[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان
یه کارت شبکه کابلی (LAN) خوب در حد خونگی حدود 10 تا 15 تومنه ولی کارت های شبکه وایرلس از 45 تومن شروع میشه. کارت شبکه ای که هم LAN رو ساپورت کنه و هم Wireless نداریم.نقل قول:
مدل مودم شما رو نمی دونم ، ولی قطعا علاوه بر wireless باید LAN هم داشته باشه. اکثر کاربرهای خونگی (ازجمله خودم) مودم رو با LAN به PC وصل میکنن و از وایرلس واسه laptop و mobile استفاده می کنن.
شاید این پست مفید باشه:
------------------------کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4464368&postcount=5483
شما مودمت به ISP و Internet وصله ، تو سیستم و مودم همه چی رو بذار رو اتومات:نقل قول:
----------------------------کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4492491&postcount=5594
تو ایران فرق مودم ها مثل تفاوت BMW و پیکان تو ترافیکه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر دو یه سرعت میرن و فقط بحث امکاناته. درنتیجه تفاوت اصلی در :نقل قول:
1- داشتن LAN تنها یا LAN با Wireless هستش.
2- داشتن یا نداشتن Firewall (که بجز مدل های محدودی همه دارن)
3- داشتن امکانات اضافی مثل USB واسه شبکه کردن دائمی Printer و فلش مموری تو شبکه
من 5 ساله Asus درام. یه چرخ کوچیک هم تو فروم بزنی ، میبینی که هیچ ISP ای به مدل هاش گیر نمیده. ضمناٌ Firmware داخلیش بسیار عالیه و بدون کوچک ترین دردسری به ISP وصل میشه.
درحال حاضر بیشتر دوستان Asus و Tp-Link و Linksys دارن. من هم wl600g
-----------------------
اول ببین Wireless میخوای یا نه؟ اگه آره باید بالای 75 تومن در نظر بگیری.نقل قول:
یعنی چی رو پشت بوم؟ منظور ضد آب بودنشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودم رو که تو هر طبقه کار بذاری ؛ معمولا تو طبقات بالا و پائین به راحتی قابل دسترسه. (بستگی به ساختار ساختمان هم داره)
من 1.5 ساله Asus-Wl600g دارم که اون زمان 160 خریدم و الآن شده 105 تومن. همیشه هم روشنه ( به دلایلی نمی تونم خاموشش کنم ). تا حالا هم حتی یک بار کوچک ترین مشکلی نداشتم و در تمام 2 طبقه منزل و حتی پیلوت و حیاط و دفتر کار یکی از دوستان تو کوچه بالائی بهش وصلم.
ادیت: بقول دوست خوبم "هشت بهشت" ، حتی اگه الآن Wireless نمی خوای ، سعی کن wireless دار بگیری ، چون ظرف یکی دوسال دیگه حنما بهش نیاز خواهی داشت.
-------------------------
مبارکه ، ایشالله سالها واست خبرای خوش بیاره و چرخش بچرخه. . .نقل قول:
به نظرم خوب خریدی . اونم این وقت سال. امیدوارم واست مشکل و سوالی پیش نیاد. ولی اومد ، در خدمتیم . . .
---------------------
سوالتون رو متوجه نشدم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
--------------------------
تو ایران هیچی !!! ولی Wag120-n از تکنولوژی Wireless-n استفاده میکنه که جدیدتره و به شرط داشتن کارت شبکه مخصوص میتونید تا سرعت Mbps 300 واستون گاز بده ( ما و این همه خوشبختی محاله محاله . . . .)نقل قول:
ولی خیلی ها معتقدن که در کل Performance این مودم حتی در سرعت های پائین از wag54g2 بیشتره .
واسه اطلاعات بیشتر میتونید عباراتی مثل "wag54g2 or wag120n"رو گوگل کنید.
------------------------کد:http://www.google.com/search?hl=en&as_q=&as_epq=wag54g2+or+wag120n&as_oq=&as_eq=&num=10&lr=&as_filetype=&ft=i&as_sitesearch=&as_qdr=all&as_rights=&as_occt=any&cr=&as_nlo=&as_nhi=&safe=images
بین این دوتا برند Tp-Link بیشتر از طرف ISP ها تائید شده (هرچند به تائید اونها نیست و تو مشکلات واسه حذف صورت مسئله ، میگن ما فلان مودم ها رو ساپورت نمی کنیم!!)نقل قول:
هرچند، همون طور که zedeh@le_b@h@l عزیز گفتن (و تو پاسخ های بالا هم عرض شد) Asus توصیه میشه.
آخر مدیرا ما رو به جرم تبلیغ واسه ASUS بن میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . . .ببین کی گفتم . .. خدا یا ما را بیامرز . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------
سلام zedeh@le_b@h@l جان ، باهات خط رو خط شدم ؛ کم پیدائی ؟؟!؟ ما مخلص شما و تمام دوستان P30 هم هستیم . . . آره هنوز دارم درسامو پس میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
--------------------
موفق باشد . .