دیشب 2:05 گذاشتم دانلود 800mb دانلود کردم 400mb ازم کم کرده! چه جوریاس؟؟؟؟ :41:
Printable View
دیشب 2:05 گذاشتم دانلود 800mb دانلود کردم 400mb ازم کم کرده! چه جوریاس؟؟؟؟ :41:
جدیدآ دو مدل مودم wifi داره
سلام
دوستان من دیروز رمز 192.168.1.1 مودمو عوض کردم الان هر کاری میکنم لاگ این نمیشه لطفا کمک کنید
دقت کن به زبان کیبوردت
ببین نکنه داری فارسی تایپ میکنی یا اینکه رمز رو فارسی گذاشتی
اصلاً حساب و کتاب اینطوری اشتباهه. سرویس یک مگابیت باید 128 کیلوبایت بده. 512 هم 64 کیلوبایت. یعنی باید بیت رو با تقسیم کردن به هشت تبدیل به بایت کنی و ربطی به ضریب اشتراک نداره. البته 512 رو روی سرعت بالاتری میبنده که این هم اصلا ربطی به ضریب اشتراک نداره.نقل قول:
دوستان سرعت نت من افتضاحه میره بالا میاد پایین صفر می شه خیلی بده
پشتیبانی هم همش برام بوق مشغول می زنه
مال شما اینطور نیست سرعت ؟
دوستان امکانش هست سرویسمون رو برگردونیم به حالت قبل؟ من قبلا B33 داشتم این ماه خر شدم کردمش B46 اما سرعتم هیچ تغییری نکرد!(منظورم حد اقل سرعته) اگر میشه که دیگه این دوره بیخودی 4 تومن پول اضافه ندم تازه 2 گیگ هم کمتر داره. همون B33 خیلی بهتر بود.
در حالت کلی بهترین سرویس مبین نت توی 512 کدومه ؟ که سرعتش و .. هم افت نداشته باشه من از 1 به چهار اینها سر در نمیارم فقط بگین بهترین کدومه :31:
با سلام
رفقا من دو تا مودم دارم هر دو ایندور
یکی سرویس 512 سه ماه مودمش هم مال یکسال پیش که 160 هزار تومن خریدم با 4 پورت برای 4 تا کامپیوتر که الان از این نمونه مبین نمیفروشه
و اون یکی 12 ماه سرعتش 1 مگ از این 110 هزارتومنی ها هست که توسایتش هم موجوده
مودم با 512 و 1 مگ رو باهم وصل کردم برای دان شبانه ولی سرعت 1 مگ واقعا افتضاح بود و پرش هم زیاد داره
من با 512 1500 مگ دان کردم
ولی با این بظاهر 1 مگ 500 مگ بزور دان کرده بود سرعت هم دیدم بین 33 تا 50 نوسان داشت چند بار دانلود رو قطع و دوباره ادامه دادم ولی بزور به 80 تا 90 میرسید
ولی مودمم با سرویس 512 تا 100 یا 120 هم میرسید
کسی نظری نداره
آنتن دهی هر دوشون هم فول بود
سرویس 1 مگابیت ، دانلود شبانه 600 مگابایت :|