لعنت به ایران خودرو که تیپ 2 14 تومنی رو داره میرسونه به 16! واقعا که! حالا اگه واقعا هم خط تولید تیپ 5 نخوابیده باشه این دوره که بیاد توی سبد فروش حتما میره توی 17 تومن!
لعنت به ایران خودرو که تیپ 2 14 تومنی رو داره میرسونه به 16! واقعا که! حالا اگه واقعا هم خط تولید تیپ 5 نخوابیده باشه این دوره که بیاد توی سبد فروش حتما میره توی 17 تومن!
نقل قول:
دوست من مواردی که فرمودین تمام بر میگرده به عملکرد و چگونگی استفاده راننده از خودرو.
من سمند مدل 84 پیدا کردم که در حد صفر بود به این تمیزی چون صاحبش بهش رسیده بود
در مورد کیفیتم باید بگم که در مورد خودروهای ساخت داخل کیفیت رو باید گزینه آخر مد نظر قرار داد
چون تمام محصولات ایرانی از کیفیت قابل قبولی برخوردار نیستن و مختص سمند نیست.
اتفاقا من تمیزی ماشین برام خیلی اهمیت داره. هر هفته ماشین رو می برم کارواش. هر ماه ماشین رو می برم یه نمایندگی مجاز چک کنن. از روی این سرعت گیرها که بقیه از روش پرواز می کنن، من با دنده 1 رد میشم. آخر هر هفته خودم کاپوت ماشین رو می زنم بالا و روغن موتور، آب رادیاتور و بقیه چیزها رو چک می کنم. پس ایرادی به نگه داری من از ماشین وارد نیست. مشکل به خود ماشین بر می گرده. ماشینی که بعد از 2 ماه از کارخونه بیرون اومدن گیربکسش به کل عوض میشه و حدود 1 ماه تو نمایندگی ایرانخودرو می خوابه و البته بازم گیربکسش مشکل داره و دنده 1 درست جا نمیره، ماشینی که سنسورهای دنده عقبش گاهی بوق می زنن و گاهی نمی زنن و نزدیک 5 بار تعمیرشون کردم و بازم همین مشکل رو دارن، ماشینی که 1 ساله داره استفاده میشه کل اجزای ماشین به صدا افتاده و انگار سوار تریلی شدی، ماشینی بعد از 1 سال جلوبندیش مشکل پیدا می کنه، ماشینی که بعد از 1 سال کمک فنرهای عقبش مشکل پیدا می کنه، قائدتا از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست. این ها رو با یه دل پر نوشتم چون واقعا حالم داره از این ماشینه لعنتی به هم می خوره. نمی خوام یه نفر دیگه هم بخره و فردا مثل من پشیمون بشه.نقل قول:
پدر من 4 ساله پژو 405 داره. رنگشم مشکی متالیکه. همون ماشین رو منم سوار شدم و بهش رسیدگی کردم. تقریبا وظیفه نگهداری اونم به عهده من بوده. اما اون ماشین بعد از 4 سال سرپاست و جون داره، ولی سمند بعد از 1 سال یه ماشین لش شده و بی مصرف.
نقل قول:
درست دوست من.اینم شانسه شما بوده.
اگر سری به تاپیک 206 یه به اصطلاع با کیفیت ترین خودروی داخلی هست بزنید
و ببیند دوستانی که 4 یا 5 ماهه ماشینشون رو تحویل گرفتن با چه مشکلاتی مواجه هستن.
پس نتیجه میگیریم خودروی ایرانی شانسیه.
من خودم 405 رو 3 سال داشتم خیلی عالی بود برام الانم 2 ماهی میشه سمند دارم
همه جوره OK هست و کوچکترین مشکلی نداشته خداروشکر.
موفق باشید
دوست عزیز یه سوال دارم! به نظر شما عاقلانه هست برای یه ماشین مثل سانتافه نزدیک 70 میلیون هزینه کرد اونم توی تهران که هر لحظه ممکنه یکی بهت بزنه ؟! این سوالیه که همیشه از خودم پرسیدم و واسه همین سمند رو انتخاب کردم. چون اگر بزنن یا بزنی زیاد برات اهمیت نداره.نقل قول:
داداش اینکه میگی بزنن یا بزنی چیزی نیست که بشه بگی به خاطرش ادم باید ماشین خوب نخره! اگه این جزء معیارهاست که باید بگم نه! منم میترسم که خال به ماشینم بیفته ولی اینا چیزی نیست که شما بخوای بهش فکر کنی یا بنا بر اونا تصمیم بگیری که ماشین خوب بخری یا نه!نقل قول:
حالا باز تهران نسبتا خوبه! طرف توی شهرستان هر و بر رو تشخیص نمیده میشینه پشت ماشین مردم رو به فنا میده.. این چیزا رو بیخیال باش!
این نظر منه باز نظر دوستان محترم!:11:
نقل قول:
به نظر من خرید خودرو اگر در شرایط مالی مناسب باشه و انسان رو دچار مشکل نکنه چرا که نه.
من نظر خودم رو میگم و نظر شما و سایر دوستان محترم.
من اگر از نظر مالی و زندگی در شرایط عالی باشم میرم مرسدس S500 یا پورشه پانامرا میخرم
و سوار میشم و از موقعیتی که دارم استفاده میکنم چون عمر آدم فقط یکبار میاد.
منم که الان خودروی گرون قیمت خریداری میکنم دیگه به فکر همه چیزش هستم که مثلا
شاید یه ژیان بیاد بزنه بهم و هزینه گزافی رو دستم بزاره.
لذت میبرم چون دارم هزینه میکنم برای امنیت لذت آرامش خاطر و خیلی موارد دیگه که باعث میشه
من یه خودروی خیلی گرون رو انتخاب کنم.
دوست گلم من هیچ وقت به این قضیه که ایران جای سوار شدن ماشین خارجی نیست فکر نمیکنم
تا وقتی شرایطش باشه بهترین رو باید داشته باشی.
انسان ها از اول خلقت تا الان برای لذت و راحتی خودشون دارن تلاش میکنن و به همین دلیل هست
که تکنولوژی به یه عطش غیر قابل کنترل تبدیل شده خصوصا در زمینه صهعت خودرو سازی.
البته اینم بگم که هیچ وقت ماشینی رو از روی حسادت یا چشم و هم چشمی انتخاب نخواهم کرد.
موفق باشی
دوستان پیشنهادتون برای خرید یه ماشین خوب برای خانواده! تا سقف 20تومن چیه؟ اگه دلیل هم ذکر کنید ممنون میشم
نقل قول:
شما ملاک هاتون رو ذکر کنید تا ببینیم چه خودرویی برای شما مناسب خواهد بود.
برای خانواده موارد زیر هستن:
پژو 206 SD V9
پژو 206 SD V8
پژو پارس با موتور TU5
سمند LX EF7
سلام
1.دوستان من یه وام 7 میلیونی خودرو و 1.3 میلیون پول دارم ، به نظر شما میتونم پراید صفر بگیرم یا بهتره وام رو بفروشم و یه ماشین دست دوم بگیرم ؟
2.این پرایدهای جدید 111 و 131 چه تفاوتی با قبلیا دارن ؟
3. با 6.5 میلیون بهترین ماشینی که میشه گرفت چیه ؟
سپاسگزارم.