250 تومن برای پراید چی میتونم بردارم؟ از پخش ماشین زیاد سر در نمیارم لطفا یه چیز مناسب با قیمت انتخاب کنید تا 300 هم شد اشکال نداره
جوب منو کسی نمیده
250 تومن برای پراید چی میتونم بردارم؟ از پخش ماشین زیاد سر در نمیارم لطفا یه چیز مناسب با قیمت انتخاب کنید تا 300 هم شد اشکال نداره
جوب منو کسی نمیده
یه ضبط usb خور با کیفیت مناسب مارک پایونیر حدود قیمتش رو کسی داره؟ با 150 تومن میشه چیز مناسبی خرید؟ قصد بستن سیستم ندارم ، فقط یه ضبط خوب میخوام که گرون هم نباشه
نه بلوتوثی می خوام نه aux نه دمو دار
با تشکر
قیمت این آمپ ها را می خواستم.
pioneer gm-5500t
kenwood kac-7205
pioneer gm-d7500m
pioneer gm-d8500m
kenwood kac-8105d
سلام دوستان.
من می خوام یه پخش مارک پایونیر رو بخرم نظرم مدل DEH-4450BT هست.
می خواستم بدونم این مدل پخش خوبی هست یا نه.اگه نه توی محدوده 150 تا 180 یه مدل خوب بهم معرفی کنید.
یه سوال دیگه هم داشتم : این مدل هایی که بلوتوث دارن کارایشون چیه؟یعنی میشه موبایل رو به پخش وصل کرد و زمانی که گوشی زنگ می خوره صدا از توی باند ها پخش بشه و بشه با طرف مکالمه کرد؟
سلامنقل قول:
قيمتها حدودي هستند
5500 -----160
7500-----230
8500-----315
من از پخشتون اطلاعاي ندارم ولي در مورد قسمت دوم سوالاتون بله. اگر بلوتوث رو فعال كنيد صداي زنگ از اسپيكرها پخش ميشه.شماره تماس گيرنده هم مي افته روي Displayنقل قول:
سلام
ماشین من پژو پارس هستش ،من می خوام یکی از سیتم صوتی و تصویری زیر رو بخرم اگر کسی قیمتی (نه قیمت اینترنتی) داره بگه و کدوم یکی رو صلاح می دونین:
1- Pioneer AVH-P5350DVD2- Pioneer AVH-P5150DVD
3- JVC KD-AV7100
اگه مدل دیگه ای هم پیشنهاد مکنین بگین
سلام امروز داشتم اهنگ گوش می دادم یه دفعه ساب قطع شد بعد ولوم کم کردم دیدم صدای تق تق میده ساب..یعنی چش شده؟
سلامنقل قول:
نکنه Voice Coil رو به فنا دادی؟با اهم متر امپدانس دو سر ساب رو بگیر ببین چنده؟4 اهم بود یا 2 اهم؟
از دوستان شیرازی کسی هست آدرس یک فروشگاه معتبر در شیراز که کارش تو سیستم حرفه ای و البته درست باشه را بگه ؟؟
امروز رفتم پیش یه سیستمی گفت سوخته.بعد یه ساب با باکس jbl 1000wat داشت گفت ویبرر خوبی داره درست میگه؟ در ضمن دست دومنقل قول: