ممنون دوست عزیز ولی میشه توضیح بدی چه جوری سایز عکس(آرم شرکت) رو تغییر بدم!؟البته منظورم تو واتر مارکه!نقل قول:
Printable View
ممنون دوست عزیز ولی میشه توضیح بدی چه جوری سایز عکس(آرم شرکت) رو تغییر بدم!؟البته منظورم تو واتر مارکه!نقل قول:
نه رفیق مشکل از جای دیگست.نقل قول:
=============
لطفا سریع تر راهنمایی کنین، کارم گیره.
با سلام
چرا من در هنگام ذخیره یک سند به صورت save as بعضی مواقع این گزینه ای که مشخص کردم رو دارم و اکثر موارد ندارم ؟
اگر این گزینه فعال باشه در نسخه های قبلی افیس باز میشه یا نه ؟ البته بدون save با ورژن های قبلی مثلا 2003
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام .
گزینه "maintain compatibility with previous versions of word"فقط زمانی در صفحه ی save as شما ظاهر می شود که شما در word 2007 یا 2010 یک فایل با پسوند 2003 یا قبل تر را باز کرده باشید و حال بخواهید دوباره این فایل را ذخیره کنید.سیستم از شما سوال می کنید که آیا مایلید هنوز با ورژن های قبلی سازگاری داشته باشد یا نه(اگر تغییری در فایل ایجاد کرده باشید این تغییرات با ورژن های قبلی سازگا شود یا خیر)و در صورت انتخاب این گزینه این سازگاری با ورژن های قدیمی باقی می ماند.
سلامنقل قول:
باید قبل از اینکه عکس رو وارد کنید سایزش رو تغییر بدید.
حالا چه در فتوشاپ چه در Office Picture Manager .
از فونت های سری B استفاده کنید حتی المقدور.نقل قول:
نمونه فایل رو بذارید تا تست بشه.
موفق باشید :40:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز
جناب Ahmád راه را درست گفتند اما موضوع ساده ای است که اگر شما رعایت بکنید همه چی درست میشه
مشکل شما در نوع فارسی و انگلیسی کردن کیبورد می باشد
شما نباید با Ctrl+Shift چپ کیبورد زبان را برگردانید چون علاوه بر اینکه فارسی/ انگلیسی میشود، چپ/راست چین هم می شود
برای تغییر زبان کیبورد شما باید از Alt+Shift سمت راست کیبورد استفاده نمایید.
اگر مشکلی بود در خدمتیم
موفق و موید باشید
سلام ...
من موقعی که فارسی تایپ میکنم میخوام اعداد همن کاملا فارسی باشن ...اما همش انگلیسی میزنن ...
چکار کنم ؟؟
سلامنقل قول:
کلیک روی Office Button
انتخاب Word Option
قسمت Advanced
و Show Ducument Content
در قسمت Numeral انتخاب Hindi
با سلام
وقتی متن اینترنتی رو توی صفحه ورد paste میکنم یه تم مشکی پشتش قرار میگیره.چه جوری می شه این تم رو برداشت.
اینم عکسش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ...نقل قول:
ولی میشه بگید این یعنی کجا ؟؟
کلیک روی Office Button