دوست عزیز این بازی کپیش کلا مشکل داره شما هر کار بکنی بازم بازی به مشکل میخورهنقل قول:
این ارور هم مربوط به eboot هست احتمالا بازی رو پچ کردن اشتباهی
ولی کلا گرن توریسمو کپیش مشکل داره عزیز
Printable View
دوست عزیز این بازی کپیش کلا مشکل داره شما هر کار بکنی بازم بازی به مشکل میخورهنقل قول:
این ارور هم مربوط به eboot هست احتمالا بازی رو پچ کردن اشتباهی
ولی کلا گرن توریسمو کپیش مشکل داره عزیز
اقا منم در متال گیر افت فریم ندیدم....عجب ها...
نکنه اون جاهایی که میرفت رو مین یا انفجاری روش میوفتاد اسنیک پرت میشد اون لحظه کمی اروم میشد ولی اون به نظرم افت فریم نبود کلا مدل بازی اینطوری بود .....من که ندیدم...:31:
از خودمونی قهرمان....:40:نقل قول:
خیلی سختی کشید.سعید دیده عکسش همیشه بالا سرم هست شبا باهاش از روزی که گذروندم حرف میزنم!!
من 12 سال پیش که متال گیر 1 رو بازی کردم از اون موقع دلم برا اسنیک سوخت...یادمون انداختید..چشامون پر شد...:37:نقل قول:
موافقم. افت فریم هست ولی اصلا دلیل بر بد بودن بازی نیست
تنها بازیی که من آخرش واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم و دلم واسه اسنیک سوخت
من توی شماره 3 که اوا اون طوری ولش کرد خیلی دلم به حالش سوخت ، البته اون بیگ باس بود ولی خیلی دلم براش سوخت :37:نقل قول:
يك سوال من kill zone 3رو نصب كردم وقتي از تو multiman ميام بيرون تا اجراش كنم ارورan error occurred during the start operation
(80010009) رو ميده بايد چيكار كنم؟
:31:نقل قول:
امین مگه خبر نداری !؟ زده بودم کنسول رو ترکونده بودم بابا !!
الان براتون میگم قضیه چی بوده :
من برای اینکه آموزش باز کردن کنسول و معرفی قطعات رو بزارم چون تو Search هایی که کردم مود کاملی رو پیدا نکردم مجبور شدم خودم دست به کار بشم.
من اومدم کنسول رو باز کردم تا جایی که ممکن بود , بعد از اون به خاطر اینکه خمیر سیلیکون بهش هوا میخوره دیگه خاصیت قبلش رو از دست میده منم مجبور شدم از خمیر سلیکونی که داشتم استفاده کنم که البته خوب بود ولی چون ضریب گرمایی پایین تری نسبت به خمیر خوده کنسول داشت مجبور شدم برم خمیر سلیکون نقره بخرم که اصلا گیر نمیومد و با کلی این در اون در زدن و به آشنا ها سپردن
بالاخره گیر آوردم.
مشکل از اینجا شروع میشه که من برای تست انتقال گرمای کنسول به Heatsink اون چندین و چند بار Thermal اون رو کامل باز و بسته کردم
همین کارم دقیقا از شانس بد من در آخرین باری که خواستم کنسول رو ببندم و دیگه باز نکن باعث شد پیچ یکی از Heatsink ها بشکنه !!
دقیقا اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این که اینطوری شد مجبور شدم دنبال یه PS3 سوخته یا Break شده باشم که گیر نیاوردم .
دیگه مجبور شدم خودم دست به کار بشم
اومدم اول با یه دریل معکوس و مته (3.2) 3.5 اون قسمت قرمز رنگ رو سوراخ کردم و بعد با استفاده از آچار قلاویز که میتونه سوراخ های
صاف رو رزوه کنه با استفاده از مته قلاویز 4 به صورت دستی قلاویز کردم . ( مته قلاویز همیشه باید بین 0.4 الی 0.6 درجه میزان قطر بیشتری داشته باشه نسبت به قطر مته ای که با اون سوراخ رو درست کردین :
عکس آچار قلاویز دستی :
عکس مته 4 قلاویز :
بعد از اینکه قلاویز کردم تو پیچام گشتم یه پیچ گیر آوردم که بتونم باهاش Heatsink رو ببندم که شد شکل زیر :31: :
که در واقع الان باید این بود :
که متاسفانه این شده :
و توی قاب کنسول به خاطر همین یه ذره پیچ کل سیستم جا نمیشه درست و اگه بخوام جاش بدم امکان داره Board رو خم کنه .
اینم واسه خودش یه تجربه بود :31:
با چه TV ای بازی میکنی شما ؟ کابلت چیه ؟نقل قول:
اهم اهم :31:نقل قول:
نه دوست عزیز...اون طوری که داغون با کلمه بیان کنیم نه نشون نمیده.....نقل قول:
خوب خواهد بودد رحد شاید خیلی خوب هم میشه گفت...خیالت راحت
نقل قول:نقل قول:
من قبل اینکه PS3 بگیرم تو مغازه رفیقم MGS4 رو تموم کرده بودم. اون موقع هنوز کپی خور نبود و PS3 FAT هم داشت. ولی بازم بعضی جاها افت فریم داشت. به کپی بودن یا اصل بودن نیست. چون در هر صورت خودش د.باره بازیو تو هارد نصب مب کنه و از رو هارد اجرا می کنه. و مشکل همچنان باقی است:31:
EDIT: تو بعضی از سایت ها نوشته با Disable کردن Upscaler و Media server و .... تونستن FPS رو بالاتر ببرن و تو کامنتها همه اینو رد کردن:31:
یکی از بچه ها که مشکل افت فریم نداره لطف کنه تنظیمات قسمت Display Option ش رو بگذاره تست کنیم شاید واسه این باشه:10:
من هم مشکل شما رو داشتم. بازی ها رو ازمانیا سافت میگیرم.نقل قول:
ولی مشکلم حل شد. تو دی وی دی 5 یه Eboot داشت که اون رو جایگزین Eboot خودش کردم.
به همین راحتی. :11:
توی دستگاه بلو-ری اورجینال دارید یا نه؟؟؟نقل قول:
چون KZ3 بدون دیسک اجرا نمیشه.............