کسی به سوال ما جواب نمیده ؟
Printable View
کسی به سوال ما جواب نمیده ؟
این بسته همارا خیلی خوبه چون قیمت 3 ماهه 29500 هست.نقل قول:
1-ویندوزتون چیه؟نقل قول:
2- یه سر یه Device Manager بزنین ، ممکنه کارت شبکه تعریف نشده باشه یا مشکل داشته باشه!
-------------------------------------------
* من سایتش رو دیدم ، اگه در حالت عادی بخوایین همین سرویس رو بگیرید میشه : 85 تومن = راه اندازی 10 تومن + یه مودم از بازار حداکثر 45 تومن + سرویس 29500 ، که این الآن میده 55 تومن.نقل قول:
* یادتون باشه این مودم Wireless نداره.
* الآن همچین مودم زیر 35 تومن نیست. با این فرض اگه الآن از بیرون هم بخرید جمعاٌ میشه 75 که باز هم خوبه.
* یه زنگ بزنین و بپرسین کدوم مدل smc رو میدن. بعد همین جا بفرمائید تا قطعی تصمیم بگیریم.
موفق باشید
دستت درد نکنه آقا واقعا لطف کردی امتحان می کنم خبرشو بهت می دمنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
من زنگ زدم الان پرسیدم که چ مدلی میده.
گفت دو مدل مودم میدیم:
smc 7901 تک پورت
یا
مگانت دوپورت usb lan
الان شما میگین من کدومو بخرم؟
من تکی میهوام ایتفاده کنم.پس دو پورتی فکر نکنملازم باشه
حالا به نظر شما در حالت کلی smc بگیرم یا مگانت ?
قیمتشون هم 5 تومن با هم فرق داره؟
راستی مودم smc
usb داره یا باید وصل شه تو کامپیوتر.؟
من از تبریزم.
هنوز نمیدونم از همارا اشتراک بگیرم یاشرکت لایزر؟
(همارا مودم smc , مگانت میده
شرکت لایزر مودم tp link(
من صفحات مربوط به بهش همارا و لایزم دیدم اما هم بعظیا شاکی بودن هم بعضیا ناراضی .
الا ن نمیدونم چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید.چون میخوام زود برم بخرم.
یک چیز از همه مهمتر
چند جا تو اینترنت نوشتم که نوشته بود مودم SMC زود باگ پیدا میکنه و خراب میشه درسته؟
[QUOTE=a6l3i;4806948]1-ویندوزتون چیه؟
2- یه سر یه Device Manager بزنین ، ممکنه کارت شبکه تعریف نشده باشه یا مشکل داشته باشه!
-------------------------------------------
سلام a6l3i
مودم رو روی یک کامپیوتر دیگه که Adsl ش بر قرار بود امتحان کردیم همین مشکل رو داشت فکر کنم مودم خرابه چون چراغ statue هم وقتی سیم تلفن بهش وصل نیست دائم روشنه .
جایی میشه تعمیرش کرد؟ یا firmware رو آپدیت کرد؟ من نه جدیدشو پیدا کردم نه اوریجینالشو! سایتش هم دیگه این مدل ساپورت نمی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جمیعاً سلام . . .
1- این رو من هم دیده بودم ولی چون اطمینان ندارم عنوان نکردم!!نقل قول:
2- به هیچ وجه USB تنها نخرید. الآن دیگه همه با LAN وصل میکنن. چون مودم برای شبکه کردن سیستم ها نیاز به راه اندازی LAN تو سیستم داره. اگه از کابل LAN استفاده کنید که همه چی حله ولی اگه با USB وصل کنید باید اول Driver مودم رو نصب کنید تا یه LAN مجازی بسازه ( هرچند کارت شبکه هم داشته باشید). در نتیجه اصلا طرف USB نرید. از نظر سرعت هیچ فرقی باهم ندارن.
3- این طور که من فهمیدم SMC-7901 که فرمودین فقط یه LAN داره نه یه USB تنها : !!
این طور باشه به قیافه ی خودش و سایتش نمی آد مودم بدی باشه! (عجب ملاکی!!)کد:http://www.smc.com/index.cfm?event=viewProduct&cid=1&scid=17&localeCode=EN_SDN&pid=1689
راستش نسل مودم های ADSL اینطوری بود:
1- مودم های فقط با یک USB
2- مودم های فقط با یک LAN
3- مودم های Combo با LAN+USB
4- مودم های 4 LAN خروجی
5- مودم های 4 LAN خروجی + Wireless
الآن دیگه کمپانی های معروف فقط موارد 3 و 4 و 5 رو تولید میکنن و به ندرت تو بازار فروش میره و اگه باشه هم جدید نیست. واس همین ISP ها این طوری آبشون می کنن!!!!
3- من باشم ، خودم از بازار Asus یا Tp-Link میگیرم و یه سرویس از اونها (و بی خیال 20 تومن ارزونی SMC میشم - نظر شخصی) . الآن شما میتونی از بازار یکی از مودم های زیر رو بگیری:
1- مودم LAN + USB ( حدود 45)
2- مودم با 4 تا LAN ( حدود 55)
3- مودم با 4 تا LAN و Wireless ( حدود 75)
** دوستان اگه قیمت ها نادرسته ، ممنون میشم تصحیح فرمائید **
-----------------------------
چرا ساپورت نکنه؟ تو لینک اول که سایت خود Asus هست ، قسمت Download میتونید Firmware رو بگیرید. حتی اگه ورژنهاشون یکی بود ، بازم DL و نصب کنید. نشد ببرین شرکت یا خدمات.نقل قول:
اینم سایت شاتل:کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ydvL3cVeXyF2Bo74&templete=2
2-کد:http://www.shatel.ir/fa/support/drivers/
سلام
من Dlink 200 دارم كه كاش نداشتم
دائم چراغ لينكش چشمك ميزنه و خيلي كم تابت ميمونه
از مخابرات كه مشكل ندارم تلفنها را كه از برق هم ميكشم باز خيلي توفير نميكنه ميمونه مودم كه مثل اينكه بايد عوض كنم
از شركت هم كه پرسيدم همين رو گفت
اگر لطف كنيد مودم خوب معرفي كنيد ممنون ميشم مارك و مدل
اينترنتم هم صبا نت هست
در ضمن اگه مدل ديگه ايي از Dlink هست كه انقدر آشغال نيست بگين كه با پس دادن اين آن را بگيرم تا پول كمتري بدهم
ممنون
سلام سعید جاننقل قول:
1- من جمله آخر رو نگرفتم!! یعنی می خوای این مودم رو با یه D-Link نو تاق بزنی؟ کسش این کار رو میکنه ؟!
2- هرچند امید زیادی نیست ، ولی اگه ویستا داری به لینک زیر برو و Firmware اش رو دوباره بریز:
3- واسه خرید شما باید دو چیز رو مشخص کنید:کد:http://www.dlink-me.com/index.php?navigation=products_search&product_details=&Category=DSL&SubCat=200
- سقف قیمت
- امکاناتی که میخواید (وایرلس واسه لپ تاپ یا 4 LAN یا هردو ؟! )
پاسخ قبلی من (قبل از سوال خودتون که به دوست مون parinaz571 دادم ) رو حتما بخونین.
سلام خسته نباشید.
من مودم خریدم و ثبت نام هم کردم , امروز sms اومد که سرویس شما آماده هست , من با شرکت تماس گرفتم و گفت تا چند دقیقه دیگه کاملا فعال میشه..الان هر چی کانکت رو می زنم ولی بازم کانکت نمیشه؟؟؟ میشه بگید چه چیز های رو باید تنضیم کنم؟؟
مودم: Linksys wg120n