سلام حميد جان.من يه دونه ازين DLS CA41 مي خوام. چجوري براي خريدش اقدام كنم؟
سلام حميد جان.من يه دونه ازين DLS CA41 مي خوام. چجوري براي خريدش اقدام كنم؟
دوستان كسي نيست !؟نقل قول:
شما بلندگو هات 90W میخواد اما ضبط نهایتا 20W بهش میده در نتیجه صداش اصلا در نمیاد! (شما باید به وات RMS که میزنند توجه کنید نه MAX) :41: آمپ فقط قدرتو زیاد میکنه و تو بحث کیفیت هدیونیت (ضبط) وبعدش سورستون (آهنگ) که تاثییر اصلی رو میزاره.به نظرم شما با این پول بهتره یه آمپ دو کاناله قوی با یه پخش خوب مثل همون X7016 بگیری البته باید یه مقدار بیشتر هزینه کنید واگر هم از لحاظ حجم صدا و بیس الان راضی هستید فقط هدیونیتو عوض کنید البته اگر بتونی کواکسیالات (بلندگوهای فعلی) رو هم عوض کنی تو کیفیت تاثیر داره.بستگی به سلیقت جیبت و نیازت داره واینکه مثلا ساب نخوای اضافه کنی:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ! خیلی خیلی ممنون از شما ! اینم بخونی جواب بدی ممنون میشم ! میدونم طولانیه ولی جواب لازمم !نقل قول:
راستش فقط میخوام بدونم این باند ما آمپ میخوره بهش !؟ چون یکی از دوستام میگفت باند آمپ خور نباشه آمپ بندازی خراب میشه و اینا !
اگر آمپ میشه انداخت دقیقا چه مدلی میشه براش گرفت که بعدا به مشکل نخوره باند !؟ ( مدل دقیق چون من از این اصطلاح و ایناش سر در نمیارم . مثلا 4 اهم و اینجور چیزا من اصلا متوجه نمیشم )
شما اینجور در نظر بگیر که من یه پخش DEH-3450UB دارم با همین باندم حالا مثلا 100.000 دارم برای آمپ !
یه مدل آمپ به من بگید مناسب باندام با این قیمت ! بعد بگید صداش قشنگ میشه یا نه ! چون من نمیخوام خیلی صدا بدم فقط دوست دارم صداش قشنگ باشه آهنگی که پخش میشه !
حالا این صداش قشنگ تره یا اینکه مثلا پخش 8350 بگیرم بدون آمپ !؟
اگرم برای آمپ بودجه بیشتر میخواد تا 20.000 الی 30.000 مشکلی نیست !
سلام دوست عزیز تو این مدل پخش ها خروجی ثابت مخصوصا پخش های جدید
اگه مثلا این مدل پخ و داری میگفتی یه 7950ub هست بگیرم یا امپ معلوم که 7950 بهتر ولی الان یه امپ 4 کانال خوب بگیر بهتر
اون اهم که میگی مقاومت باند باندها اکثرا 4 اهم هستن 2 اهم خیلی کم پیدا میشه
بیشتر تو ساب 2 اهم و 1 اهم هست
چه آمپي بگيرم كه به باندام صدمه نزنه !؟
يه مدلي بگير ممنون ميشم !
سلام دوستان
الان کنوود 7016 چنده قیمتش؟
250 تومن برای پراید چی میتونم بردارم؟ از پخش ماشین زیاد سر در نمیارم لطفا یه چیز مناسب با قیمت انتخاب کنید تا 300 هم شد اشکال نداره
نقل قول:
برو بچه های جاتون خالی تازه امروز از سفر اومدم شرمنده دیر کامنت گذاشتم!!!
حمید جان یعنی بیس های چند ثاینه ای رپ رو خوب اجرا میکنه اجرا میکنه و خراب کاری نمیکنه :46:
سلام سیستم ماشین من:
آمپ:GM-X944 usa,GM-3200t پایونیردارم
باکس:Jbl,cs 1214t
خازن1.5
کامپونت کنوود
باند6975 سری اول
دوستان میخوام ضبط بگیرم موندم چی خوبه؟پایونیر 8350btرو دیدم 420هزار تومن اگه چیز بهتری تو همین رنج قیمت میشناسید راهنمایم کنید!!!!مرسی