عینه من!! سرعته منم محدوده!نقل قول:
سرعت من : سرویس 256 روی 30 کیلوبایته ، سرویس 2 مگ روی 260 عه و سرویس 10 مگ روی 560 کیلوبایت!!
Printable View
عینه من!! سرعته منم محدوده!نقل قول:
سرعت من : سرویس 256 روی 30 کیلوبایته ، سرویس 2 مگ روی 260 عه و سرویس 10 مگ روی 560 کیلوبایت!!
والا جدیدا جوری شده که به پینگ و سرعت تک کانکشن زیاد نمیشه اعتماد کرد !نقل قول:
یادمه قدیما پینگ بالای 250 بود ولی سرعت پیج باز کردنم از الان که پینگ روی 180 هست خیلی خیلی بهتر بود!
هر چی هست این اختلال مربوط به خودشون هست و زیر ساخت
3 تا شرکت ها وب - اسیا تک - و شاتل هم تو صفحه رسمی خودشون نوشتن مشکل از ما نیست و سراسری هست !
درسته که صبا و پارس انلاین بهتر هستن ولی این مشکل رو اونا هم اثر گذاشته - البته خیلی کمتر - چون به هر حال از نظر پیج باز کردن کلا بهترن
حدود ده روز به علت خرابی کابل، تلفنم قطع بود. بعد وصل مجدد دیگه adsl وصل نمیشه (لاین). ممکنه چون 10 روز آیدل بوده از رانژه در اورده باشن؟! البته بگم که سرویسم هنوز ترافیک/زمان داره.
علت های دیگش چی میتونه باشه؟ میشه بدون وصل شدن لاین ضریب تضعیف خطو فهمید؟
---------
در جواب دوستمون alireza بگم که منم تا دو سه ماه پیش گیت ویم همین 32.47 بود و سرعت از 250 بالا نمیرفت. الانم که قطعه یادم نیست چیه فک کنم یه بلوکش 145 بود
برا سرویس 10 مگ خوبه که 560! من خطم نمیکشه بیشتر از این وگرنه 10 مگ میگرفتمنقل قول:
یه زمانی بود اسیا تک محال بود صفحه ای رو نصفه لود کنه ! ( های وب استاد نصفه لود کردن بود ) ولی جدیدا خیلی برام پیش میاد صفحه ها نصفه لود میشن !
service unavailable هم که زیاد میاد
اختلال های مسخره مثل لود نشدن بعضی عکس ها تو اینستاگرام هم زیاد پیش میاد !
نمیدونم چرا روز به روز کیفیتش داره میاد پایین - حیف دانلود شبانه به کارمه اگه نه میرفتم پارس انلاین
دقیقا همینه که میگید منهم تجربه مشابه شما داشتم و بقدری اسیاتک حالم رو گرفت که هنوز حجم و زمان داشتم که تخلیه کردم نه قندشکن کار میکرد نه صفحه درست لود میشد تو بازی آنلاین که چیزهای عجیب غریب میدیدم و همیشه بازنده. .جالبه که نمایندگی اصلی فارس که زنگ زدم میگفت شما چون زمان و حجم داری باید اول بیای اینجا توضیح بدی تا ما ببینیم چرا میخوای تخلیه کنی! گفتم اخه بشما چه مربوطه که حجم من مونده اگر افتضاح نبودید که جمع نمیکردم.بهرحال منهم همون صبانت گرفتم و خداشکر تا الان که دوماهی میشه که صددرصد راضیم. صفحات عین فرفره باز میشن خارجی افت داره اما نه در اون حد. حتی سرعتم هم خیلی بهتره در هردو مورد سرویس چهار مگ داشتم که اسیاتک حدود 300-350کیلوبایت سرعت میداد شبها هم 100-120 اما الان شب و روز یکسان 900-1000کیلو بایت رو دارم.نقل قول:
بله من همون جام البته شرح سرویس رو در کامنت قبلی میبینید! بجز پارس آنلاین همه سرویس دهنده ها در صدرا کار میکنند. اتفاقا مخابرات منطقه هم بسیار خوب و سریع عمل میکنه.نقل قول:
برا منم الان نزدیک به 1 ماه شد اینطوریه . هی مینویسه service unavailable یا خیلی زیاد نزدیک نیم تا 1 دقیقه طول میکشه سایتی باز بشه بعضی سایتها هم اصلا باز نمیشه بعضی اوقات هم اصلا کلیک میکنی مثل طنز عطسه به قول مهران غفوریان (هیچی به هیچی ) :n02: زنگ زدم پشتیبانی قبل وصل شدن به پشتیبان خود اپراتور گویا گفت مشکل در اینترنت خود اسیا تک و هم مشکل در مرکز مخابراتی من و خط من شاخ درآوردم :n04: دیگه کجا موند مشکل نداشته باشه ولی به هر حال وقتی وصل شدم پشتیبانی ایشون با کمال تعجب گفتن نه مشکلی وجود نداره و منو دعوت کردن به صبوری فکر کنم تازه گیها اسیا تک برا پشتیبانی روانشناس یا روانکاو استخدام کرده تا راحت طفره بره :n31: .نقل قول:
تا 3-4 ماه پیش ،با سرویس 256 ، سرعتم 12مگ بود!! : )) ولی الان که دوباره اومدم سمته آسیاتک ، سرعتم اسمی شده!!نقل قول:
دوستان از این سایت های خرید اکانت برای سرور داخلی کسی سراغ داره لینکشو بزاره؟
ايشون دارن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 1544 برا شما هم بخش كاربران و سيستم شارژش مشكل داره؟
واسه من 1544 اصلا بالا نمیاد و کلا دان شده!!نقل قول:
آره الان كلا بالا نمياد! زنگ زدم گفتن مشكل تو پورت هاشون بوجود اومده!نقل قول:
اون مشکل unable to connect after 3 attempts فقط روی کامپیوتر هست. یعنی وقتی با موبایل به همون شبکه وصل میشی و همون سایتها رو چک میکنی اصلا چنین مشکلی نیست اما به pc که وصل میشی دایم اذیت میکنه.من اوایل فکر میکردم کامپیوترم ویروسی چیزی شده یا ویندوزم خراب شده اما بعد دیدم اینگار خیلیها این مشکل رو دارند بهرحال هرچه که هست عمدی هست یعنی که نتیجه دستکاری تو شبکه هست. . برای من که اینجوریه.
مشکل که اساسی وجود دارهنقل قول:
همین دیشب تو اینستاگرامشون نوشتم و پشتیبانی همش عذر خواهی میکرد و میگفت صبور باشین !
سلام
حجم اینترنتم تموم شده و سایت آسیا تک برای تمدید باز نمیشه ( قسمت شارژ و تمدید ) . 2 روزه اینجوری شده. یعنی کسی توی اون شرکت به این گندگی نیست سایت رو راه بندازه ؟
مجبورم برم نمایندگی چند گیگ اضافه بخرم. الان هم از اینترنت محل کارم اومدم پی سی فروم
service unavailable برای منم بعضی مواقع می یاد
در کل بعضی مواقع مشکل داره
چند روز پیش می خواستم به عکس پروفایل تو اینستا لود کنم
دیدم با آسیاتک نمی شد
سوییچ کردم رو ایرانسل خیلی راحت لود کرد
منم همين وضعيت رو دارم از ديروز تموم شده نتم و قادر نيستم بخاطر مشكل 1544 شارژ كنمنقل قول:
عذر خواهی می کنمنقل قول:
اینستاگرام نبود و منظورم تلگرام بود
ولی تو همین اینستاگرام هم خیلی قاطی داره !نقل قول:
بعضی وقتا بعضی عکس ها رو اصلا لود نمیکنه !
شما اگر فکر می کنی مشکلت رو حل نمی کنن به 195 شکایت کننقل قول:
اینکار رو انجام دادی؟
برای عکس های اینستاگرام منظورت هست ؟نقل قول:
نه شکایت نکردم
به نظرم فایده نداره چون وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم درست میشه ! یعنی با تغییر ایپی
خو این دیگه مشکل از خودشون باید باشهنقل قول:
شکایت کنی احتمالا یه کارایی واست بکنن
چون وقتی با تغییر ip درست میشه شاید به مسیر ربط داشته باشه
والا من تو پیج اینستاگرامشون نوشتم پشتیبانی گفت به خاطر قیلترینگ هوشمند هست !نقل قول:
الان بدون خاموش روشن کردن مودم ، عکسی که یک ساعت پیش با 10 بار رفرش هم باز نمیشد رو رفرش زدم راحت باز شد !
شما همون لحظه که با آسیاتک مشکل داری با ایرانسل یا همراه اول یا رایتل چک کن ببین باز میشه یا نهنقل قول:
خب اصلا بدون تست مشخصه ، 100 درصد اون موقع ایرانسل باز میکنهنقل قول:
آسیاشت
یه صفحه تمدید اعتبار با اون طراحی مزخرفش رو دوروزه نمیتونن درست کنن
من شماره فاکتور حجم رو داشتم میخاستم با 733 پرداخت کنم ، رمزم رو که میزدم ارور میداد ، الان فهمیدم چهار بار پول رو ازم کم کرده
باید حلش کنننقل قول:
شما پیگیر باش
+
1544 چرا باز نمیشه!!!!!!!!
اصولا اسیاتک به نواوری معروفه برای همین هم بیشتر مسائل که مربوط به باز نشدن اینستگرام و یا تلگرام و یا کندی لود صفحات میشه چون اسیاتک با سیاست خاصی پیش میره و همیشه با بکار گرفتن بهینه سازی میخواد بهترین حالت رو برای استفاده از اینترنت مهیا کنه البته منظور از بهترین حالت نه اینکه کیفیت مد نظر باشه بلکه منظور بهینه شدن از نظر استفاده از اینترنت یعنی مثلا یک لینک بطور مثال 100 مگابیت رو از طریق لینکی تحویل میگیره و با بکارگیری سرورهای کش و سرور هایی که بیشتر درخواست ها برای یک لینک رو در چند دقیقه برای چندین بار دانلود و یا لود صفحات از سرور خودشون لود کنه نه از اینترنت بین المللی
شما اگه در اینستگرام یا وب صفحاتی رو باز کنید که زودتر از شما شخص دیگری باز کرده برای شما خوب باز میشه و اگر شما صفحاتی رو سر بزنید که کم بازدید بوده براتون به کندی باز میشه چرا که کشی در اون صفحه یا اون عکس وجود نداره و با کندی براتون باز میشه مخصوصا اگر اون صفحه مدام در حال تغییر باشه
در کل اسیاتک با اینکارش میتونه از هر بار ذخیره در کش چند برابر درخواست های تکراری رو جواب بده اما مشکلات اینجوری هم بوجود میاد که کندی صفحات و پیغام های خاصی رو داره.
از دیشب 1544 لود نمیشه.امروز صبح گفتن تا 12 ، هنوزم مشکل داره.
2 زار به مشتری و کاربر خودشون احترام نمیذارن:n34:
ی بروز رسانی میخوان انجام بدن حداقل ی اسمس ندادن که سایت تو فلان تاریخ مشکل داره:n21:
1544 رو بزنید
زده 4 ساعت دیگه درست میشه
ریدیف شد ،ولی پرداخت ناموفق انجام میشه:n24:
1544 همچنان برای من باز نمیشه.
یرا منم باز نمیشه:n22:
دوستان یک ساعت و روز تعیین کنید همگی طی اقدامی هماهنگ و خودجوش زنگ بزنیم فقط فحششون بدیم، دو ماه که دیگه غیر قابل تحمل شده اوضاعشون، دو ماهه که هر روز یه مشکل هر روز یه بامبول تازه، یه روز میگن زیرساخته یه روز میگن مرکز مخابراتیه یه روز میگن سرور خودمونه چیزی هم نداشته باشن وسه گفتن میرن سراغ تنظیمات مودم، دیگه کارشون از حرف و اینا گذشته فقط باید فحششون داد، تاریخ تنظیم کنید
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
همچنان باز نمیشه
آسیاتک اگه این شبانه رایگان رو نداشت قطعا الان کمترین کاربر رو بین همه ی ISP ها داشت نزدیک به 6 ماهه با انواع واقسام مشکلات عجیب دست و پنچه نرم میکنیم
1544 واسه من درست شد
سلام پنل باز نمیشه چرا من فقط یه بار تونستم برم الان میخوام شارژ کنم نمیتونم