به به ... خیلی لطف کردی اون لقب رو به ما نسبت دادی :31:نقل قول:
اتفاقا نظرات جالبی تو سایت کلمه که لینکش رو داده بودن در این خصوص نوشته بود ...
به هر حال امیدوارم این وسط کنکوری های عزیز بازیچه قرار نگیرن!
Printable View
به به ... خیلی لطف کردی اون لقب رو به ما نسبت دادی :31:نقل قول:
اتفاقا نظرات جالبی تو سایت کلمه که لینکش رو داده بودن در این خصوص نوشته بود ...
به هر حال امیدوارم این وسط کنکوری های عزیز بازیچه قرار نگیرن!
دوشنبه کارنامه ی اولیه میاد و شنبه ی آینده کارنامه ی اصلی.نقل قول:
بگم. بگم . بگم:31:نقل قول:
در ایران همزمان در هیچ کدام از دانشگاه ها نمی توان تحصیل کرد .نقل قول:
یه چیز جالب بگم بخندید
امروز برای اولین بار عکس اون زنا رو روی کتاب قرابت معنایی سبطی دیدم(چقدر گیج و بی توجه ام)
هرچی میگذره بیشتر میفهمم ما چقدر خوش شانسیم!!! :18:
اون از امتحانهای سوم که ترم اول رو توی 2 هفته مجبور شدن تموم کنن، اون از نهایی ها!
اون از 2012 که مشکوک میزنه!
این از این امتحانا که هماهنگ شده اونم واسه اولین بار توی زمان ما!
اینم از این زلزله!
تازه خیلیاشم یادم نیست!
تا چندسال دیگه چه شود!!! :8:
نه دیگه برعکس این دفعه کاری می کنن که بچه های تهرونو برفستن! شهرستان بچه های شهرستانو بیارن تهران این طوری بهتره شهر ما که فکر کنم توی این 1 سال آرام ترین و بی خطرترین جو داشته پس شانس ما بیشتره دیگه:31:نقل قول:
اگه حرفایی که در مورد سال بعد زده می شه درست دربیاد من واقعا شکرگزارم از اینکه ما مال امسالیمنقل قول:
بابا بی خیال 2012 بده که قراره یه نفس راحتی بکشیم همگی با هم بالاخره البته ماها که بدشانس تر از ایناییم می بینی کل دنیا داغون شده فقط ماها موندیم ویلون و سرگردون
مطمئن باشيد با خوندن اين كتاب به هيچ كدوم از درس هاتون لطمه نمي خوره. حتي همشون رو بهتر هم ميكنه. چي بهتر از اينكه سال پيش دانشگاهي 2 تا درس اختصاصي داشته باشيد؟ اين كتاب همون مباحث دبيرستان رو تو يه سطح بالاتر با توضيحات فوق العاده روان آموزش ميده. خيلي ها از جمله خودم با اين كتاب عاشق شيمي شدن. تازه شما كه الان دومي و ميتوني تابستون اين كتاب رو تموم كني، خيلي جلو مي افتي.نقل قول:
حالا چرا فقط مرحله ي اول؟ به مدال طلا و پيچوندن كنكور فكر كن ...
یکی از رتبه های برتر پارسال گفته که کتابای زرد کانون اشکال داره و پیشنهاد کرده مال گاج رو بگیریم .
من می دونم که دبیرای خیلی خوبی جواباشو می نویسن ولی مال راه اندیشه (دفترچه کنکورا) یه چیز دیگس .
نظر شما چیه؟ توی ویرایش جدید این ها رو اعمال می کنن.