نقل قول:سلام
به Folder Options و سپس به سربرگ View برید و در لیست پایین تیک 3 گزینه ی زیر رو بزنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
Printable View
به Folder Options و سپس به سربرگ View برید و در لیست پایین تیک 3 گزینه ی زیر رو بزنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من میخوام بدون از دست رفتن اطلاعات 5 گیگ از فضای خالی درایو D کم کنم بدم به C با نرم افزار Paragon Partition Manager این کار رو کردم و الان اون 5 گیگ فضای خالی بصورت unallocated هستش منتهی راهی پیدا نکردم به درایو C اختصاصش بدم،ممنون میشم راهنمائی کنید.
Partition Wizard Home Edition 5.0نقل قول:
قابلیت های کلیدی Partition Wizard Home Edition 5.0 :
- پشتیبانی از ویندوز های ۲۰۰۰/XP/Vista/Windows7 هر دو نسخه ( ۳۲ و ۶۴ بیتی )
- ساخت ، حذف و فرمت کردن پارتیشن ها
- تهیه کپی به منظور محافظت از انتقال اطلاعات
- پشتیبانی از دیسک ها و پارتیشن های بزرگ تر از ۲ ترابایت
- تبدیل فرمت پارتیشن های FAT به NTFS
- انتقال اطلاعات کامل یک درایو به یک درایو در هارددیسک دیگر ( به منظور جلوگیری از نصب دوباره ویندوز )
- مخفی کردن و نمایش درایو های مخفی شده
- و …
کد:http://software.rasekhoon.net/103/Partition%20Wizard%20Home%20Edition%205.0_rasekhoon.net.rar
سلامنقل قول:
باید همونو به درایو C نسبت بدید . نمیدونم چجوری واستون توضیح بدم . اگه میشه یه عکس از تنظیمات بذارید.
ببینید مشکل اینجاست الان اون فضای خالی رو به درایو D میتونم اختصاص بدم اما به C نه فکر کنم چون اون Primary partion هستش نمیزاره.
مشکل حل شد
باید اول logical رو به primary تبدیل میکردم،Acronis Disk Director رو نصب کردم 2 سوت انجام داد واقعا امکاناتش خفنه.
ببینین ما مسول شبکه درستو حسابیی نداریم
فکر می کنم این یوزر پس رو برا وارد شدن به domain میخواد
یعنی وقتی از my network سمت چپ در network task گزینه view group computer را می زنم و روی اسم کامپیوتر سرور کلیک میکنم تا وارد شم ازم سوال می کنه یوزر پس بده
از رو سرور چه مسیری رو طی کنم که یا اینو غیر فعال کنم یا اسم کامپیوتر خودم رو بهش بشناسونم
با تشکر از راهنماییهاتون
باید از خود ادمین بخواید تا براتون برش دارهنقل قول:
با سلام
من مودمم genius v.92 هستش (متصل به مادربورد) تو ویندوز 7 64 بیتیم تا قسمت بررسی یوزر و پسوورد میره اما کانکت نمیشه
الان که از مادربورد کندم و به یه کیس دیگه با سیستم عامل ویندوز ایکس پی سرویس پک دو وصل کردم ، به راحتی به اینترنت کانکت شدم
مشکل از کجاست؟
چرا تو 7 تمیتونم کانکت بشم؟
تو کیس جدید که ویندوز 7 64 بیتی هستش ، به اینترنت وصل نمیشه
مودم صدا میده شماره میگیره اما بعد از بررسی یوزر نیم و پسوورد دیگه کانکت نمیشه
dial up
وقتی میخواد کانکت بشه ارور شماره چند رو میده ؟