واقعا بلد نیستی رمز اینترنتتو از تو اکانت تغییر بدی؟نقل قول:
- - - Updated - - -
پس پارتاک مهم نیست؟نقل قول:
Printable View
واقعا بلد نیستی رمز اینترنتتو از تو اکانت تغییر بدی؟نقل قول:
- - - Updated - - -
پس پارتاک مهم نیست؟نقل قول:
راستش تا حالا دنبال تغییر رمز نرفتم ولی الان که از پارس پرسیدم میگه تو همون صفحه کاربری هم میتونیدنقل قول:
موفق باشید
هر چند وقت یکبار حتما رمزتو عوض کن.وقتی رمزتو از تو اکانت تغییر دادی باید رمز جدید را هم در مودمت وارد کنی.نقل قول:
باز شروع شد معلوم نیست دارن چیکار میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه توی سامانه 195 از مرکز مخابراتی شکایت کرد؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
شبانه از چه ساعتی شروع میشه و کی تموم میشه؟
پارتاک یه تغییر رمز داره اما اون فقط رمز ورود به پارتاک رو عوض میکنهنقل قول:
جدیدا برای جلوگیری از اون باگ قطع نشدن اینترنت بعد از تموم شدن ترافیک یه کاری کردن که وقتی ترافیکت تموم شد کلا سایت پارتاک هم دیگه باز نمیشه و مجبوری زنگ بزنی پشتیبانی تا برات وصلش کنه
این مخابرات واس من عالی بود دو ماهه داغون شده :| یه سری وقتا میبینی نصف سایت ها باز نمیشن! فیلتر شکن روشن کنی درست میشه یا چند بار مودم ریست کنی
دانلود هم که از 80درصد سایت ها نمیتونم دانلود کنم اصا انگار لینک غیر فعاله! حسابی حال ما رو گرفته
آره حیف شد چه حالی میداد نت نامحدود:n37:نقل قول:
================================================== ======================================
:n02:
الیته یه مقدار که میگذشت بعد دیگه نت قطع میشد شاید بخاطر تفاوت مقدار حجم بین ibs و پارتاک باشه،مثلا الان پارتاک حجم منو زده 720 مگ اما ibs زده 740 مگنقل قول:
نه من تا 2-3گیگ منفیشو دیدم بعدش حیف لینکم پرید اونموقع بود که خط تلفنم بین مخابرات و پارس گیر کرده بودنقل قول:
دو شبه سرعت تک کانکشن عالی شده ویدئو 1080 انلاین انگار از رو هارد داره پخش میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای هیچکی ISPش سروش رسانه نشده؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
رنج ایپی 5.233 گت وی 78...داغونه چند هفتست هرکس روی این ایپیه نتشو جمع کنه بهتره سرعت 1 مگ بیشتر 11 کیلوبایت جواب نمیده
یکی از رفیقام جدید ثبت نام کرد 10مگ گرفت شبانه هم نداشت افتاد رو 2.185 فقط 2.185واسش میره
به خاطر اینکه امار تخلیه ها بالا رفته پورت ها خالی شده دیگه میوفتی روی 2.185 اینا فکر کنم قراره مخابرات سرویس های جدید اضافه کنه به زودی طبق چیزی که شنیدمنقل قول:
سرویس چی؟20مگ منظورته؟نقل قول:
گیگ ارزانتر ولی بازمان بیشتر مثلا 512 با 10 گیگ یکساله وقتی تموم کرد گیگی تومن1000 یه چیزی مثل فشفشهنقل قول:
بدرد نمیخوره شبانه که نداشته باشه میشه یه چیزی شبیه پارسنقل قول:
معلوم نیست دقیقا میخوان چیکار کنن شبانه رو دقیقا نمیدونم شاید حذف نکنن خلاصه یه کارایی میخوان کنن.نقل قول:
مخابرات خوزستان هنوز مشکلش رو با زیر ساخت حل نکرده به همین خاطر نتش اوضاعش خوب نیست مخصوصا ایپی 5.233 بیشتر اوقات قطع هستش یا سرعتی ندارن فکر کنم پهنای باندی نداشته باشن روی این رنج ایپی
نه 5.233 رو دارن درستش میکنن قبلا مال ایران تلکام بود الان شده information tec [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] noloyنقل قول:
خدا کنه درست شه اینجا کسی زیاد دل خوشی از نت مخابرات نداره بیشتر دوستانم روی رنج ایپی 5.233 هستن تا ببینم کی درست شه زمان میبره......نقل قول:
سلام .کسی شماره بازرسی مخابرات را داره!
بانک مجازی تو پارتاک چیه؟
پینگ خیلی خوب شده سرعت دانلود هم من 1 مگ گرفتم تا 4 مگ جواب میده ای پی 2.185
انگار سرعتا رو از اکانتینگ دستکاری کردن ساعت 9:30امشب
سلام.چند تا سوال از کاربران مسی مخابرات داشتم.
1- سرویسی با حجم 2 گیگ فقط برای مصرف وب گردی برای یکماه کافیه؟
2- ترافیک اضافی با چه حجمی هایی وجود داره؟
3-اگه از سرویسم چند روز باقی مانده باشه اما حجمم تموم شده باشه میتونم سرویس جدید را بگیرم و همان موقعه واسم اعمال میشه؟
4-اگه سرویس داشته باشم و حجم هم داشته باشم با خرید ترافیک,ترافیک خریداری شده به حجم اولیه اضافه میشه یا به حجم رزرو وارد میشه؟
5-حجم ترافیک اضافه خریداری شده در صورت اتمام سرویس میسوزه یا به سرویس جدید منتقل میشه؟
باتشکر
1- بستگی به مصرفتون داره ولی 5 گیگ واسه من کافی نیست چه برسه به 2 گیگنقل قول:
1-2 گیگ 2 گیگ 3 گیگ ......
3-بله هر ماه من چند روز زودتر میگیرم و فعال سازی سرویس رزرو رو میزنم همون موقع فعال میشه
4-حجم رزرو
5-حجم رزرو به ماه بعد منتقل میشه ولی حجمی که وارد ترافیک جاری میشه رو نمیدونم
چه تغییری ایجاد کردن ؟نقل قول:
دیشب هم مثل همیشه بود
ممنون از پاسخگویت.فعال سازی رزرو دقیقا کجای پنله من نمیبینمش!نقل قول:
سلام اگه میشه لطف کنید از آیپی های زیر تست پینگ برام بزارید ممنون:نقل قول:
ping 146.66.155.1 -t
ping 146.66.152.1 -t
ping 10.31.36.98 -t
ping 185.49.87.71 -t
سرویس 5 مگ با داون استریم 6.5 مگ و اپ استریم 630
شبانه داره ؟نقل قول:
نقل قول:
اگر سرویس رزرو داشته باشی توی قسمت تمدید سرویس پیام فعال سازی سرویس رزرو میاد
سلام .کسی هست که از سروش رسانه اینترنت بگیره ..من افتادم روی سروش رسانه.سرعت یک مگ ...کسی هست فیبرنوری دومگ گرفته باشه .یا هشت مگ ..اگه هست بگه که از کدوم شرکت اینترنت میگیره...ممنون
فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
نه متاسفانهنقل قول:
سرعت دانلودت چنده؟نقل قول:
این جور که مشخصه مخابرات خیلی از مشتریاش را از دست داده بخاطر همین قرارداد کافونوری را با اسیاتک فسخ کرد وبا یه شرکت کوچیک (سوری) قراداد بسته .تعرفه کاربرای کافو نوری را 10 تومن گرونتر از کاررای مسی و با حجم کمتر داره ارایه میده این ده تومن خیلی برای مخابرات سود داره و هم سودی که روی سرویس هست .تاوانشو فقط کاربرای بدبخت کافو نوری باید پس بدن چون نه راه پس دارن نه پیش!
با سلام
دوستان کسی با آیپی استاتیک کار کرده؟!
من میخوام آیپی استاتیک شاتل بگیرم آیا ممکنه پینگ داخلی و خارجیم کاهش پیدا میکنه؟!
آیا روت آیپی معمولی و آیپی استاتیک با هم فرق دارن؟!
من گیمرم بنظرتون بگیرم یا نه؟!
با تشکر
دیشب ساعت 9.5 سرعت ها از اکانتینگ ارتقا داده شدننقل قول:
آره یادمه گفتی. از کجا متوجه شدی ؟ :n13:نقل قول:
ساعت دانلود که از همون 1 تا 6 ـــه ؟
اره 1تا 6نقل قول:
سرعتا رو از اکانتینگ خیلی بردن بالا که دیگه توپ بشه