تمام TV ها تنظیم تنظیم عمق 3D رو دارن که به راحتی میتونید عمق تصویر رو تعیین کنیدنقل قول:
همچنین برای دیدن تصاویر 3D با کیفیت و عمق خوب باید سورس تصویریتون حتمی با کیفیت باشه. حجم های 5-6 گیگ و بیشتر مناسب هست
Printable View
تمام TV ها تنظیم تنظیم عمق 3D رو دارن که به راحتی میتونید عمق تصویر رو تعیین کنیدنقل قول:
همچنین برای دیدن تصاویر 3D با کیفیت و عمق خوب باید سورس تصویریتون حتمی با کیفیت باشه. حجم های 5-6 گیگ و بیشتر مناسب هست
ممنونم از پاسختوننقل قول:
فقط در این لینک برای پلاسما صفحه خاکستری رو پیشنهاد داده، برای شارژ سفید یا خاکستری؟!
دوست عزیز فیلم های روی بلوری سه بعدی برجسته نیستن و فقط عمق دارن که اصلا سه بعدی واقعی که تو سینما نمایش میدن نیستنقل قول:
5-6 گیگ هم داستان کودکانه ای
بلوری های 50 گیگ اصل تو بهترین پلیرها دنیا برجسته نیستن چه برسه به دانلودی های بی ارزش
فقط دموهای فروشگاهی برجسته هستند
برادر شما چرا دست از سر این پلاسمای پانا بر نمیداری و خودتو اینقدر درگیر خرابی های این برند میکنینقل قول:
واقعا ارزش داره برای چند ساعت تی وی دیدن تنت بلرزه که اخ نسوزه یا تصویر جا نمونه
البته ببخشیدا
تفاوت برجسته بودن با عمق داشتن تو چی هست!نقل قول:
عمق 3D هم کاملا میتونه به خود فیلم وابسته باشه فیلمی که با دوربین دو بعدی ضبط و سپس به سه بعدی تبدیل میشه تفاوت داره با فیلمی که از ابتدا با دو ربین سه بعدی فیلم برداری میشه.
برجسته بودن یعنی جلو بودن سوژه ها از تی وی تا جلوی پای شما مثل سینما imaxنقل قول:
اینقدر سه بعدی خانگی بد بود که تقریبا جم شد و شد یه امکانی که فقط هست
اگه اشتباه نکنم شما از طرفداران 3آتشه این برند بودید در ایامی که بنده این تی.وی رو خریدم...!نقل قول:
برادر جوابتون خیلی سادست: پول ندارم! تلوزیون بنده رو به قیمتی نمیخرند که بخوام با اندک پولی اضافه اون رو به یه 50 اینچ درست و حسابی ارتقا بدم.
یا علی.
بله هستم و اعتقاد دارم کیفیت رنگ و کنتراست پلاسما پانارو هیچ برندی در این قیمت نداره اما از خرابی و ترس از خرابی این برند هم خسته شدمنقل قول:
خدا شرایط برات جور کنه
شما یه پنل 40-50اینچی رو دارید با IMAX مقایسه میکنینقل قول:
جمع نشده. الان مدل های 2014 حتی پیشرفت هم کردن.
مقایشه نکردمنقل قول:
عرض کردم سه بعدی واقعی اون نه عمق تصویر الکی تو تی وی های خانگی