با نرم افزار paragon partion هم میتونید اینکارو بکنید نشد همونطور که گفتم سی دی xp بوت میکنین و کل پارتیشن ها رو پاک کنید و دوباره بسازیننقل قول:
Printable View
با نرم افزار paragon partion هم میتونید اینکارو بکنید نشد همونطور که گفتم سی دی xp بوت میکنین و کل پارتیشن ها رو پاک کنید و دوباره بسازیننقل قول:
نقل قول:
هیچی اونها است کاری نمیشه کرد ولی اگه دیدید در حال زیاد شدن است هارد ببرید به یک مرکز تخصصی
الان من از هاردم بک آپ تهیه کردم ببرم بدم همین مقدارش رو هم برطرف کنند بهتر نیست به نظر شما ؟نقل قول:
اگه زیاد نمیشه نمیخواد کاری بکنید تو همین حالت هم استفاده کنید ولی به صورت نرم افزاری فکر نکنم راهی باشه که بشه همون مقدار رو برطرف کردنقل قول:
الان که دارم دقت میکنم یادم میاد حدود یک هفته پیش حدود 181 سکتور خراب داشت هاردم ولی الان شده 182 پس با این وجود خطریه ؟؟؟؟؟نقل قول:
بعد از 10 روز ببینید زیاد میشه یا نه اگه زیاد میشه بله باید جدی بگیرید چون بعد از یک مدت fail میشه و باید ببرید یک مرکز تخصصینقل قول:
تمام گزینه های این برنامه غیر فعال بود و هی پشت سر هم ارور مییداد!نقل قول:
مشکل اینه الان که ویندوز 8 دارم هر کاری میکنم از طریق بوت نه ویندوز 7 نصب میشه نه xp !هیچ راهی نداره؟؟
مشکل کلیه من اینکه وقتی از طریق بوت میخوام ویندوز نصب کنم نه فرمت میشه درایو c و نه قابلیت delete هنگام بوت فعاله!روی هیچ درایوی هم نمیتونم نصب کنم ویندوز رو جز همین درایو c!
مرسی .نقل قول:
والا از زمانی که ویندوز 7 نصب کردم بعضی اوقات که ویندوز بالا میاد و بعضی اوقات هم موقع اسکرین سیور انگار که سیستم هنگ میکنه و صفحه دسکتاپ 3 سانت به سمت چپ متمایل میشه و در این موقع مجبور میشم سیستم رو ریست کنم من فکر میکنم اضافه شدن این سکتور ها بخاطر این مورد هست .
شما نظری نداری ؟
سلام من یه هارد 2ترا اینترنال خریدم موقعی که شرکت کامپیوتری میخواست پارتیشن بندیش کنه 50 گیگ واسه درایو ویندوزم گذاشت و ما بقی رو که حدود 1800 گیگ هست رو کرد دو قسمت 340 و 1440 . بعد پشیمون شدم خودم خودم اومدم 2تا پارتیشن رو پاک کردم تا کل 1800گیگ رو بکنم یک درایو حالا هر کاری میکنم پارتیشن جدید ایجاد کنم با حجم باقی مانده که تقریبا همون 1800 هست اررور میده
There is not enough space available on the disk(s) to complete this operation!!
واسه پارتیشن بندی از Computer Management که تو ویندوز 7 هست دارم استفاده میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسش والا دقیق اندازه دوتا درایوی که پاک کردم یادم نیست ولی یادم هست که از همه فضای ممکن به غیر از 100مگ استفاده شده بود. در ضمن یه هارد 160 هم به کیسم وصله جهت اطلاع گفتم وگرنه دخل و خرجی به این موضوع نداره
دوستای عزیز سلام . من یک هارد یک ترابایت وسترن مای پسپورت دارم که وقتی به سیستم یا دستگاه های دیگه وصل می کنم چراغش روشن میشه ثابته و هیچ عمل دیگه ای اتفاق نمی افته . حتی شناسایی هم نمیشه . من موندم باید چکار کنم . همه ی اینا هم یک دفعه اتفاق افتاد . تا این حد که تا قبل ظهر عالی کار می کرد سیستم و خاموش و روشن کردم و رفت که دیگه بیاد . لطفاً یک راهنمایی بکنید . هیچ حا هم شناسایی نمیشه نه تو دیوایس منیجر نه تو نرم افزارهای مدیریت پارتیشن