انتن منم کمو زیاد میشه از دیشب اینجوری شد دیگه هم کانکت نمیشه... به پشتیبانی هم زنگ زدم کسی جواب نداد ... همین جواب ندادن جواب سوال ماست یعنی مشکل داره شبکه :31:
Printable View
انتن منم کمو زیاد میشه از دیشب اینجوری شد دیگه هم کانکت نمیشه... به پشتیبانی هم زنگ زدم کسی جواب نداد ... همین جواب ندادن جواب سوال ماست یعنی مشکل داره شبکه :31:
دیشب از 11:30 تا 1:15 نتونستم وصل بشم و مدام آنتن میرفت و میومد.صبح هم حدود نیم ساعت اینجوری بود تا آخرش وصل شد
(کرج)
منم همین مشکل رو دارم و هی آنتن میپره بعد میادنقل قول:
جالبه در حالت عادی هیچ مشکلی وجود نداره اما تا شروع می کنی به دانلود یک فایل بعد از چند دقیقه اینرنت قطع و وصل می شه...آنتن میره و میاد...مشکل جدیدی است...یک خبر تایید نشده هم این که بخاطر این که دانلودر ها پدر وایمکس را سرویس کردند و شبکه با کمبود پهنای باند مواجه شده از ماه های آینده سرویس نا محدود برداشت خواهد شد و سرویس هایی با محدودیت حجمی قرار داده می شود...آخه ملت با یک مگ و ماهی 80تومن 300-400 گیگ دانلود می کردند...چی حالا خدا می دونه...
به خاطر این که ملت ما کمبود دارن:2: فکر میکنن اگر دانلود نکنن سرشون کلاه رفته و حتی دیدم که یارو میره یه فیلمی چیزی الکی میذاره دانلود میکنه و بعد از این که دانلود شد هم پاکش میکنه بدون این که حتی نگاهش کنه فقط برای این که دانلود کنهنقل قول:
والا تو آمریکا اروپا که سرعت اینترنتشون 100 برابر ایران هست مردم انقدر دانلود نمیکنن و احساس هم نمیکنن که سرشون کلاه میره اگر دانلود نکنن ولی تو ایران چون هموطنان گرامی کلا کلاه بردار هستند فکر میکنن سرشون کلاه میره
منم خودم 1 مگ دارم ولی تو ماه خیلی دیگه دانلود کنم 30 گیگ بیشتر نمیشه چون من چیز هایی رو که میخوام دانلود میکنم نه چرت و پرت فقط برای این که دانلود کرده باشم مثل خیلی ها
والا من دیدم کسانی رو که از یک فیلم 4 تا کیفیت دانلود می کنند...چی بگم والا از ماست که برماست...
آخه این که نمیشه من تورنتم اصلا سرعت نداره حالا گور بابای سرعت این که هی خطش میره میاد که اصلا وصل نمیشه تا وای فایم رو روشن نکردم خطش هست ولی تا روشن میکنم خطش میره
به خدا این 80000 تومن رو بدم بیرون واسم دانلود کنن پولشو بدم بیشتر میصرفه
تنها کالای مصرفی هم هست که نمیتونی به کسی شکایت کنی یا تهدید کنی میری سراغ یک سرویس دهنده دیگه
چون همشون مثل همن همه افتضاح
من انیمه دانلود میکنم عموما هم شب ولی 60 مگ فایل رو انقدر قطع و وصل شد که بیحیالش شدم
منم والا نهایت بشه 30 گیگ ماهی ولی اینطوری که داره پیش میره فکر کنم باید به ماهی 1 گیگ قانع باشیم
بابا قبلا زنگ میزدم میگفت مشکل سراسریه ولی الان همچین با اعتماد به نفس میگه مشکل نداریم که نگونقل قول:
بهش میگم خب مال یک عده که میشناسم همینطوری شده میگه حالا میگم پشتیبانی زنگ بزنه بهتون بعد هم قطع میکنه خب یکی نیست بگه پشتیبانی به کدوم شماره که ازم نگرفتی میخواد زنگ بزنه؟بعد حالا زنگم زد این که مشکل من تنها نیست مشکل همست
من اصلا با این حرف موافق نیستم کسی که داره اینترنت نامحدود میده و انقدر هم تبلیغ میکنه باید فکر اینجاشم بکنه که همه میخوان تا بالاترین حد دانلود کنن برای تعرفه های نامحدود.... طرف پول داده دانلود کنه :27: اینجا نه اروپاست نه امریکا اینجا ایران :31: قیمتا 9 برابر اونوره حالا اگه تو هم برای اینترنت این همه پول نمیدادی دانلودت بالا نمیرفت :20: شما نگران اینا نباش یجایی نمیخوابن که زیرشون اب بره... بهتره این مشکلاتو به گردن مشتریا نندازین... اونا تعهد کردن و باید به وظیفشون عمل کنننقل قول:
انتن دهی دو چراغ روشنهنقل قول:
اما بیشتر ارور دی ان اس در دسترس نیست رو بهم میده که وقتی میگم میگن اختلال شبکه داریم دارن حلش میکنن