دوستان این وضعیت برای من عادیه یا باید پیگیری کنم ؟نقل قول:
بقیه دوستانم مشکل ریت و سرعتشون مثل من فاحعه انگیز هستش یا نه ؟؟؟ :n28: (البته با توجه به سرویسی که گرفتم)
Printable View
دوستان این وضعیت برای من عادیه یا باید پیگیری کنم ؟نقل قول:
بقیه دوستانم مشکل ریت و سرعتشون مثل من فاحعه انگیز هستش یا نه ؟؟؟ :n28: (البته با توجه به سرویسی که گرفتم)
دوستان
یک چیز جالب در مورد اینکه دیشب قطعی عمومی بودِ
زنگ زدم پشتیبانی میگم سرویسم قطعه میگه نویزت زیاده یک لحظه وایسا سریع خط را از 9 مگ برداشت ، میگم خوب حالا که بازم وصل نشد :n03: میگه بازم نویزت زیادِ وایسا ، برد رو 2 مگ :n30: میگم بازم که وصل نشد ، میگه وایسا بپرسم مرکزتون مشکل داره یا نه ، بعد میگه نه نداره :n13:، میگم پس مشکل از چیه میگه تنظیمات مودمت باید درست بشه ، میگم که من اصلا بهش دست نزدم میگه مشکل مالِ اونه :n01: میگم خوب حالا که فهمیدی مشکل مالِ چیه بی زحمت خط ما را بگذار روی همون 9 مگ ، میگه نمیتونم خطت نویز پیدا میکنه. :n08:
گفتم دمت گرم خداحافظ :n09:
یعنی واقعا بعضی از این پشتیبان ها خیلی خرن :n25: ، فکر میکنم این ها به عمرشون کامپیوتر ندیدن . . . :n02:
حتما باید پیگیری کنید، وضعیتتون اصلا خوب نیست به مخابرات بگید نویز خط رو چک کنه البته قبلش از دم در هم مقادیر رو چک کنید که یه وقت مشکل از تو خونه نباشه. در اخرین مرحله اگه نتیجه ای نگرفتید باید یه خط جدید بگیریدنقل قول:
پس یعنی مشکل از نویز خطه ؟ مشکل از مرکز پارس آنلاین نیست ؟ چون حدود 2 ماهه پیش من با 120 کیلو دانلود میکردم و حدود 9 ماهه پیش با سرویس محدود سرعتم صبح ها تا 300 هم میرفت !!نقل قول:
منظورم به طور خاص امروز بود که ظاهراً بعضی از کشورهای اروپایی اینترنتشون دچار مشکل بود.نقل قول:
خوب دوست عزیز تو ساعات اداری زنگ بزن پشتیبانی اصفهان بهشون بگوبذارن رو 9 مگ این پشتیبانی تهران کرم داره.:n09:ضمنا دیروز شب نت من اصلا قطع نبود سرعت هم رو 600 الی 900 بود:n08:نقل قول:
همون 5 دقیقه بعد زنگ زدم یکی دیگه بود گفتم الان همکارتون همچین کاری کردند برش گردونید رو 9 مگ گفت نمیشه گفتم من 2 ماهِ 9 مگ دارم گفت باشه.نقل قول:
بعد چک کردم دیدم آپلود را روی 1 مگ نگذاشت گفتم آپلود گفت فراموش کردم الان انجام میدم.
و دوباره خط برگشت رو حالت سابق
منم خودم دیشب با اینکه از 4.5 به بعد قطع شدم ولی تا همون تایم 4 گیگ را زدم.
خداییش خیلی کمدین ، دقیق مثل پَت و مَت . :n08:
به احتمال 90 درصد بخاطر همون نویز خطه که ممکنه از سیم کشی داخلی یا خارجی باشه ولی قبلش میتونید بگید پورتتون رو تو مخابرات عوض کنن شاید درست شدنقل قول:
سلام
دوستی اگه از زاهدان از پارس انلاین سرویس داره لطفا بهم پی ام بده
نقل قول:دقیقا داستان شما دیشب برای من تکرار شد !!نقل قول:
زنگ زدم میگم اینترنت من قطع شده وصلم نمیشه ، نگاه کرده میگه نویز دارید بعد گفت یه تنظیماتی انجام دادم تا ۱۰ دقیقه دیگه وصل میشه گفتم باشه ( حالا من گفتم چه تنظیمات خفنی انجام داده !!!) بعد تست کردم دیدم خط رو از ۹ مگ بسته روی ۴ مگ !! تازه وصلم نشد اصلا !!! بعد زنگ زدم که قشنگ از خجالتشون در بیام !! دیدم وقتی با شماره adsl خودم زنگ میزنم پشتیبانی وصل نمیشه !! بعد با یه خط دیگمون زدم شماره adsl رو هم الکی یه شماره از دوستام رو زدم ! دیدم قشنگ وصل شد به پشتیبانی !!
گفتم الان زنگ زدم یه احمقی برداشت هیچی حالیش نبود زد خط رو از ۹ مگ برد رو ۴ مگ مه مثلا وصل بشه که اونم چون اصلا ربطی به اون نداشت وصل نشد ، یهو یارو گفت خودم بودم براتون بردم رو ۴ مگ !! گفتم زکی پس خودتون بودید ! میگه آقا شما خطت همین ۴ مگ هم نمیکشه که وصل نمیشه !! گفتم آخه بیسواد مگه مجبوری بلد نیستی بشینی حرف مفت تحویل ملت بدی سرویسشون رو خراب کنی !! میگم بابا من الان ۲ ماهه رو ۹ مگ دارم استفاده میکنم سرعتمم همیشه رو ۹۰۰ بوده قطع هم نشده ، بعدشم وقتی خط نمیکشه هی قطع و وصل میشه نه اینکه کلا وصل نشه ، من خودم اینقدر adsl تست کردم دیگه این چیزارو فوت آبم ، خلاصه با عصبانیت بهش گفتم دیگه چیزی نگفت و خط رو روی ۹ مگ بست و دقیقا آپلود رو مثل همون دوستمون روی ۵۱۲ گذاشت !! اونم که میگه یادم رفته دروغ میگه عین ... ، تا بهش گفتم اونم درست کرد ، بعد از اون گفت یه درخواست بررسی خط فرستادم که خطتون رو بررسی کنن
بعد از این داد و بیداد من اینترنتم همون دقیقه وصل شد و تا صبح با سرعت ۹۵۰ دانلود میکرد قطع هم نمیشد !! ظاهرا یهو همه ی اون نویز های الکی که میگفتن حل شد !
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من هر مشکلی پیش میاد نباید به پشتیبانی زنگ بزنید منم قبلا زنگ زدم واقعا پشیمون شدم بجای اینکه مشکلو حل کنن 4تا بهش اضافه میکنن، تو این مملکت همه چیز الکیه اینا بجز یه تعداد اندکشون که جواب منو دادن معلوم بود ادمای منطقی و فهمیده ای هستن بقیه یه مشت بیسوادن که یه کاغذ گذاشتن جلوشون به ترتیب از روی اون یه سری کار به شما میدن (توشم نوشته قطع قندشکن، دی ان اس کارت شبکه، MTU مودم همین!) بعد از این مراحل در اخر هم وقتی زبونشون از حرف زدن عاجز بشه متوسل میشن به نویز خط !! و پهنای باندو رو میبرن رو 4 مگ !! خیلی مسخرست من نمیدونم وقتی اینقدر زورشون میاد که خط طرف بره رو 9 مگ مرض داشتن تو سایت نوشتن این قضیه رو بعدشم اصلا بابا به فرضم اصلا خط طرف نکشه خودش میگه لینکم قطع شد اخه این دری وری ها چیه میگن نمیشه.
ولی خدا رو شکر یکبار من زنگ زدم از شانس خوبی که داشتم تصادفی زدن مدولاسیون خطمو از G.DMT کردن ADSL2+ که باعث شد SNRام خیلی بره بالا !! در صورتی که اگه خودم میگفتم مدولاسیون رو بزارید رو ADSL2+ عمرا اینکار رو نمیکردن !!! باید اینا رو دور بزنید تا جواب بگیرید.
سرویس 2 مگ محدود پارس رو امروز تحویل گرفتم ؛ سرعت وحشتناک پایینه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیت خط:
برای همه روز اول اینطوریه؟!
شما خطت عالیه مشکلی نداره، مشکل از خود پارس انلاینه که فکر کنم مرکزت شلوغه به علاوه اینکه خط رو هم که رو 2 مگ بستن !! موندم این 9 مگابیتو پس میخوان بدن به کی؟ لابد خود رونالدو اگه ازشون نت بخره 9 مگ واقعی رو بزور بدن بش !! :n08:نقل قول:
در کل باید از 7 خوان رستم رد بشی تا خطت بره رو 9 مگ شاید سرعتت بره بالا البته هیچ تضمینی نیست من خودم با 9 مگ و خط عالی که دارم با همین دو مگ روز و شب نهایت تا 500 کیلو بیشتر سرعت نمیگیرم
من به همون 2 مگ اسمی هم راضیم ؛ البته اگه بدن!نقل قول:
سرور پارس تو مرکز مخابراتی اینجا خلوته! جالبه یکی از همسایه ها با سرویس 512 محدود پارس سرعت 1 مگابایت رو تو IDM داره!
اکثر دوستانی که اینجا مرکزشون خلوتِ و مشکل نویز ندارن سرعتشون تو روز همینِ. :n09:نقل قول:
شما به سرعت اسمی راضی نباش به 9 مگ که راضی باشی شاید همون اسمی بهت بدن. :n02:
شما خطت مشکل نویز نداره ، زنگ بزن پشتیبانی شهر خودتون بگو برات بگذارِ روی 9 مگ و خودت هم از تو تنظیمات مودم ADSL Mode را بگذار روی ADSL2+
اگه مرکزت خلوت باشِ حتما شما هم 1 مگ توی IDM را بدست میاری. . . :n06:
دوستان تعداد دیسی های موقت نه این دیسی هایی که این چندروز اتفاق می افته منظورم اونایی که ساعتای رایگان هر چندساعت بعضی ها گفتن قطع شدن رابطش با حجم باقیمانده چیه؟؟ یعنی حجم چقد پایین باشه دیسی ها بیشتر میشه؟ و اینکه کسی که حجمش کمتر از 1 گیگ مثلا بشه سرعت شبانش میاد پایین نسبت به زمانی که 3 گیگ حجم داشته؟
اگه این چیزا واقعا تاثیر داره که کلا روز بیخیال اینترنت بشیم و سعی کنیم سه گیگمون رو حفظ کنیم تا تاثیری روی شبانه نزاره.
یه کاربری بود به نام پارس آنلاین گمش شده باز؟موقع خرابی ها مثل اینکه کلا نمیاد؟
سلامنقل قول:
دوسمن شما پروفایل 1024-256،SNR بسیار پایینی داری.حتما سیم کشی منزلو چک کن.مشکل از سمت خودتونه
سلام
بنا به گفته و تعریف وقایع پیش آمده بین دوستان و پشتیبان مربوطه،آیا ما هم باید تماس بگیریم و چارتا لیچار بارشون کنیم تا نویز و سرعت خط بهتر بشه؟
این واقعا برام سوال شده....فکر کنم 15 آذر بود تماس گرفتم با پشتیبانی طرف مشخص بود حالیشه.
همون اول گذاشتم تو کاسه اش که آقا شما منو محدود کردید.گفت چه جوری؟ گفتم تو روز سرعتم روی 500 تا 900 کیلو میچرخه ولی تا ساعت 1:59 صبح میشه
سرعت با مغز میاد پایین روی 150 یا 200 کیلو که تا صبح 3 بار هم قطع و وصل میشه.
گفت نه آقا ما اصلاً محدود نمیکنیم.
مرکز مخابراتی شما شلوغه و تجهیزات شبکه اونجا قدیمیه و در ساعات نیمه شب به خاطر ازدحام کاربران سرعت افت میکنه و اینکه قراره تجهیزات عوض بشه.
طبیعتا سرعت دانلود تو این ساعات هم درست میشه.
گفتم کی میخواین عوض کنین؟ گفت معلوم نیست یه هفته دیگه؟ یه ماه دیگه؟ سال بعد؟
حالا بعد از یک ماه به من پیامک دادن که شنبه 7 دی ماه از ساعت 8 یا 9 صبح تا 3 یا 4 ساعت adsl این مرکز مخابراتی به خاطر تعمیرات تجهیزات قطع خواهد شد.
تا شنبه باید وایسیم تا ببینیم چی پیش میاد؟
ان شاالله که خیر باشه و این وضعیت نت بهتر بشه.(الهی آمین)
--------------
ببخشید طولانی شد.
انشالله که به برکت مال شما مال مارم درست کنن هرچند تو این مملکت مگه اینکه معجزه بشه مسئولین یه کار مثبت به نفع مردم انجام بدن و احتمالش پایینه ولی در حال امیدواریم که مشکلتون حل بشه و خبرشو هم حتما اینجا بزارید. من که عمرا سرعتم نه روز نه شب بالای 400 نمیره با دو مگ هیچ کسم جوابگو نیست طرف میگه همین که سرعت اسمی رو داری نباید اعتراض کنی :O آخه یکی بگه مرد حسابی پس اون 9 مگو برای عمت گذاشتی ؟!!!نقل قول:
خب همونطور که اعتراضی صحبت کردم چون ۲ شب پیش کاملا ( ۱۰۰ درصد ) در ساعت رایگان اینترنت منو قطع میکردن ، گفتم الان که خوبه هم بگم که وضعیتم حوب شد ، الان دارم دانلود میکنم و گوش شیطون کر با سرعت ۸۰۰ داره دانلود میکنه تا الانم ۳ گیگ گرفته ( ساعت الان ۳ بامداد هست ) حالا اگه دوباره قطع نشه !!
آپدیت : الان سرعت شد ۹۲۰ فیکس
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه به فوش دادن باشه که همه بلدن این چه وضعیه که هرکس زنگ بزنه لیچار بار پشتیبانی کنه کارش راه میوفته من خودم تا حالا صدبار زنگ زدم سرعتم از 400 بیشتر نمیره طرف هم میگه کمبود پهنای بانده به ما مربوط نیست و دست مخابراته !!! من که شک ندارم آخرش اینا هم دست به اعمال محدودیت سرعت میزنن سیاستی که بیشتر شرکتها در پیش گرفتن این 9 مگ و رونالدو و اینا هم جنبه تبلیغاتی داره.
من خودم قبل از اینکه 2 مگ محدود بگیرم با 128 نامحدود 5 گیگم حتی مصرف نکردم سرعتم رسید به زیر دیال آپ !! پشتیبانی هم هر دفعه کمبود پهنای باندو هی بهونه میکرد و تخت هیچ شرایطی هم زیر بار حل مسئله نمیرفت. اون وقت یکی دیگه تو همون منطقه ما با همون سرویس مشابه من 20 گیگم بیشتر دانلود کرده بود اصلا هم محدود نشد. واقعا خدا ما رو گیر چه شرکتایی انداخته تو این ایران خراب شده !!!
آقا این قضیه که می گن منطقه مخابراتی شما شلوغه برای من هضم نمی شه. خب کی شلوغ کرده. کی بیش از اندازه مشترک گرفته. خب خوده پارس آنلاین این کار رو کرده و over sell کرده. پهنای باند کم آوردن یعنی چی. پارس آنلاین هر چقدر بخواد زیر ساخت از خداش هست که بفروشه بهش.
الان یکی دو هفته هست کیفیت پارس آنلاین بدلیل گرفتن مشترک بیش از ظرفیت استاندارد پایین اومده.
خب نزاشتن ۲ ساعت بگذره الان ۱ ساعته که اینترنتم قطع شده دوباره و زنگ هم میزنم پشتیبانی تا شمارم رو وارد میکنم میگه کاربر گرامی به دلیل ارتقا و بروزرسانی تجهیزات سرویس شما با قطعی مواجه هست ، ساعت دقیق رفع مشکل نامشخص !!
من نمیدونم آخه نصف شب چه بروزرسانی تجهیزاتی ؟؟؟!!!!! دروغ از این ضایع تر نداشتید بگید ؟؟!! ( تا حالا بیشتر از ۴ بار این پیام رو در قطعی های مشابه گفتن !)
خجالتم نمیکشن ...
برای من هم از ساعت حول و حوش 4.15 تا 5.15 قطع بود مثل اینکه سیاست جدید پارس آنلاین هست.
دقیقا منم 3هفتست با استریم دیگه خدافظی کردم ! سرعت استریم عمرا از 30 40 بالاتر بره .نقل قول:
نه. دست شرکتهای اینترنتی باز نیست که هر چقدر بخوان بفروشن. مهمترین دلیلشم اینه که هر شرکت اینترنتی تو هر مرکز مخابراتی یه تعداد مشخصی پورت از مخابرات اجاره میکنه و حداکثر به تعداد اون پورتها میتونه مشترک تو اون مرکز مخابراتی بگیره. تعداد کل پورتها رو هم خود مخابرات و شرکت زیرساخت تو اون مرکز مخابراتی تعیین و نصب میکنن. پهنای باند کل مرکز مخابراتی رو هم شرکت زیرساخت تأمین میکنه. حالا اگه به هر دلیلی مخابرات تعداد پورتهای نصب شدهاش به اندازهای باشه که با توجه به پهنای باند فعلی اون مرکز مخابراتی سهم هر پورت (یا هر کاربر) به زیر 128 کیلوبیت برسه، یعنی اون مرکز مخابراتی وضعیتش افتضاحه و اگه مثل ساعات رایگان 40 درصد کاربرا همزمان شروع به استفاده از اینترنت برای دانلود کنن یعنی در بهترین حالت شما سرعتت به حدود 250 تا 300 کیلوبیت (معادل 30 تا 40 کیلوبایت) در ثانیه میرسه.نقل قول:
امشب هم ساعت حدود 4 تا 5 کلاً اینترنت من قطع بود. فکر کنم بازم قطعی سراسری داشتیم. من: تهران، مرکز مخابراتی کاشانی هستم.نقل قول:
واسه منم قابل هضم نیست میگم اقای محترم من چطور تونستم 2 هفته تمام شب و روز با 900 دانلود کنم ولی الان با زور به 30 40 میرسه شبا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چی اونموقع خلوت بوده؟کلیه پارس انلاینی ها اون 2 هفته دسته جمعی رفته بودن مسافرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا یه مشکلی وجود داره چون همه سرویس ها قاط زدن من الان 1 ساله پارس دارم تا حالا کوچک ترین مشکلی نداشته ولی الان 1 هفته س خراب شده وضع نتش
منم تهرانم ، ظاهرا فقط تهران این مشکلی قطعی چند ساعته در ساعات رایگان رو داره ...نقل قول:
شما سرویست از پارسآنلاینه؟ اینجا تو تست امضات که زده بزرگنت آریا (که همون ماکس نته). بعدشم تعرفههای این ماکس نت که هیچ شباهتی به پارسآنلاین نداره.نقل قول:
:n13: دوست عریزم امضام مال خیلی وفت پیش هست :n13:نقل قول:
من 3 هفته هست مشترک پارس آنلاین شدم ۲ هفتهٔ اول عالیترین اینترنت عمرم رو داشتم شب و روز با سرعت ۹۰۰ دانلود میکردم ولی یه شب (که میشه یه هفته قبل تقریبا)به محض شروع شدن ساعت رایگان سرعت شبانه منم شد ۳۰ ۴۰ و تا امروز هم کسی نتونسته کاری بکنه ریت خط من مثل روز اول رو ۹ مگ هست.
دوست عزیز در مورد پورت وقتی شما زنگ می زنی به شرکت برای گرفتن adsl اگر پورت خالی نداشته باشه مشترک نمی گیره نمی گه پهنای باند کم داریم می گه پورت از نظر فیزیکی و سخت افزاری نداریم و نمی تونه مشترک بگیره. ولی وقتی در یک منطقه مخابراتی 1000 پورت داره به عنوان مثال باید پهنای باند 1000 مگ برای یوزها اختصاص بده ولی کمتر از این مقدار اختصاص می ده نتیجه افت سرویس می شه. نمونه اش که وزیر ارتباطات گفت شرکت ها به جای 1 به 8 از نرخ 1 به 20 و 1 به 40 استفاده می کنند. اینو خوده وزیر اعتراف کرده. شرکت ها هم میان تا خرخره ظرفیت پورتشون بدون در نظر گرفتن پهنای باند مشترک می گرن و پهنای باند رو بر اساس مشترک جدید تنظیم نمی کن بعد می گن منطقه شما شلوغه - پهنای باند کم آوردیم و ...نقل قول:
چند روز پیش مدیر عامل زیر ساخت گفت شرکت های pap به هر میزان که پهنای باند احتیاج داشته باشند در اختیارشان قرار می دهیم.
بازم یک مثال ملموس تر می زنم
فرض کنید شما یک کافی نت دارید و پهنای باند یک مگابیت و یک سوئیچ با 16 پورت. طبق تعهد شما باید به مشتری حداقل اینترنت 256 کیلو بدهید ولی از نظر سخت افزاری توانایی سرویس به 16 مشتری رو دارید. اگر اینترنت رو به 16 نفر بدهید به هر نفر به جای 256 می شه 64 کیلو و این یعنی اجحاف و کم فروشی. بعد وقتی مشتری اعتراض می کنه برگردی بگی تعداد یوزرها بالا هست(منطقه مخابراتی شلوغه) و پهنای باند کم آوردی.
متوجه داستان شدید که چگونه pap ها دارند کم فروشی و اجحاف می کنند.
*ریو شما هم 3دقیقه کنده شدیده 1 دقیقه سریعه ؟!
از راهنمایی دوستان ممنونم ؛ از صبح روی 9 مگ بستن
اینجور بخواد بمونه میرم جمع میکنم سرویسو
سلام دوستان پارس آنلاینی.ببخشید این سوال اینجا می پرسم.من درایو دی ویندوزم پر هست ولی وقتی وارد آن میشم این پیغام میده.تورا خدا کمک کنید.ببخشید بلد نبودم حجم عکس کم کنم.مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتی ویروس داری؟فایل های مخفیت رو Show کردی؟نقل قول: