اینا بازیهایی هستن که پچ AP25 میخوا ن ، بازی های پچ شده تهیه کنید !نقل قول:
اینا بازیهایی هستن که پچ AP25 میخوا ن ، بازی های پچ شده تهیه کنید !نقل قول:
شما باید lt 1.91 ya 1.92 رو داشته باشین و بازی شما پچ شده هم باشه تا این دو تا بازی رو اجرا کنین در غیر این صورت قابل اجرا نیستن
سلام دوستان خبری از LT 2نشد ؟ دو روز دیگه گیرز و فیفا میخواد بیاد بی بازی میمونیم ! :(
راستی دوستان بازی هایی که داخل بازارند همه پچ شدند ؟؟
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
نقل قول:
فکر نکنم، فیلاً خبری نیست
نه پچ نشده هم زیاده..............نقل قول:
c4evaداره روش کار میکنه انشاالله با زودیlt+2میاد:دی
c4هم که تو سر کار گزاشتن دستی داره :|| جریان 0225 رو که یادتون هس ؟ : دینقل قول:
c4evaداره روش کار میکنه انشاالله با زودیlt+2میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...تورو قرآن کمکم کنین...من شهرستان میشینم...زیاد به بازار تعمیرات نزدیک نیستم...
اومدم این بازی لعنتی body count رو اجرا کنم که گفت باید یه آپدیت بشه...همون آپدیت نرم افزاری که بعضی سی دی ها 1 دقیقه ای انجام مدین ...این شروع کرد به آپدیت که وسطاش گفت نمتونه آپدیت بخونه و سی دی رو بزار که سی دی هم تو بود...دوباره سی دی رو گذاشتم بازم همون پیغام رو داد...کنسول رو هم خاموش روشن میکنم بازم همون پیغام لعنتی میاد...
بچه ها توروخدا جواب کامل بهم بدین...کمکم کنین فقط...چه خاکی بریزم تو سرم...کاش هیچوقت این body count لعنتی رو نمیزاشتم رو دستگاه...کمک کنین...
دقیقا برای یکی هم همین مشکل بود چند صفحه پیشو حتما بخونید چند روش رو آقا شهاب کامل توضیح دادننقل قول:
انقدر بهم ریخته بود که نفهمیدم....توروخدا کمکم کنین....همون راه حل هارو کامل الان بزارین تا من یکی یکی برمشون ببینم درست میشه یا نه ....
فقط توروخدا زود کمک کنین...
اگه فایل آپدیت بگیرم نمیشه یه آپدیتی باشه که بعدش کپی خورش بهم نخوره....؟؟؟من دسترسی ندارم به جایی که برام lt و اینجور چیزا بریزن...
ایشالاه بازی body count منقرض بشه که سیستمم رو داعون کرد....زود کمکک کنین ...
بچه ها جون هرکی دوس دارین کمکم کنین....
اون دکمه کوچیکه کنار اسلاید مموری هم گرفتم همینطور روشن کردم نه خبری از بوت بود نه هیچی...بازم همون پیغام ارور که نمتونه آپدیت کنه رو داد...سی دی لعنتی رو هم میزارم اما جواب نمیده....
ایشالاااااااااااااااااه این body count منقرض بشه...
دوستان اسلیم 250 گیگ رو بالاخره سفارش دادم فردا برم بگیرم.خسته شدم اینقدر قیمت گرفتم.:31:
سه شنبه که قیمت گرفته بودم 530 با گارانتی معتبر گفت (البته این قیمت همکار بود.برا یوزر 570 الی 590 گفت)
پنج شنبه دیگه رفتم برا خرید قطعی گقت همکار شده 555.
حالا مخشو میزنم همون 530 ازش میگیرم:31:(امروزم رفتم دیشش رو درست کردم پول هم نداد نامرد:31:)
یه 500 هم قیمت داشتم اما فکر کنم گارانتی نداشت.گفتم یکم پول بیشتر بدم از خدماتش (12 ماه ضمانت-24 ماه خدمات نمیدونم چی) استفاده کنم.
------------------------------
حالا این اسلیم 250 گیگ ها با گارانتی چند تا دسته باید توش باشه؟
رنگش چه رنگی هستش؟
مثل این سیاهه یا سفید هم داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستاننقل قول:
الان خرید اسلیم کار عاقلانه ای هست یا نه؟؟
من اون دستگاه قبلیمو چند میتونم بفروشم؟؟؟
ارزش داره برم اسلیم بخرم یا نه؟؟؟
سلام
مشکل هاردم هنوز پا برجاست داره خونمو میمکه!:31: کاربر shab 2008 یه مطلب مفید پیدا کردید اما بازم درست نشد .امکان داره بدسکتور گرفته باشه؟ اگه آره چه جوری میشه درستش کرد. این مشکل افت فریم و لگ و لگد انداختن به خاطر هارد واسه کسی پیش نیومده؟ من از سن بابابزرگم بیشتر کش رو خالی کردم ولی...!:31: منتظر پاسختون هستم
دوستانی که میگفتن Body Count نصب کن شاید درست شه!!!یکی از دوستان ما در همین تاپیک همین بازی رو نصب کرد مثل من شد!!!!!
تکلیف چیه؟؟؟Xbox از دستمون پرید؟؟؟یکی دیگه بخریم؟؟
بچه ها ازتون خواهش کردم جون هرکی دوسش دارین حواب منو بدبخت رو بدین...بخدا موندم چیکار کنم....توروخدا جواب منو بدین...
فایل آپدیت ها مشکل داره!نقل قول:
تنها راه باقی مانده فلش کنسول به ورژن Stock هست و سپس آپدیت داشبورد به آخرین ورژن و سپس فلش کردن کنسول به LT1.91 یا LT 1.92 !
در لینک زیر میتونین نظرات و راهنمایی های لازم کاربران در این مورد رو مطالعه کنید و اگه مشکلی بود همینجا مطرح کنید تا من یا دوستان راهنماییتون کنیم.
در ضمن اینقدر هم زود نا امید نشین سره یه مشکل کوچیک! شما باید تمام راه های ممکن رو امتحان کنید و اگه بعد جواب از هیچ کدومشون نگرفتین تصمیم به فروش و ... بگیرین!کد:http://www.ixtreme.net/open-forum/13012-3151-335a-b800-0f00-c000-0034-status-code-unable-update-dashboard-usb.html
بله کاملا عاقلانست...نقل قول:
..............
بابا مگه حل نشد؟اون مشکل ساده ای هست بده بیرون واست درست میکنن
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:15 AM ----------
250گیگ رنگش براقه دوست عزیزنقل قول:
فقط یه دسته چون شما باندل نخریدی
کلا سیاه براق
---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
شما نباید از طریق بازی آپدیت میکردی........هیچی بدید بیرون درست کن..:دی نه از دستت نپریده..یکی دیگه هم نخرنقل قول:
اپدیت با بازی مشکلش چیه مگه؟!نقل قول:
منم چند مورد دیدم که با بازی آپدیت کردن کنسول گیر کرده ، و با ریختن دوباره فریمور استوک و بعد داشبورد و بعد 1.91 ( همینی که شهاب گفت : دی ) درست میشه ! !
با فلش آپدیت کنید مطمئن تره !
دوستان من یک ایکس باکس اکرید خریدم ولی خیلی صدای فنش زیاده>!!!بعضی از بازیارو نمیاره مثل بتل فیلد 2
چیکار کنم!!!اگه بخوام بفروشمش کسی خریدار هست؟
صداش طبیعیه...رو هارد بازی نصب کن خیلی صدا کم میشه.....نقل قول:
باید که اجرا کنه دقیقا چه اروری میده؟
هر چی میزنم سی دی میده بیرون انگار سی دی خالی گذاشته باشی>!!!!نقل قول:
اصلا تا روشنش میکنی خیلی صدا فنش میاد !
من قبلا الایت داشتم اینقدر صدا نداشت!
دلمو زد 24 ساعت نشده خریدمش1:41:
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
راستی هارد نداره یه مموری 256 مگ روشه!!
نقل قول:
پس باید یه دسته دیگه هم پیاده بشم:41:
باندل نخریدم یعنی چی؟بادندل چی هست؟قیمتش گرونتره؟چنده؟
ممنون.
باندل به عبارت ساده:دو دسته و یه بازی یه هارد گنده میزارن بیخ ریشش میشه باندل....:دینقل قول:
اینا باندل های مختلفه:
مثلا یه کینکت هم میزارن..........کد:http://www.xbox.com/en-US/Xbox360/Consoles/Bundles/Home
آره گرون تره...
ولی همین که تو خریدی خوبه یه دسته هم بخر تموم شه بره....
سلام دوستان
من امروز رفتم پاساژ دسته سبز X360 رو دیدم ..
میخواستم بینم این دسته ها به اسلیم هم میخوره ؟؟
دوستان ما آخر نفهمیدیم کنسول ایستاده بزاریم یا خوابیده ؟! :31: یه نفر گفت اگه ایستاده بزاری ورودی زیر کنسول بسته میشه و گرمای بیشتری تولید میکنه ! چکار کنیم بالاخره ! :20:
خودم میتونم پچش کنم یا نه یارو خودش رو کنسول فت اجراش کرده به قول خودشنقل قول:
ضمنا فکر کنم مال من 1.91 باشه از کجا بفهمم ورژنش چنده
اگه قرار باشه با خوابیده یا ایستاده گزاشتن خراب بشه کنسول رو آتیش بزن...........:دینقل قول:
این بحث ها مال زمان3چراغه بود و الن برای بالا بردن اصلاعات مردم.هر دو یه خوبی و بدی هایی دارن.هر جور میخوای بزارش
به نظر من فرقی نداره چه ایستاده و خوابیده من یکی رو دیدم گیم نت داره چهارتا فت داره همش خوابیده ولی خودم اسلیم دارم ایستاده گذاشتمش چون قیافش باحال ترهنقل قول:
دوستان کسی نیست ارکید بدم با الایت عوض کنه سر هم میدم مهم نیست الایت کارتون داشته باشه یا نداشته باشه فقط سالم باشه!!!و بازی هارو بیاره
فگر نکنم اینجا بتونی زود به نتیجه برسی یه سر به سایت همسایه بزننقل قول:
بازی سنتر
دوستان اینجا کی L.A Noire رو تموم کرده ؟ تو تاپیک خودش هیچکی آدم نیست !
بنده تموم کردم.اگه سوالی در موردش داری بیا تو پروفایام که اینجا وقتش گرفته نشه....نقل قول:
دوستان برای بازی انلاین با 360 چقدر باید هزینه کنی ؟
الان مشگن 360 بازیهاش نیومده یا میگن -- قفلش کردن که کپب نشه ..چیه قضیه ؟
درست میشه ؟
3ماه مجانی داری ولی از اون به بعد دیگه متناسب با شرایطت باید خرج کنی...نقل قول:
آره3یا4تا بازی این مشکلو درست کردن ولی حل میشه نگران نباشc4evaدارو رو lt+2کار میکنه
سلام.دوستان من تازه xbox360 گرفتم و واقعا مبتدی هستم.دستگاه من اسلیم 4 گیگ هست.من باهاش بازیهای سال 2010 رو مثل RDR و GeOW2 و FN:C و FIFA11 و ... رو اجرا میکنم ولی وقتی بازیهای سال 2011 مثل MK و L.A Noir و DE:HR رو داخل دستگاه میذارم مینوسه که نیاز به آپدیت داره.حالا من باید چیکار کنم؟آپدیت کنم؟کپی خور دستگاه نمیپره؟اگه یکی بنده رو راهنمایی کنه واقعا ازش ممنون میشم.
بهترین کاری که میتونی بکنی تا همه ی بازی های کوجود اجرا بشه اینه که بدی بیرون و بگی برامlt+1.92رو با داشبرد13599بریزن...نقل قول:
البته دو سه بازی بازم اجرا نمیشه و باید صبر کرد تاlt+2بیاد.....
خیلی ممنون فقط هزینش چقدر میشه:31:نقل قول:
بستگی به نوع درایوت فرق داره.....بگو نوع درایوت چیهنقل قول:
نمیدونم:31: گفتم که مبتدی ام.از کجا باید بفهمم؟نقل قول: