اسیاتک بدون محدودیت سرعت
بیست نت با سرعت 5 مگ
Printable View
اسیاتک بدون محدودیت سرعت
بیست نت با سرعت 5 مگ
اپلود رایگان اونجا به چشم میاد که بخوای از تورنت دانلود داشته باشی یا مثلا تو تلگرام اپلود زیادی داشته باشی وگرنه توی مصرف معمولی چندان تاثیری ندارهنقل قول:
تو این دو طرح با بیست نت میتونی ارزون تر حجم بیشتری دانلود کنی ولی اسیاتک نه اگه دانلود کنی به سرعت حجم اصلیت تموم میشه
به نظرم برای دانلود بیست نت بهتره
البته نکته بعدی اینکه اسیاتک همیشه کاربر رو گول میزنه سرویسش نوشته قیمت 60 تومن با مالیات 9 درصد و ارزش افزوده و حق رانژه و ... 25 تومن عملا میاد روی فاکتور که در تبلیغات به مشتری گفته نمیشه اما بیست نت رانژه رایگان هست و هیچ ارزش افزوده و مالیاتی نمیاد روش و قیمتی که اعلام میشه از قبل تمامی حق رانژه و مالیات محاسبه شده و خودشون پرداخت میکنن نه شمانقل قول:
چجوری خط ایشون تا 22 مگ می کشه !!نقل قول:
خط ایشون نهایتش تا 15 مگ می کشه
ببخشید شما بر چه اساسی میگید 15 مگنقل قول:
خود مودم زده ریت قابل دسترس 22528
هرچند این خیلی ملاک نیست در واقع دقیق نیست تخمینی است که مودم زده
براساس سرعت و نویزی که الان مودم دارهنقل قول:
فقط من نمیگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من چند ماه پیش هم گفتم شما در این موضوع نمیتونید به کاربران کمک کنید و به اشتباه میندازیدشون ولی .....
نقل قول:
بنده به خاطر همین نویز وارد این انجمن شدم که الان هم پشیمون شدم که چرا وارد شدم حتی دوست دارم منو اگر بشه بن کنند چون واقعا اجتماع مجازی مانند اجتماع واقعی آزاردهنده است فقط من هم نیستم دیگر دوستان هم هستند،چون افرادی هستند که ادعای عقل کل دارند و به راحتی هم به دیگران اهانت میکنن
بهتره آقای bilmazlar@ بیان و خودشون توضیح بدن
ولی من از روی مودم دارم میگم و snr ای که مودم ایشون داره
این مباحثا تو کتابون هم هست
اینجا بهتره شما دلیل بیارید که چرا تا 15 مگ میکشه به خاطر نویز
خب نویزو که میشه گرفت
اتفاقا قبلا هم شبیه این موردو یکی از دوستان گفت
که خود مودم هم ماکزیمم ریت خط رو نشون میده
و االبته یه قابلیتی تو مودم هست با عنوانdiagnostic adsl tone که اونم نشون میده خط تا چقدر میکشه
مثلا من مودمم نشون نمیده تا چند میکشه
ولی قابلیت diagnostic adsl tone داره و اون نشون میده خطم تا چند میکشه
بعدش من یادم نمیاد شما به من گفته باشید: پیش هم گفتم شما در این موضوع نمیتونید به کاربران کمک کنید
دفع قبل هم که بحث می کردیم شما گفتید رشتتون مخابرات و منم گفتم الکترونیک هستمنقل قول:
من هرچی بگم فایده نداره
شما همینجوری ادامه بدید انشاالله موفق می شید
متاسفانه من اصلا هیچ علاقه به رشتم ندارمنقل قول:
و میخام هم تغییر رشته بدم
این حرفایی رو که میزنم هم اصلا تو کتابامون نیست استادا هم فقط فرمول میگن و میرن
این حرفایی رو که میزنم از تو سایتا و فروم های خارجی خوندم همونطور که خود آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم فقط مطالعه داشتند
به هر حال من حرفی که به ایشون زدم از اطلاعات خود مودمه از خودم که نیست
شما هم موفق باشید
دوستان عزیز
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک:
خواهش میکنم با هم جدل نکنین. بالأخره خیلی از مطالبی که اینجا تو این انجمن یا خیلی از انجمنهای دیگه مطرح میشه بر اساس تجربه شخصی اعضاست که احتمالن با یه مقدار مطالعه از منابع دیگه سروشکل مرتبی به خودش گرفته. پس اصلن روی چیزی که گفته میشه نمیشه تضمین 100%ی داد و چیزایی که اینجا به عنوان راهنمایی گفته میشه، صرفن جنبه مشورتی داره نه وحی منزل یا قانون.
----------------
دو:
مودمهایی که حداکثر دیتا ریت یا دیتا ریت قابلدستیابی رو میزنن عمدتن معیار اصلیشون عدد میرایی (Attenuation) خطه بدون در نظر گرفتن شرایط نویز که حتمن روی دیتا ریت قابل دستیابی اثر میذاره. در واقع مودم بر اساس یه فرمول که براش تعریف شده، با توجه به میرایی خط میگه که سقف سرعتی که میشه با این خط گرفت به شرط عدم دخالت نویز تقریبن چه مقداریه. همین روش رو خیلی از سایتها که محاسبهگر سرعت دارن (مثل SpeedGuide) هم استفاده میکنن که از نظر من یه برآورد بیشتر تئوریکه تا یه برآورد عملی.
سه:
این برآوردهایی هم که ما اینجا میدیم مبنای علمی نداره. صرفن یه برآورد تجربیه. مثلن من به طور معمول به ازای هر 1مگابیت افزایش ریت خط نسبت به وضعیت فعلی، فرض میکنم که حدود 3db از SNR کم میشه. اما اینم یه برآورد تقریبیه. طبیعتن عوامل مؤثر خیلی زیادن و نمیشه با یه تقریب ساده مثل این جواب تضمینی داد. مثلن، همین امروز یکی از دوستان تو فروم پارسآنلاین با افزایش 7مگابیت تو دیتاریت خطش، فقط حدود 14-15db از SNR خطش کم شده بود که میشه حدودن 2db به ازای هر مگابیت. اما من بازم همون تقریب خودم رو ترجیح میدم چون نتیجه محتاطانهتری میده.
ولی من مودمم اصلا ماکزیمم ریت نداره فقط نشون میده که خطم تا چند مگ بسته شدهنقل قول:
ولی یه قابلیتی داره به نام diagnostic adsl tone که به ازای 500 تنی که میگیره نشون میده خطم تا چه اندازه کشش داره که تا حالا چند بار امتحان کردم از 21 مگ تا 17 متغیر بوده
یعنی مثلا میگه شما اگر اس ان آرت بیاد روی 6 تو اون لحظه مثلا تا 21 مگ میکشه یا تا 17 مگ میکشه
الان هم از وقتی پارس آنلاین مشکل دو تنظیم منو حل کرد اصلا د یگه انجام نیمده همش میگه با شکست روبرو شده و یه چیز دیگه هم اتفاق افتاده و اون اینه که اس ان آرم از 27 پرید روی 16
ظاهرا اس ان آر هم بخشیش دست شرکت هم است
الان هم حدس زدم این ماکزیمم ریتی که مودما نشون میدن شبیه قابلیت diagnostic adsl tone باشه
بگم که الان مثال نقض من خیلی دیدم
شما میگید متناسب با میرایی میزنن ولی من مواردی دیدم که اصلا متناسب با میرایی نمیزنن
الان تو پست زیر
عکسی که یکی از دوستان گذاشتندو ببینید
من چندتا پست بذارم که بعضی از دوستان هم با بنده هم عقیده هستند که ماکزیمم ریتو خود مودم با توجه به نویز هم تخمین میزنه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرفی که من زدم منبعش حرفای این آقاست و به نظرم منطقی هم به نظر می اومد
دوستان این بسته های گیگ باکس آسیاتک همیشگی هست یا فقط واسه یه مدت خاص ؟؟
30 بهمن برمیدارن
داداش بهترین حالت مدلاسیون انکس ام هستنقل قول:
روی ای دی اس ال تو پلاس درسته
سلام
بالاترین سرعتی ک با اسیاتک تجربه کردین چند مگابایته مال من از 700 تا ، تا حالا بیشتر نرفته.
نمیشه کاره خاصی انجام داد که بیشتر بشه؟
مودمی وجود داره که دو خط همزمان بهش وصل بشه؟ بعد از هرکدوم که خواستی استفاده کنی
ممنون
Sent from my LT26w using Tapatalk
نقل قول:بله. مثالهای شما درستن. البته من هم قانون کلی ندادم. تو متنم عرض کردم «عمدتن». به هر حال تولیدکنندههای مختلف قابلیتهای مختلفی رو میذارن روی تجهیزاتشون. در واقع چیزی که ما تو کنترل پنل مودم به صورت یه عدد کلی Atten یا SNR یا حتی Attainable Data Rate داریم میبینیم، میتونه ماحصل اندازهگیریها و محاسبات مختلفی باشه که ما سعی میکنیم برای خودمون سادهسازیش کنیم و مثلن ربطش بدیم به میرایی یا SNR.نقل قول:
به هر حال، نکتهای که مهمه و باید در نظر گرفت اینه که این اعداد فقط یه برآورد حدودی هستن و بعضی جاها ممکنه خطای زیادی داشته باشن. تنها راه قطعی اینه که در عمل دید چه اتفاقی میافته. مثال عینی مورد خود من: قبلن یه مودم ASUS 602 داشتم که روی همین خط فعلیم ماکزیموم دیتا ریت خط رو حدود 15مگابیت اعلام میکرد. من با اون مودم و مودم بعدیم (ASUS DSL-N10 که مقدار ماکزیموم دیتا ریت رو نشون نمیده بالکل) وقتی از پارسآنلاین سرویس داشتم با SNR 6-7 بدون مشکل 12مگابیت داشتم. الآن که با همون خط و همین مودم جدیدترم از عصرتلکام سرویس گرفتم، دیتاریت خطم از 10مگابیت بالاتر نمیره که هیچ هر روز هم یه مقدار میآد پایینتر. به همین خاطر نمیتونم و نباید اون 15مگابیتی رو که خود مودم اعلام میکرد خیلی روش حساب باز کنم. مقدار واقعی دیتا ریتی که خط میگیره به عوامل مختلفی برمیگرده که خیلیهاش اصلن مشخص نیستن و حتی اگه مشخص هم باشن ممکنه از دست کاربر کاری ساخته نباشه.
کاش اسیا تک بیخیال این گیگ باکس میشد ! سرعت همین جوری تو ساعت های شلوغی افتضاح میشه دیگه با این کار میشه عین های وب داغون !
خیلی سرعت افتضاح میشه رو به شب
اخر کی درست میشه ای بابا
نقل قول:
پهنای باند اینترنت ایران بیش از ۳۵۰ گیگابیت بر ثانیه
بر اساس اعلام حسین معدنی پور، مدیرکل کنترل و هماهنگی مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیر ساخت، همزمان با سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پهنای باند اینترنت بینالملل کشور ۳۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش یافت و به ۳۵۰ گیگابیت بر ثانیه رسید.
به گفته مدیرکل شرکت ارتباطات زیرساخت، این شرکت در هفتهی گذشته با استفاده از ظرفیتهای ایجاد شده در شبکه و از طریق درگاههای بینالمللی شمال و شمال غرب، در ۲۲ بهمن پهنای باند بینالملل کشور را ۳۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش داد.
منبع: شرکت ارتباطات زیرساخت
برای خونه خودشون افزایش دادن؟نقل قول:
ما که تغییری نکرده
والا چی بگم من اینجا از پارس انلاین شاتل اسیاتک رایتل همراه اول ایرانسل استفاده میکنیم بهتر که نشده بدتر هم شده تغیری حس نکردیم مثلا شما ببین الان ایرانسل حقش بود فرکانس 800 بگیره ولی با پارتی بازی دادن hiweb.ir خب الان این خودشم زیرش مونده میزان پاور کم اوردن هچنین کسی هم ندارن که گسترش بدن نمیدونم چه خبره ولی هر چی هست اینترنت ایران اگر 500000 گیگ سرعت داشته بازم وضعش خوب نمیشه بدترم میشهنقل قول:
Sent from my LT25i
سرعت دانلود بخوره تو سرشون حداقل سرعت وبگردی که خوب باشه این که چیزی نیست که
یاد دیال اپ افتادیم
یه حسی بهم میگه ایرانسل 800 رو بهش ندن واسش فرق ندارهنقل قول:
اون داره پوشش میده
"دوستانی که سرعت شبانشون محدوده ، ممنون میشم که بگین gateway تون چه عددیه"
اینم کلاه برداره جدید اسیاتک
بنده سرویس جشنواره رو دو ماه پیش گرفتم با سرعت 8 مگ 8 گیگ
حالا الان زدنگ زدم که بگم این چه وضع سرعته میگن سرعت شما 4 مگ هست توقع زیادی نداشه باشه بیش تر از 64 کیلو رفت بالا خداروشکر کنید
حیف حوصله کل کل نداشتم باهاشون وگرنه میدونستم چیکارشون کنم
از مخابرات اومدم رو اسیاتک که این مشکلات نباشه که متاسفانه بدتر هم شده
باید تغییر بدم باز سرویس رو
صبا نت خوبه دوستان؟
از کجا باید تشخیص داد که چنده؟نقل قول:
tracert 4.2.2.4 در Cmd بگیر. لاین دوم (بعد از ip مودم) گیت وی هست.نقل قول:
با سلام دوستان شيرازي ايا ميدونن سمت شهر صدرا اسياتك سرويس ميده ؟؟ فاز يك
من از صبا راضی هستم خیلی تلگرامش خوبه واتساپش خوبه دانلود وب همه چیش برای من خوبهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
هم از اون طریقی که دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت ، میتونی ببینی و هم از status مودم ، قسمت device info یا route infoنقل قول:
وب گردی رو که مطمئن باش به خاطر قیلترینگ هوشمند هست !نقل قول:
دارن عملیش میکنن !
امشب حدود یک ساعت برای من گوگل و یاهو باز میشدن ولی هیچ سایت داخلی یا فرومی باز نمیشد ، الان هم سرعت باز کرن پیج افتضاحه !
سلام حدود 2.3 ساعته کلا سایت واسم باز نمیشد الانم به زور اینجا رو باز کرد
سلام،نقل قول:
از وقتی که از آسیاتک رفتم ،روح و روانم به حالت عادی برگشته:n01:
میدونم که اکثر دوستان برای دانلود شبانه اومدن سمت این شرکت درپیت و حال بهم زن اما لازمه در مورد وبگردی این رو بگم که فیلترینگ هوشمند رو هر چیز اثر گذاشته باشه به هیچ عنوان دلیل این کندی های آسیاتک نیست،برای حرفم هم سند دارم:
این پینگ مربوط هست به چن دقیقه پیش و صبا،همونطور که میبینین پینگ خودش گویا هست و نیازی نیست که بگم وبگردی چقدر روان و با سرعت هست.
حتی برای اینکه مطمئن بشم از یکی از دوستان که از یه شرکت دیگه نت داشت پرسیدم ایشون هم گفتن هیچ کندی سرعتی در مورد وبگردی ندارن.
حالا با این اوصاف فکر میکنین ،فیلترینگ هوشمند فقط روی مشترکهای این شرکت اعمال میشه!
10.201.32.47نقل قول:
بقران دهن مارو سرویس کردهنقل قول:
فقط هفته اول خوب بود که سرعت 1 مگ دانلود میکرد
دیگه از اون به بعد فاتحه اش خونده شده عصاب نذاشته
شما صبا نت دارید؟
از کدوم سرویش استفاده میکنید؟
بهترین سرویس و ارزون ترین و به صرفه ترینش کدوم پنله
تست 2 مگ نامحدود برنزی آسیاتک
ممنون بابت پاسخگوییت :n16:نقل قول:
واسه من 10.201.32.48 عه و سرعتم از جفت سرور داخلی و خارجی محدود!
شما سرعت شبانت از دیتاسنتر های آسیاتک چنده؟! تهران ساکنی؟
خواهش میکنمنقل قول:
طرفای 260 هست. سرویس 2 مگ 10 گیگ
سرعت شما چه قدره؟