پیشاپیش حلول سال ۱۳۹۴ مبارک باد.
در آستانه فرارسیدن عید نوروز باستانی و آغاز سال نو، تبریک و تهنیت صمیمانه را تقدیم شما و خانواده محترمتان داشته و در پرتو الطاف بیکران خداوندی، سلامتی و بهروزی، طراوت و شادکامی، عزت و کامیابی را آرزومندیم.
Printable View
پیشاپیش حلول سال ۱۳۹۴ مبارک باد.
در آستانه فرارسیدن عید نوروز باستانی و آغاز سال نو، تبریک و تهنیت صمیمانه را تقدیم شما و خانواده محترمتان داشته و در پرتو الطاف بیکران خداوندی، سلامتی و بهروزی، طراوت و شادکامی، عزت و کامیابی را آرزومندیم.
آخه دوست عزیز مثلا برای خودمن توی یک مرکز مخابراتی فقط فناوا مشکل داره. حتی با اینترنت مخابرات هم مشکلی نداره و صبانت و آسیاتک هم مشکلی ندارند و قابلیت استفاده از تمام پهنای باند رو هم دارا هستند( همه هم در همان مرکز مخابراتی)نقل قول:
سال نو هم بر همگی دوستان مبارک.
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
دوست عزیز مشکل اصلی من با این isp اینه که مکرر قطعی دارم. هیچوقت تاحالا با isp های دیگه اینقدر قطعی تجربه نکرده بودم.الان من خیالم راحت نیست که وقتی مودم رو خاموش می کنم و یک ساعت بعد دوباره روشننقل قول:
می کنم اینترنتم وصل هست یا نه! دائما این اتفاق برام میفته که چراغ internet مودم روشن نمیشه و درنتیجه چند ساعت متوالی قطعی دارم که تا الانم رفعش نکردن. اگه این همه قطعی نداشت با اون محدودیت نداشتنش می شد
یه isp قابل قبول برای من.
فن اوا عیدی تو کارش نیست؟؟
شاتل و پارس انلاین 2گیگ هدیه دادن.
سلام دوستان.من سایت فن اوا را نگاه کردم تعرفه هاش همش یک ماهه بود.پکیج های سه ماهه شش ماهه یا یک ساله نداره؟
پایین تر که برید یک جدول داره که بر اساس تعداد ماه های قرارداد تخفیفی رو براتون در نظر می گیرند.نقل قول:
دوستانی که یک سرویس شیلتر شکن خوب دارند که مشکل قطعی نداره ممنون میشم معرفی کنند در خصوصی
عیدی امسال فن آوا چیست؟؟
عید بدون عیدی که فایده نداره....!!!!!!:n37:نقل قول:
اقا سرویس شیلتر شکن چی استفاده میکنید ؟