شما هم احتمالاً آي پي عوض ميكنين كه از adrive يا حالا هر هاستي كه به IP گير ميده نميتونين دانلود كنين.نقل قول:
قبلاً هم با adrive مشكل داشتين؟
شما تو آمريكا تشريف دارين از شاتل سرويس ميگيرين :31: (به خاطر دلار ميگم :31:) :11:نقل قول:
Printable View
شما هم احتمالاً آي پي عوض ميكنين كه از adrive يا حالا هر هاستي كه به IP گير ميده نميتونين دانلود كنين.نقل قول:
قبلاً هم با adrive مشكل داشتين؟
شما تو آمريكا تشريف دارين از شاتل سرويس ميگيرين :31: (به خاطر دلار ميگم :31:) :11:نقل قول:
سلام
يه سوال
وايرلس با اين adsl معمولي ما فرقي ميكنه؟
يكي ميگفت ديگه كاري به خط تلفن نداره
درسته؟
چطورياست؟
نه سیا جون، قبلا عالی بود. هر شب حدود 1200-1300 مگ دانلود داشتیم. اما الان به 600-700 هم نمیرسه. الان سرعتش عالیه ولی مشکل عوض شدنه آی پی هست، 5شنبه شب دوبار آب پی عوض شد، همزمان با آی پی عوض شدن یاهو مسنجر هم خود به خود لوگ آوت میشه.نقل قول:
مال منم صبح قطع بود. فکر میکردم از مودمه! کسه دیگهای هم قطعی داشته؟نقل قول:
شما اگه لپتاپ داشته باشين و از يكي شركت ها وايرلس گرفته باشين هرنقطه ي شهر حتي تو اتوبوس يا ماشين هم باشين ميتونين به اينترنت وصل بشين.نقل قول:
دقيقاً :31: خوش به حالت 600-700 ميرسه من كه سر 1-2 مگ IP عوض ميشه و ياهو هم بسته ميشه :31:نقل قول:
آقا هركي مشكل عوض شدن آي پيش ادامه دار شد حتماً اعلام كنه دسته جمعي يه كاري ميتونيم بكنيم.
من كه هركاري كردم پشتيبان حضوري با اينكه از تعجب و ضايع شدن شبيه اون شكلكه كه گفتم (:31:) شده بود قبول نكرد مشكل خودشونه هي ميگفت مشكل نويز خط هست. هرچي بهش ميگم مكالمه هم كه ضبط شده من از 2تا از پشتيبان هاتون پرسيدم گفتن نويز بالا باشه چراغ sync خاموش ميشه نه online قبول نكرد كه نكرد. جالبه تو اون يه ساله كه مشكل داشتم با وايرلس لپ تاپ دانلود ميكردم هيچ مشكلي نداشتم ولي از روزي كه اومد گفت گفتم يه چيزي رو بچه ها تغيير دادن ولي باز درست نشد وقتي رفت ديدم به وايرلس هم گند زد رفت :39::grrr: ماشاالله نابغه تشريف داشتن... :39:
مطمئنی که لپتاپ به WiMax وصل میشه؟ من فکر میکنم مودم میخواد.نقل قول:
راستی من هم قبلنا مشکل دیسکانکت داشتم، با آپدیت کردن Firmware درست شد.
نه عزيز از مودم نبود با پشتياني تماس گرفتم گفت از مخابرات :13:نقل قول:
يكم بيشتر توضيح ميدي؟نقل قول:
چي چي ميخاد؟
اولاً كه كسي نگفت wimax :31: گفتيم وايرلس مثلاً همين كه داتك ميده نه اون كه لايزر دوماً اين 2تا فرقي ندارن فقط wimax جديدتر هست و اتصال با كيفيت تري داره. :31: تست نكردم ولي فكر نكنم مودم بخواد.نقل قول:
Firmware هم آپديت كردمو با يه مودم ديگه هم تست كردم پشتيبان هم با مودم خودشون تست كرد.
يه نوت بوك (براي PC كارت وايرلس ميخواد ولي اصلاً عاقلانه نيست براي PC پول وايرلس داد) ميخواد كه روش وايرلس داشته باشه و يه اشتراك :31: نه خط تلفن ميخواد نه هيچي :31: مثلاً ميري مهموني لپ تاپ رو باز ميكني ميري تو اينترنت (خيلي كلاس داره :27:)نقل قول:
بديش اينه گرونه خيلي. حالا ببينين اين شركت ها كه مزايده ي wimax رو بردن چه قيمت ميدن. وزير گفته مرداد آماده خدمات ميشن. مخابرات كه بعد از اون قضيه ميخواد پوز اين pap ها رو به خاك بماله ببينين چي كار ميكنه. راستي ايرانسل هم يكي از برنده هاي مزايده هست بنابراين من منتظر اتفاق خوبي هستم... :11:
نقل قول:
سیا جون چه wimax چه وایرلس جفتشون مودم میخوان .... با مودم خود لپ تاپ نمیشه ...