دوستان هنوز مشکل وصل نشدن سا ی فون دارید؟مالم ن از 3-4 روزه وصل نمیشه؟!
Printable View
دوستان هنوز مشکل وصل نشدن سا ی فون دارید؟مالم ن از 3-4 روزه وصل نمیشه؟!
برا من ک ر ی و کار میکنه و همه سایتا رو مثل برق باز میکنه فقط یوتیوبو نمیدونم چرا باز نمیکنه کسی تا حالا تونسته یوتیوب رو باز کنه؟
من مشکلی ندارم تازه سرعتش بهتر شدهنقل قول:
متاسفانه این سرعت ها شدیدا بستگی به مرکز تلفن و امکانات شرکتها در اون مرکز هست
مثلا در مرکز ما که یکی از شلوغ ترین مرکزهای اصفهان هست که همه سرویس میدهند ولی معمولا فقط یکی یا دوتاشون پورت خالی دارند از این خبرها نیست!
باید همیشه مرکز رو چک کرد چون در هر مرکزی یک شرکت سرویسش خوبه
در مرکز ما صبانت بسیار سرعت خوبی داره که شبانه با حجم درست نداره ولی میشه راحت شبی 5-6 گیگ گرفت اگر که مشکلی با هزینه اش نداشته باشی
آسیا تک اوایل خوب بود ولی الان شبانه اش زورکی اگر شبی 400-500 مگ بده و وسط کار به کل قطع نشه
فناوا هم نهایت در یک شب 1 گیگ میشه گرفت
منم این مشکلو دارم . دوستان به جز سایفون رو اندروید از چی استفاده میکنید؟نقل قول:
سلام. من میخوام بیام فن آوا و نامحدود 1 مگ بگیرم شما هم باسرعت اسمی نامحدود دانلود میکنی؟ ظاهرا فن آوا هیچ محدودیتی تو سرویسهای نامحدودش اعمال نمیکنه درسته؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام از فن آوا اشتراک 2مگ نامحدود تا 87 گیگ بگیرم
لطفا سرعت دانلود رو لطف بفرمایید و بگید کلا خوبه یا نه برم سراغ یه شرکت دیگه ؟
با تشکر
دوستان ترافیک خریداری شده پس از اتمام دوره،به دوره بعد انتقال پیدا میکنه آیا؟
سلام به همه دوستان و کاربران عزیز
متاسفانه به دلیل حجم بالای مشغله پایان سال چند وقت نتونستم اینجا حضور داشته باشم. با مرور اجمالی که داشتم لازم می دونم در خصوص سرورهای ارتباطات امن مجازی توضیحاتی رو عرض کنم. در ۲ ماه گذشته به دلیل تغییرات ایجاد شده در فیلترینگ بسیاری از بسترهای نظیر کریو با مشکلات زیادی مواجه شده و حتی داخل کشور هم استفاده از این سرویس دارای مشکل هست.