نقل قول:
نگران تفکیک نباش :n02: اگه دلت یه جنس مخالف میخواد بهم بگو از دانشگاه خودمون یکی رو بهت معرفی کردم .... خانم شمالی گیرت بیاد :n08:
Printable View
نقل قول:
نگران تفکیک نباش :n02: اگه دلت یه جنس مخالف میخواد بهم بگو از دانشگاه خودمون یکی رو بهت معرفی کردم .... خانم شمالی گیرت بیاد :n08:
سلام مررررررررررد.آره از 36تا درس فارسی از صبحه تا 1ساعت پیش 13درس خوندم.چقد سنگینه لامصب.یعنی شماره شناسنامه ی زرین کوب و صائب تبریزی و مولانا و...باید یاد بگیریم مثل اینکهنقل قول:
دعا؟غمت نباشه من باهاتم
فدایی داریا ..... :n12: آره بعد هر 10درس برو تست بزن ... بعد بعد 6ساعت دوباره تست ها رو بادقت دوباره بخون .... من این درس و بدون میان ترم 13 شدم ..... لامصب سنگین و جزئیات زیاد داره .... این درس و فقط برای پاس شدن بخون . به نمرش توجه نکن ممد جون .نقل قول:
مگه نشنیدی میگن اینجا تهرانه یعنی شهری که(کنایه از اینکه بخوام اینجا هست بابا)<حال کردی فارسی خوندم درحد در جمله ام از کنایه استفاده کردم>:n02:نقل قول:
نه بابا میخوام چیکار همینجوری واسه خالی نبودن عریضه(اگه املاش رو درست نوشتم)گفتم تفکیک نمیشدیم بهتر بود:n02:
تو این زمینه مثل دیکتاتورا هستیم ! تا زمانی که انقلاب شروع نشده به هوش نمیایم !!! وقتی به هوش میایم که دیگه کار تقریبا تمومه ! ( یعنی 3 چهار روز مونده به امتحان ) چه مثالی زدم !!! ولی واقعا همینطوره ! اونموقع که وقت داریم نمیخونیم یا اگه بخونیم کم میخونیم ( من که اینطوریم ! )نقل قول:
یه فیلم بود یکی دخترا رو تو فیسبوک و شبکه های اجتماعی گول میزد بعد یه جا که قرار میذاشتن می کشتشون !! یه دختره هم که نقش اول فیلم بود اینطوری اومده بود تو کلبه ی یارو ! بعد که اسیر شده بود تو اون حالت درموندگی و سختی تو جای جای فیلم به گذشته ـش فکر میکرد ( به صورت فلش بک ) ، خصوصا به بابابزرگش که چه روزایی خوبی باهاش داشت .
یادمه یه شب امتحان ، نمیدونم کدوم درس بود دقیقا مثل این دختره شده بودم !!! یعنی هر یه ربع به ربع میرفتم تو فکر !! که چه روزای خوبی داشتم و میتونستم به راحتی کتابو تموم کنم ولی همه فرصتارو از دست داده بودم !! حالا این به کنار . هر وقت میخوام درسو شروع کنم تمام غم دنیا که هرکسی واس خودش داره میاد سراغ آدم ؛ در گیری ها و مسائل و مشکلاتی که تا قبل این یه چیز آزاردهنده ای بودن موقع درس خوندن و فکر کردن بهشون غیر قابل تحمل میشن !! یعنی نابود میکنن آدمو !!! من اینطوریم ، امیدوارم شما مثل من نباشین !!!
اینجا ایران صدای منو از خونه ی خودم میشنوید :n28: استرس حاکم شده بر فضا :n14: 2ساعت تا شروع اولین امتحانم :n19: همتون گرفتین خوابیدین :n30:
خوبه بهتون گفتم برام قرآن سر بگیرید ساعت 11 برای امتحان :n08:امیدوارم سوالات راحت باشه . :n28:
ما رفتیم برای نبرد غول صنعتی 2 :n16: ...... دعا کنید Game Over نشم و بتونم برم Next Level . :n02:
من این ترم برای دومین بار مدار الکتریکی رو برداشتم.ترم قبل استاد نامرد با اینکه هم میان ترم دادم هم حضور در کلاس داشتم بهم داد 3نقل قول:
امتحانش هم توی 1 روز با هوش مصنوعی بود...خلاصه افتادم
امیدوارم موفق باشید:n16:نقل قول:
نقل قول:
نه اسم كتاب امار و احتمالات مهندسي هست و 8 فصل داره....بدون حذفيات....بعضي از مباحثش با كتابي كه گفتي مشتركه. :n03:
منم يه بار به لطف استادم و به خاطر 16 صدم افتادم :n02: ولي خو ترم بعدش با الكترونيكي همزمان پاسشون كردم.نقل قول:
ميشه لطف كني وقتي كليد سوالات اومد، كليد رو بهم برسوني...براي دوستي مي خوام....ممكنه اينجا نمره تستي رو دير بزنن..
الان ابلیس (:n09:) نشسته سر امتحان :n02: ایشالله امتحانت رو خوب بدی :n16: و لطف طراح های سوالات پیام نور شاملت نشه :n09:نقل قول:
منم ترم قبل تو یه درس خیلی خیلی سخت 4 واحدی به خاطر 2 صدم افتادم :n03: یعنی تا یه هفته خود خوری میکردم :n29: آخه افتادن با این نمرات کم خیلی سوزاننده است :n27: لااقل به خاطر یه نمره بیوفتی یه چیزی نه 2 صدم ناقابلنقل قول: