-
سلام. دوتا سوال داشتم
1- فیلر مناسب برای شمع چی هستش؟! نمیدونم کجا دیدم یا خوندم همش 0.6 تو ذهنم هست. درسته؟؟؟ ( شمع اتو لایت. پارسال موتور تعمیر موتور خریدم و نصب کردم اما یادم شده بود فیلر بزنم )
2- این سیم کشی Fasten Belt چه جوریه؟! دو روزی شده عشقی کار میکنه. دیشب درست بود باز امروز قطع شده. به بازر هم دست زدم اما فرقی نکرد. اصلا این جوری نبود....!!! گفتم مسیرشو یک بازرسی کنم ببینم اگر قطعی داره برطرف کنم
ممنون
-
سلام
در مورد فیلر شمع من اطلاعی ندارم دوستان و اساتید بهتر از من میدونن.
ولی درمورد سیم کشی کمربند اگر بازی در میاره سوکتش به خود کمریند رو جدا کن و با اسپری کنتاکت شور خوب تمیزش کن من هم وقتی که ماشینم رو گرفته بودم همینطوری بود و عشقی کار میکرد بازر رو باز کردم و تمیز کردم ولی درست نشد.ولی بعد از تمیزکردن سوکت و اتصال اون به خود کمربند درست شد و الان یه 9 ماهی هست که بدون مشکل داره کار میکنه.
امیدوارم کمکی کرده باشم.
-
وايرهاي اخطار كمربند زير موكت و سمت تونل مياني كف اتاق قرار داره و اگر با كنتاكشور مشكل حل نشد دنبال قطع شدگي باشيد.
براي دهانه شمع، معمولا بين 0.1 تا 0.7 م م مناسبه و هرچقدر طول جرقه بيشتر باشه( دهانه بازتر) احتراق بهتر صورت ميگيره ولي مقدار فاصله دهانه شمع بايد بر اساس قدرت جرقه زدن سيستم احتراق باشه.
روي سيني جلو ، درست بخشي كه روي راديات قرار ميگيره، معمولا برچسبي وجود داره كه اندازه دهانه شمع را نوشته( بر اساس نوع موتور و گيربكس و..) كه توي خودروهاي آمريكايي بيشتر ديده ميشه( و نه مونتاژ داخل)
احتمالا همان عدد 0.6 كه گفتيد مناسب باشه، اما من عادتا و بر اساس تجربه مقداري به اندازه ضخامت يك تيغه اره آهن بر در نظر ميگيرم و خوب هم جواب ميده.
............................
آقا محمد، تشكر ويژه از شما بخاطر كار بزرگي كه شروع كرديد.
تصاوير و توضيحاتي كه ميگذاريد تجربه خيلي خوب و ارزشمندي است كه اميدوارم همه از اون نهايت استفاده را ببريم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
..............................
-
..........................
-
اقا خسته نباشی
یادم شد بهت بگم حتما حتما از آچار و بکس اینچ استفاده کنی! میلی متر رد میکنه...
شما 3شماره لازم داری که برای جمع کردن موتور کافیه
13 که معادلش میشه 1/2 هم بکس هم آچار یک سر رینگی
14 که معادلش میشه 9/16 هم بکس هم یک سر رینگی
16 که معادلش میشه 5/8 هم بکس هم یک سر رینگی
اینا برای جمع کردن موتور کافیه اگر هم خواستی
3/8 و 5/16 که آچار کویچک هستن هم تهیه کن. ولی اولیت با اون 3تای بالا هستن
برای همین هم هستش هر موتور نگاه میکنی رد آچار مکانیک قبلی بالاشه. کسی دقت نمیکنه که پیچ آمریکایی اینچ هستش و نباید با آچار میلی متر باز کرد. چون فشار زیادی به هنگام باز کردن و بسته شدن هستش که رد میکنه و کاملا میشه روی هر پیچی دید
موفق باشی
-
كاملا مشخصه كه ياتاقانها دست دوم بسته شده و همانطوري كه اشاره كرديد بر روي ميل لنگ هيچ كاري انجام نشده.
ترتيب كفه هاي ثابت و متحرك را در نظر داشته باشيد كه مربوط به كدام دهنه ميل لنگ هست و اگر روي اونها شماره نداره، با سنبه نشان شماره اون را حك كنين( با نقطه يا عدد)،
همينطور سوپاپها و كلا قطعاتي كه بايد در جاي خودشون باشن و با يكي ديگه اشتباه نشه، چون ممكنه دوباره نياز باشه از همين قطعات استفاده كنين، بخصوص كفه هاي شاتون كه معمولا مشكلي ندارن و هميشه استفاده مجدد ميشه.
اگر تراش موتور انجام داديد و رينگ و ياتاقان نو استفاده كرديد، حتما پمپ روغن نو استفاده كنين چون در غير اين صورت كمپرس بالاي موتور و ضربه هاي قوي به ميل لنگ و فشاري كه به ياتاقانها مياد، نياز به روغنكاري با فشار بالا داره و ممكنه پمپ قبلي تا اون حد فشار روغن كافي ايجاد نكنه و در كوتاه مدت ياتاقانها فرسوده بشه.
اين مسئله را من به چشم خودم ديدم كه به علت نبستن پمپ نو، ياتاقانها بهشون روغن نرسيد و به اصطلاح قرمز شدن( سابيده شدن روكش بابيت و رسيدن به آبكاري مس )
اتفاقا داشتم فكر ميكردم كه الان بقيه ساكنان مجتمع چه چيزها كه نميگن و چه داستانها كه در نمياد!! باعث خوشحاليه كه اونها هم فهميدن اين كار جالبيه و اگر عاقل باشن كلي چيز هم ياد ميگيرن كه توي اين دوران خيلي بدردشون ميخوره:n26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
منونم امیر قا
حتما مراقب پیچها هستم که هرز و خراب نشن.کلا من هر قطعه ای رو باز و بست میکنم خیلی رو پیچها حساسم و خیلی از پیچهای ماشین رو عوض کردم.
در مورد پمپ روغن هم چشم.قطعا فشار روغن خیلی پر اهمیته.
من یک اویل پمپ هم از قبل داشتم و وقتی با این اویل پمپ که رو موتورم نصب بود چک کردم متوجه شدم که قدری با هم فرق دارن !
این اویل پمپها رو باز میکنم و اگر کوچکترین لقی روی دندونه های اونها بود و شک هم کردم که فشار روغن کمه حتما نو میخرم.یه موقع هم ممکنه اویل پمپی که بسته نو باشه که وقتی باز بشه معلوم میشه.
به نظر شما میل لنگ سایز 20 بشه خوبه یا دیگه قابل اعتماد نیست؟
فکر کردم میل لنگ استاندارد بگیرم به طوری که نیاز به تراش هم نداشته باشه(البته سخت پیدا بشه) .مگه وقتی که دنبال فولی میل لنگ برم یه میل لنگ خوب پیدا کنم.
در مورد همسایه ها هم اوایل گیر میدادن ولی دیگه کاری باهام ندارن و متوجه شدن که مزاحمتی ندارم.
-
یک بنده خدایی بود که یک ساچمه تو اویل پمپ مینداخت که فشار روغن بره بالا این کارش فکر کنم برای همین جریان بود
میلنگ تا سایز 060 جای سنگ خوردن داره. منم فکر نکنم زیاد تاثیری تو موتور داشته بر خلاف اینکه پیستون با هر شماره ای یک جور کارکردی داره
حالا پیستون چه سایزی بود؟؟؟؟
-
پیستون ها همانطور که در صفحات قبلی عکسشون هست سایز 30 هستن.از زیر که خیلی تمیز به نظر میان!