیمات وبکم سورس خودتون رو درست انتخاب کنید. یعنی وبکم شما به عنوان سورس انتخاب شده باشه. من خودم قبلا این مشکل رو داشتم که خیلی زود وقتی وارد تنظیمات وبکم شدم این مشکل حل شد
نقل قول:
اونو هم چك كردم بازم مشكل حل نشد
كل تنظيماتشو زير و رو كردم ولي بازم به جواب نرسيدم
(راستي لبنانم از آخر گرفتيم / الان با اقتدار و بي رقيب آخريم!!)
یه بار مسنجر رو پاک کنین دوباره نصب کنین ...نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پنجره اصلی برنامهنقل قول:
Messenger>My Webcam>File>Preferences<Camera Source
بعد در این قسمت وب کمت رو از لیست انتخاب کن
این روش به دردم نخورد .نقل قول:
نسخه جدید مالوار بایتس رو دان و اپدیت کردم و کاملم اسکن کردم بعد ری استارت هم کردم ولی خوب نشد. اصلا هیچی پیدا نکرد. من فکر کنم مشکل سفید شدن نباشه. مشکل من اینه که فقط با اد لیستم می تونم بچتم و اونایی که اد نیستند pm منو دریافت نمی کنند. من با سه تا ای دی مختلف ازمایش کردم ولی نشد ، یاهو مسنجر 10 رو هم حذف و 11 رو نصب کردم بازم نشد. خواهش می کنم کمکم کنید.
این مشکل Send نشدن Pm برای افراد غیر AddList بعضی وقتها مشکل از خود سرور هست و ممکنه برای همه اتفاق بیفته بعضی اوقات ربطی به Malware و ویروس و غیره نداره
سلام میگم اقا این برنامه های جانبی واسه محیط یاهو رو کجا میشه گیر اورد؟من امروز بعد سالها رفتم تو روم یه مردم آزار هایی بودن هی بوت میکردن...یا همش رو تالک بودن...قدیم ها یادمه برنامه بود واسه جلوی بوت رو گرفتن یا گرفتن تالک و کلا از این برنامه ها....الان هم هست اینجور برنامه ها؟
شاد باشید.
تو گوگل همین کلماتی که خودت گفتی جستجو کن میاد. :31:نقل قول:
مثلا بنویس "گرفتن تالک"
با امر جستجو در گوگل و امثالهم بیگانه نیستم! اینجا مطرح کردم دوستانی که واردن برنامه های جدید تر و یا بهتر رو معرفی کنن..مثلا واسه لاک تالک چند تا برنامه پیدا میکنه...کدوم ها بهتر و قوی ترن؟میخواستم به این برسم دوست من:20:نقل قول:
شاد باشید:10:
سلام دوستان
چند وقتیه مسنجرم پیغام هارو نشون نمیده یعنی وقتی کسی پیام میده صفحه ی پیام ظاهر میشه ولی چیزی دیده نمیشه انتی ویروس اپدیت شده هم رو سیستمم نصب هست(فکر نکنم ویروسی باشه)
اگه میشه راهنمایی کنید ممنون:11: