نقل قول:
خیلی خیلی ممنون اما سردر نیاوردم باید چکار کنم!!!
Printable View
نقل قول:
خیلی خیلی ممنون اما سردر نیاوردم باید چکار کنم!!!
سلام به بكس گل P30World ! اميدوارم خوب باشيد ! :40:
دوستاي عزيز من ديشب ويندوز XP ـــيم آپديت شد ! با پيغام Windows Genue مواجه شدم !
بعد با روشي كه 3 ساله پيش بكس سايت گفته بودن جلو رفتم و درستش كردم ! همون Active كردم !
همون روشي كه از رجيستري Key يه ويندوز اورجينال رو ميدي بش !
حالا اگه ويندوز رو آپديت كنم مشكلي كه پيش نمياد ؟؟؟
ويندوز من SP3 MRT اتوماتيك هستش ! اگه آپديت كنم چي به سرش مياد ؟ :27:
و از كجا آپديتش كنم ؟ :20:
مرسي !:40:
رجیستری را باز کنید به ادرس HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon برید در سمت راست روی Shell کلیک راست کنید و modify رو انتخاب کنید سپس عبارت explorer.exe رو توش وارد کنید و OK بزنید.نقل قول:
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
به کنترل پنل برید و Automatic update را ON کنید سپس خود ویندوز شروع به اپدیت میکنهنقل قول:
البته بنده طبق تجارب شخصی اپدیت ویندوز رو مفید نمیدونم
موفق باشید:40:
:40: مرسي !
كيا ميگن آپديت كنم ؟ :11:
سلام
من در یک شرکت کار میکنم که کامپیوترهاش شبکن
نرم افزار شرکت در سرور نصب است
وقتی کامپیوتر را روشن می کنیم که نرم افزار را اجرا کنه یا وقتی بعد از روشن کردن کامپیوتر می خوایم وارد درایو مشترک سرور بشیم یک پنجره باز میشه که یوزر پس سرور رو سوال می کنه که ما باید بدیم
هرچقدر remember password رو هم بزنیم باز فردا صبح سوال می کنه
کسش میدونه از کجا میشه کاری کرد برای کامپیوترهامون دیگه این سوالو نکنه کرد چه از کامپیوترهای خودمون چه از سرور
نقل قول:
سلام دوست من
هرگز اين كار رو نكنيد!
آپ ديت ويندوز كرك شده به هيچ عنوان و تحت هيچ شرايطي درست نيست ...
نقل قول:
دوست من كامل نفرموديد ... اگر كلاينت هاي يا سيستم هاي شما تحت دامين هستند، بنابراين مي تواند ايراد از تعريف پروفايل كاربر در Active Directory باشد كه بهترين راه حل حذف كاربر مورد نظر از AD و ساخت مجدد مي باشد .. (البته اگر هنگام Join to Domain اصولي كار كرده باشيد و DNS درستي داشته باشيد) و اگر تحت دامين نيستيد بنابراين اين سوال طبيعي است ولي بايد بدانيد كه هرگز يوزنيم و پسوورد Admin Enterprise را نبايد در اين قسمت وارد كرد! بهتر است يك يوزر با دسترسي به نرم افزار مورد نظر روي سرور ساخته شده، سپس در اين قسمت وارد شده و تيك remember زده شود ... ضمنا نفرموديد كه هنگام فراخواني سرور و پوشه Share شده مورد نظر آيا IP مي دهيد يا نام سرور را؟؟ و آيا صفحه مورد نظر باشد مي شود يا پسوورد مي خواهد؟! منظورم اين است كه اين پسوورد فقط هنگام استفاده از نرم افزار خواسته مي شود؟؟؟ در نهايت چنانچه حل نشد بايد Computer Account نيز در دامين Reset شود يعني ابتدا Disjoin شده و سپس مجددا Join شود ..
با احترام
كاويان اميني
:40: ممنون ! پس من آپ نكنم !
ببینین ما مسول شبکه درستو حسابیی نداریمنقل قول:
فکر می کنم این یوزر پس رو برا وارد شدن به domain میخواد
یعنی وقتی از my network سمت چپ در network task گزینه view group computer را می زنم و روی اسم کامپیوتر سرور کلیک میکنم تا وارد شم ازم سوال می کنه یوزر پس بده
از رو سرور چه مسیری رو طی کنم که یا اینو غیر فعال کنم یا اسم کامپیوتر خودم رو بهش بشناسونم
با تشکر از راهنماییهاتون
پس اينطور ! مرسي از لطفتون ! :11::40:
سلام ودرود
چند وقت پیش سیستمم ویروس داشت و بعد ازویروس کشی تمتم فایلهام با پسوند نمایش داده میشه و فایهای که قبلا مخفی بود الان مشخصه مثله سطل آشغال در هر درایو برای حل این مشکل باید چه کار کنم................؟