سلام
تا حدود 50 تومن هدفون برای سبک راک و متال چی پیشنهاد میکنید؟ ممنون
Printable View
سلام
تا حدود 50 تومن هدفون برای سبک راک و متال چی پیشنهاد میکنید؟ ممنون
خيلي مسائل مثل اهن ربا ،نازكي سيم سيم پيچ و تعداد دورش،جنس ديافراگم ،جنس بدنه هدفون ، حتي خالص بودن سيم هدفون و در بعضي از هدفونهاي ارميچري اتصال ارميچر با ديافراگم و تعداد درايوها و در هدفونهاي الكترواستاتيك نوع و جنس توريها و جنس سيم پيچ و كلي مسائل ديگه همه و همه در نوع و جنس صداي هدفون تاثير دارن .نقل قول:
البته بغير از اينها اسراري هم هست كه بعضي از شركتهاي سازنده هدفون رو از ديگران متمايز ميكنه و هدفونهاي اونها رو برتر از ديگران ميكنه كه براي من خيلي جالب هست.مثلا سنهايزر هدفوني داره بنام sennheiser he90 ملقب به orpheus كه بهمراه امپ مخصوص hev90 چندين سال پيش توليد شده و هنوزم هنوزه بهترين دنيا هست ولي جالب تر اينكه الان سنهايزر با پيشرفت تكنولوژي بازهم نميتونه هدفوني بهتر از اين توليد كنه و جايي خوندم كه حتي ديگه توانايي توليد مجدد همين هدفون رو حتي بصورت سفارشي نداره.حالا چه سري هست كه چرا نميتونه براي من هم سوال هست.
در هر صورت فرمولها تكنيكهاي زيادي براي سرهم كردن اجزاي تشكيل دهنده هدفون هست ولي تنها چند شركت محدود و انگشت شمار هستند كه به مهندسي كامل اين علم اگاهي دارن و فعلا موفق و بنام اين صنعت هستن.ولي من بيصبرانه منتظر انقلابي تو اين صنعت هستم تا صداي افسانه اي orpheus بصورت معمول و ارزون در اختيار همه قرار بگيره و رايج بشه تا همه موسيقي رو زنده همونطور كه اجرا ميشه live تجربه كنن.به اميد اون روز
Creative ep630 با بيس قوي مناسب سبك مورد علاقتون هست.نقل قول:
تا وقتي امتحان نكني به اين نتيجه نميرسي!
من يه هدفون ميخوام عالي باشه(البته نه عالي عالي. بودجه كمه )تا حدودا 150 تومن!
يه هدفوني بود نميدونم چي بود زدم به پلير يكي هدفون خودمم زدم بهش ديدم هدفون من داره زوزه ميكشه! صداش در نمياد . خش خش ميكنه!
و اين شد كه به من اثبات شد كه يك عدد هدفون درست حسابي تهيه كنم!
سنهايزر بهتره يا AKG ؟
هر دو خوب هستن ولی با این رنج قیمت بهتر از این دو klipsch image s4 هست که هدفون فوق العاده ای بنسبت قیمتش هست که از لحاظ کیفیت و تفکیک صدا با خیلی بزرگترها از خودش رقابت میکنه.یه تحقیقی در بارش بکنین از جمله هدفونهایی هست که از خریدش پشیمون نخواهید شد.نقل قول:
اگر که نپسندیدین (بعید میدونم) میتونین sennheiser cx300 ii رو تهیه کنین.
موفق باشین
هدفون های Klipsch جدوم مدلاش هست و قیمتش چطوریه؟
متاسفانه قیمتهای دقیقش رو نمیدونم چون اخیرا افزایش پیدا کرده ولی مدلهاینقل قول:
klipsch one فول سایز
klipsch s3 حدود 120 هزار تومان
klipsch s4 و s4i حدود 140 هزار تومان
klipsch s5 و s5i حدود 155 هزار تومان
klipsch pro media
klipsch x10i حدود 400 هزار تومان
این مدلها قبلا موجود بودن ولی متاسفانه موجودی الان رو اطلاعی ندارم.
سلام من تا 350 تومن می خوام هزینه کنم بیشتر الکترونیک گوش میدم . ولی موندم که مثلا audio technica m30 که 150 تومن هستش با audio technica m50 که320 تومن هستش یا akg k99 که 130 تومن هست با akg k171 که 360 تومن هست چه فرقی دارن . من کاملا گیج شدم . کمکم کنید
تو سايت آمازون قيمت رو 80 دلار ديدم زده.نقل قول:
klipsch s4 و s4i حدود 140 هزار تومان
فيمت هدفون هاي Beats چنده ؟
اینکه این هدفونها چه فرقی میکنن یه کم پیچیدست و توضیح تفاوتشون یه کم طولانی میشهولی سعی کنین از هر تک تکشون رویو پیدا کنین و مطالعه کنین تا هم با تفاوت هدفونها اشنا بشین و هم اینکه راحتتر بتونین هدفونی که بیشترین هم خونی رو با سبک مورد علاقتون داره رو انتخاب کنین.نقل قول:
ولی اگه فعلا وقت مطالعه و تحقیق ندارین(که خود تحقیقش کلی لذت بخشه) بهترین انتخاب از بین اینها با توجه به سبک مورد علاقتون audio technica m50 هست چون بیس خیلی خوب و قوی داره که مخصوص سبک الکترونیک و زیرشاخه هاش هست. مید بسیار خوبی داره که تقریبا برای تمامی سبکها لازم هست مخصوصا راک و متال.soundstage فوق العاده بازی داره که تو هدفونهای هم قیمت خودش یک استثنا هست و imagine بسیار عالی .های خوب و بسمت عالی داره و در کل یکی از بهترین هدفونها تو این رنج قیمت هست.
m30 هم میشه گفت از همین جنس صدای m50 هست و یه جورای برادر کوچک m50 هست.
akg k99 هدفون مونیتور هست و بطور خلاصه صدای تقریبا فلت با بیس متعادل و خوب و مید واضح و شفاف ولی های کمی تیز هست .
akg k171 که متاسفانه نتونستم تا حالا تستش کنم ولی جدیدا mkii اون تولید شده که جزو هدفونهای مانیتور و خوبی هست که نظرات مثبت زیادی در بارش تو چند تا رویو خوندم.
حالا یه تحقیقاتی هم بکنین ولی فکر کنم از الان نتیجه مشخص هست.
موفق باشین