هندلی واسه من باز میشه
انگاری هزار نفر دارن بزور میارنش بالا
Printable View
هندلی واسه من باز میشه
انگاری هزار نفر دارن بزور میارنش بالا
کاملا موافقم !نقل قول:
جدیدا هم این جوری شده ! یک سال پیش نه سرعتش بد بود نه این مشکلات عجیب رو داشت !
نقل قول:منم الان امتحان کردم باز نمیشه هنوز !نقل قول:
در حال حاضر بنده شارژ اینترنتم رو 580 مگ هست
و می خوام شارژ کنم و پنل باز نمیشه
یا اختلال داره
شما در کجای دنیا یه شرکت رو می بینید که این وضعیت رو داشته باشه؟
پیش بینی میشه این ارتقا ها در زمان نیمه شب باشه مثلا از ساعت 12 شب تا 9 صبح
اگر اینترنت شخصی تموم می شد و نیاز به شارژ داشت و نمی تونست شارژ کنه باید چیکار می کرد؟
متاسفم برای این شرکت که اصلا حرفه ای عمل نمی کنه
1544 خرابه و برای آی پی ایران باز نمیشه
ولی با قند شکن مشکل نداره
شما حساب کن وقتی سایت خودشون اینجوریه دیگه وای به حال سایت های خارجی و شبکه های اجتماعی !نقل قول:
کلا چه با چیز شکن و چه با آی پی ایران ، دان شده و اختلال داره!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با قند شکن رفتم باز نشدنقل قول:
مطمئنی
میگم دوستان ما این طرف مخابرات گندیده ما مشکل داره زنگ زده بودم به پشتیبانی
گفت DNS اختصاصی بگیری مشکلت برطرف میشه
منظورش همون IP بود دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برا من در همین لجظه!
شاید صفحه کش شده توی مرورگرتون ؟نقل قول:
نه فک نمیکنم !نقل قول:
ctrl +f5 زدم کش پاک شه دیدم شده 12 ساعت :))))
خیلی عجیبه این همه تفاوت !نقل قول:
لازم نبود اینهمه عکس بزاری یه فکری هم بحال حجم صفحه و حجم دیگران کن :n34:نقل قول:
و همچنان در باز کردن اکثر سایت های خارجی مشکل داریم!!!
حتی نمیتونیم ایمیل هامون رو بر روی گوشی ثبت کنیم و یا برنامه ای دانلود کنیم!!!
اینترنت مزخرف ایران:n34:
یکی نفهمه فک میکنه عکسه 4k گذاشتم. دوست عزیز یه عکس چندصد کیلوبایتی این همه ننه من غریبم بازی نداره که!:n02:نقل قول:
یه چیزی دیدم واقعا دم آسیاتک گرم
واسه من صفر شد ثانیه شمار
الان داره واسه من یه جای باز شدن سایت ثانیه شمار زیاد میشه
از 0 ثانیه شد
شد 1 دقیقه
:n08:
از بس که یکسال اخیر کاربر گرفتن حالا هم جوابگو نیستند. اینترانت مفت بدستشون رسید هول ورشون داشت. تو این سایتهای تبلیغاتی مانند دیوار که میری از ده تا تبلیغ isp نه تاش اسیاتک هست و تلاش برای جذب مشترک جدید انواع اقسام طرح ها یکسال اینترنت با سرعت چهار مگ 15هزار تومن! مودم مجانی و...نقل قول:
سایت 1544 همچنان بسته است
- - - Updated - - -
سایت 1544 همچنان بسته است
واسه من باز میشه و داخل پنل هم میره ولی خب طول میکشه و واقعا کنده!!نقل قول:
.................................................. .................................................. .
"خب دوباره قطع شد و صفحه به روز رسانی اومد!!!"
سلام دوستان من دوساله شاتل استفاده میکنم و راضیم ولی تو بحث قیمت ها این طرح آ مث اسیاتک رو دیدمک سالیانه شصت تومن . میخاستم بدونم نسبت به قیمتش چجوره اسیاتک می ارزه شاتل تخلیه کنم اینو بگیرم؟ وضعیت شبانه اش چجوره؟
سلام با ارزش افزوده و هزینه رانژه و ابونمان مخابرات و و و جمعا 87500 تومان برای بنده شد جمع فاکتور این طرحنقل قول:
این طرح شبانه رایگان نداره بلکه 80 درصد از ساعت 2 تا 8 صبح که از نظر من سرویس هایی برای دانلود خوبن که کامل رایگان داشته باشن چند تا فیلم دانلود کنید ببنید با همین 20 درصد چه مقدار هزینه کردید که در مقابل سرویس هایی که ساعت رایگان دارند باز گرون در میاد.
