تست سرعت 2 مگ مخابرات همین الان
دقیقا نیم ساعته چون سرعت پایینه ارور میده مجبور شدم ازش عکس بگیرم با بدبختی آپلود کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تست سرعت 2 مگ مخابرات همین الان
دقیقا نیم ساعته چون سرعت پایینه ارور میده مجبور شدم ازش عکس بگیرم با بدبختی آپلود کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگش هم که انگار از مخابرات بهتره :n02:نقل قول:
شما ماهی 50-60تومن پول میدی ما ماهی 23تومن:n33:نقل قول:
شما تایم رایگانتون از 3-4صبح شروع میشه ما از 1:n33:
شما تک کانکشنتون همیشه فول نیست ما هست:n33:
شما اگه 2هفته تمدید نکنید تخلیه میشه ما نمیشه:n33:
شما اگه چند روز تمدید نکردید روز ها رو از سرویس دوره بعدیتون کم میکنه ولی برا ما چنین نیست:n33:
شما اگه زمانتون تموم بشه ترافیکتون میسوزه ولی ما نه:n33:
برا شما شارژ خوری داره ولی برا ما نه:n05:
از کی اینجوری شده؟؟؟؟نقل قول:
خط تو فیبره؟
اینا رو یادداشت برداری کرده بودی یا فی البداهه گفتی؟:n19::n33:نقل قول:
تایم رایگان چه از ساعت 1 باشه چه از ساعت 4 هر کدوم معایب و مزایایی دارن مثلا اونی که از 1 هست میتونه تا یک بیدار بمونه برا ما هم که از 4 تا 10 هست همون حدود 9-8 بیدار میشی خیلی شیک و راحت دانلودتو میکنی
در مورد پول و هزینه فکر کنم خودت هم نفهمیدی چی رو با چی مقایسه کردی:n33: سرویس 10 گیگ حجمو با 4 گیگ مقایسه کردی
در مورد تک کانکشن و افت کیفیت شاید روزی 3-2 ساعت :n09:افت داشته باشه اما من خودم از سال 90-89 مخابرات بودم و از افت سرعتاش و افزایش پینگاش خبر دارم و اینجوری نیست که بگی نداره هرچند تضمین سرعت 10 مگ با 4 مگ خیلی تفاوت دارن چون مثلا برای من اون موقعی که افت میکنه اسپید تست سرعت
6-8 مگ میده و کلا در این مورد هیچ isp نیست که همیشه تک کانکشنش فول سرعتو بده
در مورد تمدید نکردن و سوختن روزا هم که من چه موقعی که مخابرات بودم چه الان همیشه نتم وصله و نشده قطع بمونه ولی بچه ها میگن که اگر اینجوری شد زنگ بزنی پشتیبانی صفرش میکنه
شارژ خوریش هم در حد همون مخابرات و حتی بهتر از اونه مثل اینکه یادت رفته مخابرات سلطان شارژ دزدیه:n09: ترافیک اصلی مثل مخابرات منتقل نمیشه ترافیک اضافه هم مثل اینکه میگن نمیشه مخابرات هم خودت بهتر میدونی که هر روز یه بازی در میاره توی همین 2 سال حداقل 2-3 بار قوانینشو عوض کرد و یک بار منتقل میکرد یکبار نمیکرد که همینجوری از من 60 گیگ ترافیک رزروم رو بالا کشید
بله مگه شک داشتی؟نقل قول:
نه خطم فیبر نیستنقل قول:
من الان دوماهه آسیاتکم که دوهفته اولش اصلا جالب نبود ولی بعد از شکایتی که ازشون کردمو تغییر گیت وی خیلی عالی شد
البته اینم بگم اینجوری نیست که واسه همه سرعت خوب باشه چون اگر بری تاپیک آسیاتک خیلی ها هم هستن ناراضین
کسی می دونه؟؟؟؟نقل قول:
خوب چه جوری درست میشه ؟نقل قول:
کیفیت خطت چطوره ؟نقل قول:
یه عکس از صفحه مشخصات خطت بذار چون من هم روی 37.221 میفتم ولی سرعتم حتی شبا هم تا 800 میره
مخابرات واسه کاربر ارزش قائل نمیشن که بیان نویز خط کسی رو برطرف کنن مگر اینکه بصورت اتفاقی پورت شرکت قبلی مشکل داشته و الان پورت جدید سالم باشه و نویز پایین بیادنقل قول:
بیشتر مواقع هم نویز از کابل های مخابرات توی مسیر هست که اگه به یه سیمبان پول بدی شاید برات درستش کنه
سلام.پیامم بهتون رسید؟نقل قول:
بله جواب دادم .نقل قول:
نت داغونه یه عکس 65 کیلوبایتی تو واتساپ الان هرچی میزنم دان نمیشه
من فکر کنم چون گروه 2.185سرعتش فوله دان استریمشونو کم کردن چون اگه رو 10مگ میموند الان 1مگابایتو کامل میکشید:n31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اکانتینگ روی مقدار مشخصی محدود کردن امکان نداره بیش از اون مقدار بشه !نقل قول:
همین الان هم واسه من تا یک مگ میره اولش ولی چون محدودیت داره برمیگرده روی 800
مگه رو 1مگابایت ست نشده؟نقل قول:
اخه گفتن از اکانتینگ رو 1مگابایت ست کردن
شاید گروه 37.221 کامل سرعتو نمیکشه
نه روزانه و نه شبانه سرعت بالا تر از 800 نمیرهنقل قول:
شاید
سرعت هم اکنون 0.02 کیلوبیت / اینترنت مخابرات اشتراک 2 مگ مثلا خریدیم خیر سرمون
snr 3 و دان استریم 1024، آپ استریم 8 !!!
واسه منم چند شبیه سرعت خوب شده
فیکس 620 کیلو
سرور ایران و خارج یکین
خطمم رو 10 مگه ( سرویس 2 مگ )
ایپی هم هم با 5 شروع میشه
حالا اگر وسط تایم رایگان ایپی عوض بشه ، سرعت اسمی میشه ؟
خوب مشکل خطت رو یطوری برطرف کن یا از سیم کشی داخلیه یا از مخابرات و سیم کشی مسیر هست که اگه به یه سیم بان پول بدی واست درستش میکنهنقل قول:
آره اسمی میشهنقل قول:
سیم کشی مجزا با بهترین سیم و ... از خود جعبه کشیدم اوردم تو اتاقنقل قول:
تازه پریز تلفن رو هم جایی گذاشتم که کمترین فاصله رو با جعبه داشته باشه
مودم و همه چی عوض شده
با مخابرات هم بحث مفصلی داشتیم میگه هیچ مشکلی نداره خطت!!!
هرچی هست از اون نامرداس، چون یه شب تماس گرفتم گفتم آپ استریم بالا ببرن از اون موقع به بعد خرابش کردن... حالا هم چوابگو نیستن
داش رضا به نظرت بیام مخابرات ؟؟؟؟
های وب داره اذیت میکنه
روزی 10الی12 ساعت پینگشون داغون همراه با تایم اوت زیاد
تایم رایگان بیشتر 3گیگ نمیشه دان کرد:n03:
2 ماهه در به در دنبال یه پورت خالی تو میهن غربی میگردیم که از این pcm کذایی نجات پیدا کنیم پیدا نمیشه که نمیشه. :n28:
حامد جان والا من سعی میکنم مخابرات رو نه به کسی پیشنهاد کنم نه بگم خوب نیست خیلی شانسیه لامصبنقل قول:
الان من شبی حدود 11-12 گیگ میتونم بگیرم ولی خیلی ها هستن که ناراضین
پینگش هم برای من معمولا حدود 150 هست ( با 8.8.8.8 ) ولی بعضی وقتا میره روی 280 که با یه IP عوض کردن درست میشه
هر دفعه هم یه برنامه میریزن یه بار سرعت اسمی میشه یه بار توپ میشه
ولی اگه واست اسمی هم بشه باز هم شبی 4 گیگ رو میتونی بگیری
نقل قول:
چی میگری 11 تا 12 گیگ فکر کنم خیلی بیکار باشی مثل من:n13:
میتونم بگیرمنقل قول:
ولی کم پیش میاد که شب تا صبح دانلود داشته باشم
بیکار که هستم :n01:
نرم افزار مهندسی - فیلم - سریال - کنسرت -گیم .......
سپاس دوست عزیزنقل قول:
چه سرویسی داری؟؟
خطت روی چن بسته شده ؟؟؟؟
مخابرات با قند شکن ها مشکل نداره؟؟؟؟
من خطم بیشتر از 8-9مگ نمکشه
خواسته های من اینه فقط ماهی 100گیگ بشه تایم رایگان دان کرد و برای قندشکن ها و وبگردی خوب باشه
باران=قطعی اینترنت
چرا؟
شما هم مشکل دارید؟
دلیلش اینه که snr میاد پایین و اگر snr بیاد پایین قطع و وصلی داریدنقل قول:
یکی از عواملی که بر نویز تاثیر داره باران است
خواهش می کنمنقل قول:
2 مگ با 5 گیگ ترافیک
با سایفون و هات اسپات امتحان کردم خوبه
خط رو روی 10 مگ بستن
با توجه به چیزهایی که میخوای فکر نکنم به مشکل بر بخوری ولی باز هم از کسی که تو مرکز خودتون داره سوال کن که مطمئن بشی
ربطی به مرکز مخابراتی نداره بستگی به گروهی داره که میفته ممکنه یکی تو یه گروه بد بیفته ولی همسایش تو یه گروه عالی در اینصورت نتشون کاملا با هم فرق میکنهنقل قول:
اسم این تبعیض نیست ؟؟؟؟ چرا یه شرکت باید بین کاربراش فرق قرار بده ... ؟؟؟؟ :n41::n41::28::28::thumbsdow:thumbsdowنقل قول:
تبعیض نیست چون شانسیه و مثل اینکه احتمالش هم یکسانه. یعنی بین تمام افراد یه شانس یکسان هست که بیفتن توی اون گروه.نقل قول:
من دو خط دارم خونه، یکیشون افتاد روی اون گروه، یکیشون هم افتاد روی گروه افتضاحی دیگه که جمعش کردم.
به نظر من هم تبعیضه! چون همش 3 یا 4 نفر توی تاپیک اینجور سرویس ها رو دارننقل قول:
ولی بقیه نه!
من که کلا مودمم رو جمع کردم با 3g ایرانسل دارم مینویسم
امیدوارم یه روزی ما هم مثل شما و آقا فرشاد نت خوب گیرمون بیاد، البته اگه سنمون قد بده ...
شانس ؟ اسمش تبعیض هست نه شانس ! شانس به چیز دیگه ای می گن نه این ! قبلا همین مخابرات گروه بندی نبود و همه چی هم خوب بود ! الان شانسی شده ولی مثل این که این شانس واسه کارمنداش هست فقط و یه سری افراد خاص ! :n29:نقل قول:
شما که فکر میکنم میگفتی پورتت مشکل داره. منم پورتم مشکل داشت و درستش نکردن تا وقتی که کاملا خراب شد و اصلا لینک نمیداد. با هزار بدبختی رفتم دم ساختمون MDF و شماره ام رو دادم و گفتم که خراب شده، بعد تماس گرفتم پیگیری کردم، درستش کردن.نقل قول:
اگر میشناسی افرادی که اطراف شما توی گروه خوب باشن(همون مرکز مخابراتی)، امید داشته باشید به گروه خوب افتادن وگرنه احتمالش خیلی کمه.
والا من شخص خاصی نیستم، کاربر معمولیم و اگر یادتون باشه گفتم که دو خط دارم که یکیشون افتضاحه!! اونو جمع کردم. این خط هم الان بعد از اتفاقاتی که پیش اومده به زور تا 5 مگ میکشه(گرچه سرویسم 512 هست و استریم رو روی 2مگ بستن).نقل قول:
قبلا مخابرات گروه بندی نبود تا وقتی که این پرتاک فلان فلان شده راه افتاد، تا یه مدتی بعدش هم خوب بود تا فکر میکنم دی سال پیش این افتضاح رو بالا آوردن.
کسی هم نمیدونه چی قراره گیرش بیاد.
من تنها کاری که حواسم بود انجام بدم این بود که موقع ثبت نام برای خط دوم، از یه اپراتور دیگه سرویس بگیرم.
اتفاقا اصلا مشکل از اینجا نیست! پورتم سالمه، تست شد هم از mdf و هم از منزل و ...نقل قول:
مشکل جای دیگس برادر من...
جای دیگه
تلفن مکالماتم رو با پشتیبانی 2020 ضبط کردم، تا شنبه یکشنبه تحمل میکنم، اگه نشد میرم خراب میشم رو سر مسئول مخابرات شهرمون ( هرچند به اون ربطی نداره و یه شرکت خصوصیه ) ولی ممکنه پیگیری کنن
ضمناً 2020 میگه امکان نداره کسی اشتراک 1 مگ یا 2 مگ خریداری کرده باشه ولی اکانتش 5 یا 10 مگ باشه، گفت مگه اینکه از کارکنان یا مسئولین باشن که اون هم هیچ وقت به شما نمیگن خخخ
گفت مطمئن باشین مخابرات عدالت رو مد نظر داره و نمیاد این کار رو بکنه...
خواستم بگم ارواح ع م ت که کفری شدم گوشی رو قطع کردم
نامردا پول رو از ما میگیرن سرویس رو به بقیه میدن
والا من منظورم شما نبودی ! :n16: حتی فرشاد رو هم نمی گم ! کلا این مشکل از اداره دیتا هست و اونا این طرح رو ریختن و به مشکلات کاربرا فکر نکردن ! وگرنه مگه تقصیر بچه های این تاپیک هست !!! :n01:نقل قول:
من که نمیدونم چطوری هست.نقل قول:
منم مشکلاتی داشتم تو این هفته، که گفتم، مثلا اداره دیتا خود سر برام درخواست جمع آوری زده بود. یا مخابرات تلفن رو قطع کرده بود بخاطر خرابی پورت، در کل حدود 9 روز نت نداشتم.
اون چیزی که گفته در مورد سرعت سرویس، اینه که مثلا طوری نیست که تو سرویس 2 مگ بخری و برات 5 مگ ثبت بشه. این سرعت سرویس ها رو خود پشتیبانی تغییر نمیده، اداره دیتا دستکاری میکنه. اصلا هم مشخص نیست وقتی خطت رو رانژه میکنن کجا بیفتی، مگر اینکه آشنا داشته باشی و بدونه جریان رو.
حالا هم اگر کسی رو میشناسی که چنین سرعتی داره تو منطقه، برو گیر بده که پورتتو بزنن کنار پورت همون شخص.
منظورم ثبت اکانت به اسم 10 مگ نیستنقل قول:
بلکه منظورم اینه 1 مگ یا 2 مگ میگیرن بعضی کاربرای تاپیک و ... بعد داون استریمشون روی 10 مگ یا 5 مگ ثبته داداش
وگرنه توی پرتاک یا ibs همون اکانت خودشون میفته!
مهم دان استریم و به قول دوستان فری بودنه که به تعداد محدودی زیر انگشتای دست میرسه
در ضمن بالاتر هم گفتم که مشکل از دیتاس و پارتی یا آشنا و یا یه مواردی که ما نمیدونیم
منتها توی شهر ما که کسی اینطور نیست، اگه هم باشه هیچ وقت خودش رو لو نمیده چون از دوستان دیتا یا مخابرات هست...
و در نتیجه هیچ فایده ای نداره
به هر حال من ازشون نمیگذرم و مطمئنم این کار که پول ما رو بگیرن سرویس ده برابر به بقیه بدن اخرش چون اه پول حقوق یه کارگر پشتشه، دامنشون رو میگیره
حالا چه کارمند چه استفاده کننده چه من چه هرکسی...
من هم قبلا داون استریمم روی 2 مگ بسته شده بود، سرویس 10 مگ خریدم و زنگ زدم و پاپیچشون شدم و میگفتن خطت نمیکشه و ...، به زور بردن بالا، خطم میکشید اونموقع. بعد از اون یه سرویس 2 مگ خریدم و دیگه استریم رو پایین نیاوردن. الان هم سرویس 512 بستم، تا قبل از اینکه کارم گیر بیفته پیششون، استریم باز بود، بعد که درگیر شدم، استریم رو آوردن روی 2 مگ.نقل قول:
حالا ترافیک تموم بشه یه سرویس 5 مگ میخرم دوباره ببرنش بالا.
ولی خوب اون بحث گیت وی که کلا معلوم نیست چطوره. از طرفی بعضی شرکت ها برای رضایت مشتری(مثلا) خودشون میان سرعت رو بالا میبرن برای مشتری و اگر هم اونطور نشد برای کسی، هیچکس حق اعتراض نداره از دید اونا؛ چون این یه لطفه که در حق کاربرا کردن.
من که الان اینطوریم اصلا آشنایی با کسی ندارم. فقط حواسم بود موقع ثبت نام برای خط دوم، پیش اپراتور اولی نرم. رفتم پیش یه اپراتور دیگه، شانس من افتاد رو اون گیت وی خوب.
من سفارش دادم آسیاتک رو و وقتی وصل بشه، کیفیتشو میگم، برای ماه اول 10مگ، 10 گیگ خریدم که شبانه خوبی داشته باشه.