دوستان وضعیت کتاب های انتشارات خیلی سبز:
همونطور که میبینید زبان تخصصی و حسابان چاپ شده و چند کتاب دیگه هم به زودی میاد(اماده چاپ ها)
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
دوستان وضعیت کتاب های انتشارات خیلی سبز:
همونطور که میبینید زبان تخصصی و حسابان چاپ شده و چند کتاب دیگه هم به زودی میاد(اماده چاپ ها)
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
اگه تو فهم مشكل داري فارنقل قول:
پس دوستان خواهشا بگید برای فیزیک 2 پیش چی بگیرم؟!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه متوسط به بالايي انرژي اتمي
اگه يه چيز باحال ميخواي انديشه سازان
ولي پيش 2 هيچي نداره تقريبا ميشه گفت سطح بندي نداره حالا باز جزئي گفتم ديگه!
من هيچكدوم از اينا رو نداشتم و با توجه به تجربه بقيه دوستان گفتم ولي خودم براي كنكور 89, 30 سال فيزيك پايه و پيش رو خوندم به لطف حق تعالي موفق شدم درصد 4/5 رو كسب كنم :31:
ولي اگه مصلايي براي امسال پيش 2 رو تاليف نكنه من خودم ميرم و انديشه سازان ميگيرم :46:
سلام
زبان3 شهاب اناری بعد از ویرایش زبان پیش ویرایش نشده؟ اگه آره چقدر تغییر کرده؟
كتاب تست براي هنسه تحليلي تو اين موقع سال چه كتابي خوبه؟ ابي قلمچي خوبه؟من خودم نشر الگو را دارم ولي تو هر سوالش يه نكته وجود داره.خيلي وقتم را ميگيره سئوالاش.
سلام.نقل قول:
زبان سوم هم ویرایش شده به سبک ویرایش جدید پیش (دو رنگ شده و اموزش واژگان و...) حتی اگه اشتباه نکنم برای امتحانات نهایی هم یه سری سوالات اورده.
موفق باشی
با سلام به همه ی دوستای گلم. . . این تاپیک رو از اول تا آخر خوندم. سعی کردم یه لیستی بنویسم که جامع و کامل باشه. این کتابا رو اکثراً یا خودم دارم یا اینکه قبلاً دیدم. لیست اولم مربوط به کتب کنکوری میشه. برای اینکه بچه های دبیرستانی هم استفاده بکنند یه لیست از کتابای کمک آموزشی دوره دبیرستان هم میذارم. البته فقط برای رشته ی تجربی..
1- زیست شناسی: " خیلی سبز" سال دوم و سوم رو خودم دارم. به نظر من کتابای خوبیه و البته سطح بالا . برای اون دسته از داوطلبا که به فکر درصد بالای 70 هستند. سبک ویرایش سال دوم و سومش فرق میکنه. توی سال دوم تستا به سه دسته ی " مفهومی" ، " ترکیبی " و " خط به خط" تقسیم شده. قسمت پاسخنامه هم شامل قسمتهای مختلفیه. مثلاً "مفهوم" ( که مطالب پیچیده ی کتاب رو باز کرده) " ترکیب " ( با سوم و پیش) " حاشیه" و " رفع ابهام". توی سال سوم تستها بازم سه قسمته ولی با کمی تفاوت. " زیر ذره بین" ، " مفهومی و ترکیبی" ( که ای کاش از هم جدا بود) و " تستهای کنکور".
البته به کسانی که زیستشون ضعیفه توصیه می کنم از " خانه ی زیست شناسی" ( همون زیست گربه) استفاده کنند.
برای پیش هم خیلی سبز خیلی خوبه.
در کنار اون اگه واقعاً به فکر درصد خیلی عالی در زیست هستید و وقت خوندن کتاب اضافی رو داریداز این کتابا هم استفاده کنید:
1- زیست گویای تخته سیاه ( دکتر آرامفر) 2- ژنتیک گویای تخته سیاه 3-ژنتیک جمعیت خیلی سبز .
انشاء الله دکتر نصری امسال دیگه بدقولی نمیکنه و " ژنتیک مندلی" رو میفرسته به بازار......
شیمی: خیلی از بچه این عقیده رو دارند که " مبتکران" تألیف مهندس بازرگانی بهترین کتاب شیمی هست. چون مطالب رو با زبون خیلی ساده و با چاشنی طنز آموزش داده. البته برای پیش، یه نگاهی به " خیلی سبز هم " بندازید. هر کدوم رو پسندید انتخاب کنید.
فیزیک: برای اول و دوم: اندیشه سازان( اگه گیر بیاد..)
سوم: خیلی سبز پیش: فار یا نشر الگو
ریاضی: ریاضیات تجربی خیلی سبز. خودم گرفتم. واقعاً خوبه. درسته که تستاش یه کم آسونه ولی قدم به قدم پیش میره. خیلی خوب توضیح داده.
عربی: اگه این دوتا شرط رو دارید از " ایاد فِیلی" استفاده کنید. 1- عربیتون خیلی ضعیفه 2- حوصله خوندن اون حجم زیاد رو دارید.
ولی به نظر من " همگامان" بهتره.
انگلیسی: جای هیچ بحثی نداره. سوم: مبتکران دکتر اناری پیش: زبان جامع کنکور مبتکران، دکتر اناری
ریدینگ: درک مطلب مبتکران، بازم دکتر اناری
زبان و ادبیات فارسی:
توی این دو درس دو تا از انتشارات باهم رقابت دارند . دریافت و کلک معلم ساجدی.
توی سه مبحث " قرابت معنایی" ، " تاریخ ادبیات" و " واژگان و املاء" بنا به سلیقه خودتون یکی از این دو تا رو انتخاب کنید. ولی توی مبحث آرایه ها کلک معلم واقعاً بهتره.
دین و زندگی: فقط همگامان. اینو چون خودم دارم میگم. خیلی کامله. شک نکنید خوبه......
یه توصیه ی خیلللللللی مهم!!!!
دلتون رو یک دل کنید و وقتی تصمیم گرفتید که چه کتابی بخرید، دیگه به حرف هیچ کس گوش نکنید.
منم با نشر الگو همين مشكلو دارم من خودم احتمالا آبي كانون بگيرم هم تيپ بندي كرده ( ميتوني از وقت كم آوردي فقط سوالاي تيپ رو جواب بدي ) هم بهترين منبع براي كنكور همون سوالاي سالاي پيشه هم اينكه تعداد سوالاتش بيش از حد زياد نيست قسمت مفهومها و كاربردهاشم بدرد بخوره البته كتاب گاجم براي هندسه خوبه:46:نقل قول:
دوستان کتابای گلواژه بعد امتحانات دی ماه دوباره تغییر میکنه؟ الان بگیرم یا بذارم نزدیک نهایی؟
بچه ها یه چیزایی بود قبلا به نام پیک گلواژه ! هست هنوز ؟ خیلی سوالاش خوب بود من دنبالشم
فکر نکنم تغییر کنهنقل قول:
دوستان کتابای گلواژه بعد امتحانات دی ماه دوباره تغییر میکنه؟ الان بگیرم یا بذارم نزدیک نهایی؟
برای ریاضیات پایه چه کتابی بگیرم؟
برای فیزیک رمزینه چطوره