دوستان این حداقل تبادل آسیتک واقعیه؟یعنی واقعا بعد 20 گیگ دانلود نابود میشه سرعت؟
دوستان اینستاگرام روی کامپیوتر برای شما بدون قیلتر شکن باز میشه ؟
قبل از 20 گیگ هم سرعت نابوده :n02: دیگه بعد از 20 گیگ خودتون بفهمید چی میشهنقل قول:
پ.ن: 1544 همچنان نابود و منم همچنان نمیتونم نتم رو شارژ کنم
در آسیانک اینجوری نیست که شما 20 گیگ داشته باشی و اگه بخوای ، 1 روزه تمومش کنی یا اینکه خرد خرد!! بلکه به این شکله که مثلا اگه حد مصرفش 20 گیگ باشه ، شما میتونی روزی 600 مگ با سرعت بالا مصرف کنی و اگر مصرفت بیش از 600 مگ بشه ، در همون روز سرعتت افت میکنه و نابود میشه و فرداش دوباره اوکی میشه!!نقل قول:
خیر ، رو لودینگ میمونه و بالا نمیاد!!نقل قول:
واسه من قبلا نمی یومد درستنقل قول:
الان خوب شده
+
1544 همچنان قطع
برای من اینستاگرام مشکلی نداره و 1544 هم بعد ار بروز رسانی به راحتی باز شد قبلا هم گفتم مشکلی دارید از خود شرکت پیگیری کنید من نه نونخور این شرکتم و نه کوچکترین سودی برام نداره برای خودتون گفتم نمیدونم جریان چیه ولی من که هیچکدوم از مشکلات شما نداشتم ازوقتی نت این شرکت رو دارم
Sent from my LT25i
1544 برا من باز شد و نتم رو شارژ کردم
تست کنید دوستان ببینید کار میکنه براتون؟
نقل قول:یعنی چی !؟ چرا این شرکت این جوریه ؟ برای یکی درسته برای یکی نه !نقل قول:
برای منم اصلا باز نمیشه ولی با قیلتر شکن راحت باز میشه !
اتفاقا برای منم قبلا اصلا نمی یومدنقل قول:
افتضاح بود
بعد درست شد
معلوم نیست چه خبره
این مورد رو هم بهشون بگو
دوستان یک ساعت و روز تعیین کنید همگی طی اقدامی هماهنگ و خودجوش زنگ بزنیم فقط فحششون بدیم، دو ماه که دیگه غیر قابل تحمل شده اوضاعشون، دو ماهه که هر روز یه مشکل هر روز یه بامبول تازه، یه روز میگن زیرساخته یه روز میگن مرکز مخابراتیه یه روز میگن سرور خودمونه چیزی هم نداشته باشن وسه گفتن میرن سراغ تنظیمات مودم، دیگه کارشون از حرف و اینا گذشته فقط باید فحششون داد، فقط تاریخ مشخص کنید!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
شما خودتو کنترول کن با دعوا چیزی حل نمیشه دنبال راه حل باشین زنگ بزن شرکت حتی شده خودتنقل قول:
برو بالا سر پورت ( dslam) هرمشکلی یک راه حلی داره اما یک چیزی برام خیلی عجیبه چرا من این مشکلات ندارم؟ به شما یا هرکی با این شرکت مشکل داره توصیه میکنم همه چیز رو بررسی کنید حتی ممکنه نویز و پوسیدگی سیم در داکت مخابراتی و هزار دلیل دیگه بعد یقه شرکت بگیرید مثلا من با مودم های تی پی لینک مشکلات عجیبی داشتم اما با مودم dlink 2750u این مشکلات ندارم من احتمال میدم ایراد از مودم یا از دوشاخ مخابرات تا خود مخابرات باشه شخصا اگر مشهد بودین واسه تک به تکتون وقت میزاشتم به رایگان میامدم حضوری بررسی های لازم انجام میدادم ولی همه کاربرا مشهد نیستن خلاصه هرکار ازم بربیاد انجام میدم شما اگر مودم 2750 براتون گرونه مدل 2520u ارزونه 25000 تومان هست یک مدت با این مدل وصل یاشید تست کنید
به حرحال دانسته هامو گفتم
Sent from my LT25i
کاربران محترم آیا کسی گیگ باکس از آسیاتک خریداری کرده؟ من آفر مخصوص 22 بهمن که 22 گیگ برای 22 روز بود رو خریدم ولی در پنل کاربری ، اطلاعات درستی از میزان مصرف به من نمیده . هربار که ریفرش میکنم مقدار ترافیک استفاده شده و زمان سپری شده رو ارقام مختلفی نشون میده . آیا برای شما هم همینطوره؟
سلام،منم دقیقا مشکل شمارو دارم.نقل قول:
الان واسه من اینستا و 1544 بدون مشکل باز میشه!نقل قول:
اره درست شد
Sent from my LT26w using Tapatalk
اصلا اینستا ربطی به 1544 نداره برا من چند ماهه اینستاگرام با کامپیوتر باز نمیشه !نقل قول:
کلا آسیاتک همیشه اختلال داره و معمولا یکی دو روز که مدام کانکت باشی، بعضی سایتا مشکل پیدا میکنه و بالا نمیاد که برای رفع این مشکل باید هر از چند گاهی مودمو به صورت دستی دیسکانکت و کانکت کنی تا اوکی شه!!نقل قول:
حرف شما کاملا درسته ، ولی در مورد سایت اینستاگرام تو کامپیوتر فکر کنم یکی دو ماهی هست اینجوریه ! یعنی خاموش روشن کردن مودم هم روش تاثیری نداشته !نقل قول:
حالا تو 195 شکایت کردم ببینم چی میشه