سلامنقل قول:
اینکه قبض میخوان یا نه رو نمیدونم. میتونی بهشون زنگ بزنی
ولی برای گرفتن قبض برو دفتر خدمات پستی برات چاپ میکنه کاری هم به اول و اخر ماه نداره
Printable View
سلامنقل قول:
اینکه قبض میخوان یا نه رو نمیدونم. میتونی بهشون زنگ بزنی
ولی برای گرفتن قبض برو دفتر خدمات پستی برات چاپ میکنه کاری هم به اول و اخر ماه نداره
سلام
من استان کهکیلویه هستم شهرستان گچساران.
اشتراکم 2048 هست با محدودیت 5 گیگ.
دیشب میانگین سرعتم 200 تا 210 بود و دقیقآ از 2 تا 8 صبح 4.4 گیگ دانلود کردم.(البته پریشبش سرعتم خوب نبود و تونستم فقط 1.7 گیگ دانلود کنم)
اینم یه تست که همین الان گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تا چند روز پیش 512 داشتم که شبم دیگه بالاتر از 80 نمیرفت.
توی سایت خود مخابرات میتونی اخرین قبض رو دریافت کنی!!نقل قول:
خدا خیرت بده یه ماه و نیمه معطل اومدن قبضیم یه هفتس که مخابرات اینکارو کرده که از طریق سایتش هم قبض میده یه بار دو هفته پیش رفتم سایتش نداشت همچین چیزی خسته شدیم از بی adsl ی فردا درخواست وصل بدیمنقل قول:
اگه ممکنه جواب منو بدید زود ممنون :
آقا من برای دیدن وضعیت سرویسم باید برم به این آدرس ؟؟؟؟؟؟؟
فرم پر کردم و شماره مشتری رو داد . حالا کلمه عبور رو میخوام که نوشته بود برات ایمیل میکنیم و هنوز ایمیلی دریافت نکردم ازشون !!!! 5 روز پیش درخواست دادم !!!!
برای مشاهده وضعیت کارکرد سرویسم باید کجا برم تو سایت آسیاتک ؟؟؟ همون لینک بالا درسته ؟؟؟؟
سلام
سرعت مرکز کاظمیان تهران برای شما ها چقدره؟ مثلا سریس چلچله ؟ من داتک دارم می خوام بیام بیرن ازش.
باید بری تو سایتنقل قول:
یوزر و پسورد سرویس اینترنتت رو بزنی تا بتونی ریز مصرف رو ببینی
سلام
بچه ها2مگ 5گیگ دارم شبهاوقتی تک فایل دانلودمیکنم به زورسرعت به 50میرسه ولی وقتی 4فایله دان میکنم هرفایلو40میزنه یعنی 160.کسی میدونه مشکل ازکجاست.همش باید4فایله دانلودکنم.اعصاب نمونده
طبیعیه، هر چی تعداد ارتباطاتت بیشتر باشه، اولویت بیشتر و سرعت بهتری می گیری. کمتر از 4-5 فایل نذار با هم دانلود شه.نقل قول: