سلام
نظر شما در مورد مدل TH L47E5R ?
چه فرقی بین مدل TH L47E5 با TH L47E5 ?
ایا قیمت 4800000 توامان هست؟
با همین رنج قیمت کدوم مارک پاناسونیک را پیشنهاد میدهید
متشکرم
Printable View
سلام
نظر شما در مورد مدل TH L47E5R ?
چه فرقی بین مدل TH L47E5 با TH L47E5 ?
ایا قیمت 4800000 توامان هست؟
با همین رنج قیمت کدوم مارک پاناسونیک را پیشنهاد میدهید
متشکرم
سلام دوست عزیزنقل قول:
تا اونجایی که میدونم E5 یه مدل ساده قدیمی و دو بعدی پاناسونیکه که مال سال 2012 هست و بهتر از اون مدلهای زیادی وجود داره، مثل ET5 که اونم مدل 2012 هست و سه بعدیه و مدلهای 2013 هم E6 (که مثل E5 دو بعدیه و انتخاب بهتری نسبت به E5 هست ولی نسبت به ET5 نه) و مدلهای سه بعدی هم ET60 و FT60 و DT60 و WT60 هستند که اینها مدلهای LED پانا هستن و اگر هم پلاسما میخوای ST60 و VT60 و ZT60 هم بهترینهای پلاسما در سال 2013 هستن که از این مدلهایی که گفتم DT60 و WT60 و VT60 و ZT60 رو هنوز تو بازار ندیدم (شاید دوستان دیده باشند). در مورد اون R که جلوی 5 بود باید بگم من اولش میخواستم ET5 رو بگیرم که دیدم تو بازار دو مدل از اون هست یکی ET5R و یکی هم ET5M که میگفتن ET5R گیرنده دیجیتال داره ولی وایرلس نداره اما ET5M گیرنده دیجیتال نداره ولی وایرلس داره و دلیل نداشتن گیرندش هم میگفتن چون برای کشورهای عربی تولید میشه گیرنده نداره شاید در مورد E5 هم همین قضیه باشه. ولی خلاصه چون دیدم این مسخره بازیا تو این مدل هست رفتم سراغ مدلهای بعد و بالاخره TX-L42FT60E رو گرفتم که چون با TX شروع میشه مونتاژ چک هست ولی مدلهایی که با TH شروع میشه در مالزی مونتاژ میشه و احتمالا اگر اشتباه نکنم ایران و چین هم مونتاژ میکنن و قیمتش هم با کلی چک و چونه از 4400 آوردیم 4 تومن خریدیمش ولی شما با اون 4800 میتونی سایز 47 رو بگیری و شایدم بتونی چیز بهتری هم پیدا کنی. امکاناتش هم چند صفحه قبل در موردش صحبت کردم.
دوستان 42st50 ر30ور داخلی (----S) داره؟
مدل های اروپایی دارند
مدل های اروپاییش تو ایران پیدا میشه؟ الآن چند هست؟ اگه جایی سراغ دارین پ.خ میدید؟نقل قول:
فروشگاه های مرزی می تونید پیدا کنید .
Panasonic AX802 is Best 4K TV; ZT Plasma Pips LG OLED
رقابت بین این تی وی ها بوده
- Samsung UE65HU8500 curved ultra high-definition (UHD) TV
- Panasonic TX-65AX802B 4K television
- Sony KD-65X9005B 4K Ultra HD TV
- Samsung UE65HU7500 UHD television
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] plasma display panel (PDP)
برنده
Best 4K Ultra HD TV
Panasonic TX-65AX802B
برنده
Best TV
Panasonic ZT60
LG OLED 55EA980V
جالبه که تو تست مشخص شده OLED مثل پلاسما abl داره یعنی موقعی که درصد رنگ سفید زیاده از درخشش تصویر کم میکنه
آخرم گفته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
That the Viera AX802/ AX800 managed to score a comfortable win over Samsung’s and Sony’s offerings just goes to demonstrate how good Panasonic is at making top-notch TVs: you can take TV (plasma) out of a company, but you can’t take the company out of TV.
سلام دوستان عزیز
یه سوال فنی. میخواستم بدونم در تصاویر سه بعدی میشه عمق تصویر رو به داخل یا بیرون TV تغییر داد. منظورم اینه که مثلا تو یه TV سه بعدی که یکی از دوستان دارن وقتی فیلم سه بعدی نگاه میکنی بنظر تصویر بیرون تلویزیون هست و انگار به سمت ما میاد اما تو TV ما بنظرم، بیشتر عمق تصویر، به طرف داخل تلویزیون هست حالا میخواستم ببینم تنظیماتی هست که بشه این عمق رو به بیرون یا داخل تی وی برد؟
سلام دوستان
مشکل ماندگاری تصویر روی صفحه تلوزیون من خیلی حاد شده، الان اگه تصویری بالای 5-6 ثانیه فیکس شه تا 3-4 دقیقه روی صفحه جاش میمونه، آرم یکی از شبکه های تلوزیونی که زیاد میبینم هم به طور همیشگی اون بالا مونده
چکار کنم ؟ تلوزیونم هم VT30 50 هست
کارکرد هم نزدیک به 3سال.
دوست عزیزنقل قول:
معمولا برای رفع این مشگل پیکسلهایش را شارژمی کنند بدین صورت که از یک عکس کاملا سفید با کنتراست بالا به مدت 2 تا سه ساعت استفاده می کنند و به این منظور از مطالب این تایپیک هم استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]