نمونه سوالاش رو خوندي؟نقل قول:
براي تشريحي معمولا از فصل هاي اخر بيشتر سوال ميدن...قسمت برش متن اينا بود فكر كنم+ فرمول هاي هذلولوي و دايره
Printable View
نمونه سوالاش رو خوندي؟نقل قول:
براي تشريحي معمولا از فصل هاي اخر بيشتر سوال ميدن...قسمت برش متن اينا بود فكر كنم+ فرمول هاي هذلولوي و دايره
نقل قول:
بله...بله در جريانم :n02:
اين بحث تفكيك رو كه مي گيد احتمالا در مراكز خاصي اجرا ميشه...اين طرفا كه خبري نيست :n02:
نقل قول:
شانس مائه دیگه.حالا تو نمره اضافه دادن و امتحان راحت گرفتن و تقلب رسوندن و قبول شدن مرکز ما نمیشه خاص ولی تو بحث تفکیک مرکز ما شد خاص!!!
زیاد؟زیاد یچیز اونورتره.لامصب 600صفحه س و مطالب سنگین.ما از اول ترم نخوندیم و الان باید اسیری بکشیم.4روزو 1بند بخونیم ببینیم چجور میشه کاش سوالا حداقل راحت باشه.یعنی از ترم بعد مثل بچه ی آدم از اولین روزش درسام رو میخونم:n14:نقل قول:
منم از ترم پیش می خواستم برای این ترم همینجوری درس بخونم :n09:نقل قول:
خدا کمکت کنه اخبینقل قول:
راستی لپ تاپ برا چی؟ازمون الکترونیکی؟:n13:
نقل قول:
خب مركز ما توي نمره دادن و تفكيك نكردن ومسائل ديگه خاص هست...
يه استاد داريم كه جزء همين خاص هاست و به همه توي رنج 5.5 تا 5.75 نمره ميده...چه بري سر كلاس چه نري...چه پروژه ببري يا نبري...امتحان بدي يا ندي....خيلي دوسش دارم...ماهه...پروژمم باهاشه:n02:
رامین بودی دیگه نه ؟ :n02: یه دونه تقلب کردم دیگه ... حالا به جایی بر نمیخوره بعد از این هم درس خوندن در مدرسه و دانشگاه یک بار تقلب کنیم ... خدا شاهده در دوران تحصیلم چه در دانشگاه و چه در مدرسه این اولین بار بودنقل قول:
:n02: باور کنید کدها و الگوریتم ها رو نگاه میکنم میفهمم که چی میگه ... کلا سر جلسه هنگ کردم ... اشتباه نکنم اسمت باید محسن باشهنقل قول:
hosseincode2008 جون شما چیکار کردی ساختمان داده رو ؟
خلاصه اگر هفته ای یک فصل بخونیم راحت و با نمره خوب همه رو قبول میشیم ... فکر کنم ترم آخر این روش رو پیاده سازی کنیم
دم همگی گرم:n12:
پروژه تون چی هست حالا ؟ :n10::n02: بگید شاید خوب بود ماهم استفاده کردیمنقل قول:
ترم آخرید به امید خدا ؟
بچه ها كدومتون اين ترم اين درس ها رو داريد؟
آمار و احتمال مهندسي- رياضيات مهندسي - هوش مصنوعي- مدار الكتريكي1- مدار الكترونيكي- ميكرولنترولر AVR - طراحي و پياده سازي.
همشون مال من نيستا:n02:
والا اينقدر توي تشريحي نوشتم كه يه سوال مونده بود ديگه اونو حوصله نكردم بنويسم برداشتم ورقه رو تحويل دادم :دي
استادمون خوبه! ميدونم زياد سخت نميگيره و يه نمره خوب ميگيرم ولي ترس من از فيزيك 2 هست :n28:
من اين كتاب آمار رو ترم پيش خريدم و قرار بود برش دارم كه ترسيدم ازش. حالا ميترسم كتابش عوض شه ترم بعد حتما برش ميدارم از ترس ضرر :دينقل قول: