سلام دوستان
می خواستم یه ایرفون خوب حدود ۱۰۰ تومن بخرم به سبک خاصی هم علاقه ندارم همه چی گوش می دم بیشتر هم با گوشیم آهنگ گوش می دم (galaxy s2)لطفا اگه میشه یه ایرفون خوب بهم معرفی کنین که میکروفون نداشته باشه
خیلی ممنون.
Printable View
سلام دوستان
می خواستم یه ایرفون خوب حدود ۱۰۰ تومن بخرم به سبک خاصی هم علاقه ندارم همه چی گوش می دم بیشتر هم با گوشیم آهنگ گوش می دم (galaxy s2)لطفا اگه میشه یه ایرفون خوب بهم معرفی کنین که میکروفون نداشته باشه
خیلی ممنون.
متاسفانه قیمتهای جدید رو اطلاع ندارم.نقل قول:
ولی با توجه به اخرین قیمتی که دارم
audio technica m50=320
sennheiser hd280 pro=355
sennheiser hd499=299
sennheiser hd518=365
:41:نقل قول:
دوستان نظری نبود؟در ضمن اطلاع دارید چه شرکتایی سنهایزر رو گارانتی میکنن؟(ادرس)
نمايندگي انحصاري هدفونهاي سنهايزر در ايران نامداران هست كه هدفونهاش رو معادل گارانتي خود شركت سنهايزر گارانتي ميكنه .شماره و ادرس رو براتون پ.خ مي فرستم.نقل قول:
EAR 008Over-ear, hook earphone
Creative ep630نقل قول:
Creative ep830
Panasonic hje300
موفق باشين
سلام سالار جان
یه سوال برام پیش اومده اگه دوستان دیگه هم اطلاعی دارند با ما به اشتراک بزارند(مخصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز)
الان این همه هدفون مختلف هست در ضمینه ساخت کدوم مورد با هم تفاوت دارند که صدا رو تغییر میده ؟
نوع سیم پیچ به کار رفته ؟آهن ربا؟دیافگرام؟یا اجزای دیگه هدفون که بیشترین دخالت رو دارند یا شاید تعداد دور سیم پیچ؟
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید کمک کنید :11:
سلا
مثل این مدلا میشناسید لطفا معرفی کنید.
nokia bh 111
میخوام بلوتوثی باشه ولی فرستنده بلوتوثش نزدیک سر نباشه.
لطفا نظرتون رو درمورد این مدل بگید ممنون
Jabra Bluetooth Headset Wave
مطمئنید که قیمت اینها ۱۰۰ تومنه؟نقل قول:
از نظر شما کدومشون بهتره؟
آیا مکانی رو میشناسید که بشه این ایرفون ها رو از اونجا تهیه کرد؟چه اینترنتی چه حضوری(من تهران هستم)
با تشکر