آقای پشتیبان . یوزر/پس شبانه قرار نیست مثل قبلاً تفکیک شه ؟
چون ممکنه ما توی جریان نباشیم و با روزانه وصل شیم و ببینیم از حجم روزانه کم شد .
Printable View
آقای پشتیبان . یوزر/پس شبانه قرار نیست مثل قبلاً تفکیک شه ؟
چون ممکنه ما توی جریان نباشیم و با روزانه وصل شیم و ببینیم از حجم روزانه کم شد .
سرعت تو تایم شبانه اگر واسه همه پکیج ها یکی باشه می تونه باعث جبران این چند وقت باشه ...
چون خیلی ها 128 دارن مثل خودم ...
من از سرویس 1 مگ شرکت استفاده می کنم زیاد ناراضی نیستم وگرنه من از همه شاکی تر میشدم ...
باید هم یوزر و پس جدا بشه و سرعن واسه همه بالا باشه ...
این تنها راهشه صباجون ...
شما برید پست های قبلی بنده رو نگاه کنید تا متوجه بشید روزانه هم همچین آش دهن سوزی نیست ....نقل قول:
زمانی پینگ ها زیر 200 بود الان همگی بالای 300 ..
داده گستر حتی اگر از 150 هم به بالا نره، قیمت سرویس 4 مگش از 512 صبانت ارزون تره، شباش هم به این وضع نیست ...
چه حمایتی؟؟؟؟کوچکترین کار اینه که قبل از تموم شدن سرویس ایمیل بزنید و سایت خودتون رو برای شارژ باز بزارید.
خیلی وقته نا راضیم و هر دفعه گفتم عوض می کنم و نکردم.اما این دفعه شرایطش رو دارم که 1 روز هم بی اینترنت نمونم پس راحت عوض می کنم
سلام بچه ها من یه سوال داشتم قبلا من 128 داشتم سرعت روزانه روی 50-60 بود
الانم که 1مگ گرفتم بازم سرعت روی همین 50-
60 به نظر شما مشکل چیه با اینکه سرویسم ارتقا دادم به 1مگ
اما سرعتم تغییری نکرده؟
اقای محترم شما به جای این حرف ها برید اوضاع رو مثل سابق کنید...بعدشم دارید چقد پول میگیرید چندرغاز سرعت میدید نمی خواد منت بزارید....
با سلام
وقتی یک شرکت با این تعداد کاربر تصمیم به یک سری تغییرات میگیره اولا این تغییرات در جهت پیشرفت باشه یعنی این که این تغییرات با عث بهبود کمی و کیفی بشه ثانیا شرکتها باید قبل از هر تغییری مسئولین فنی اون شرکت بستر این تغییرات رو فراهم کنند تا در زمان اجرای تغییرات کمترین مشکل برای کاربر نهایی به وجود بیاد نه این که این مسئولین فنی شما به طور کل همه کاربران رو ضربه فنی کنن و تغییرات با بی دقتی و یا کم دقتی باعث این حجم از شکایت بشه در هر حال باید توجه داشته باشید که خیلی ها از نظر مالی این بضاغت رو ندارن که پشت سر هم حجم بخرن و با این حجم موجود در روز تنها 100 مگ ( برای کاربان سه ماه 9 گیگ) میتونن از اینترنت استفاده کنند . حال در نظر بگیرید اگر بخوان با دوستان و یا خانواده خود ارتباط صوتی مناسب داشته باشند یا ارتباط تصویری آیا این 100 مگ در روز جوابگوی نیازشون هست؟ که در واقع نیست کافیست 15 دقیقه ارتباط تصویری برقرار کنند تا 100 مگ به راحتی تمام شود آیا باید بگوییم ارتباط تصویری انجام نشه؟ صحبت در این ضمینه زیاد است و اینجا مجالی برای این بحثها نیست آنچه می ماند کاربران ما فقط دل خوش به زمان رایگان هستند تا بتوانند فایلهای مورد نظرشون را دریافت نمایند و با این وضعیت باید فقط افسوس خورد .
ما انسانیم و از همه مهمتر ما ایرانی هستیم مگر ما جوانان این مرز و بوم نیستیم چطور در همه جا ما را لایق و فهمیده و مومن و .... هزار صفت دیگر نام میبرید ولی موقعی که صحبت به این مقوله اینترنت و سرعتش میرسه ما رو ( با عرض معذرت از کلیه کاربران خودم رو مثال میزنم) بی جنبه و سوء استفاده کننده می شمارید .
درد دل زیاد است و گوش شنوا کم هر چه میخواهید انجام دهید ما کارمان از ریشه خراب است تا وقتی نظر مسئولین به ما اینگونه باشد
من اصفهانم، امشب سرعت خوبه 220
میگم نکنه پسورد شبانه رو عوض کردن؟
یکبار دیسکانت کن و دوباره وصل شو ببین سرعت روی 220 میمونه.... من بعید میدونم....نقل قول:
سلام
ببخشید شما سرویستون 128 هست؟