مازندران - بابل به چه صورت هست ؟نقل قول:
چون اگر اینجور باشه فکرکنم من بتونم شبی 12 گیگ دانلود کنم !
Printable View
مازندران - بابل به چه صورت هست ؟نقل قول:
چون اگر اینجور باشه فکرکنم من بتونم شبی 12 گیگ دانلود کنم !
من چالاک 20 گیگ دارم .. سرعتش اولا خوب بود نسبتا ولی الان افتضاحه ! الان رو 40-50 اِ ، تازه داره جون میده !! هیچوقت پایین 100 نمیومد ! 4 روز دیگه هم تمومه ..
ماهه بعد چی شارژ کنم خوبه ؟ 10 گیگ چلچله بهتر از اینه ؟ :3:
سپاس
اگر بخاطر شبانه میخوای 5 گیگ بسه برای هر ماه. اگر هم سرعت منطقتون مناسبه نسبت به سرویس همون کیمیا رو بگیر.
بعد از سه هفته تمام قطعی کامل اینترنت امروز بلاخره اینترنتم وصل شد . من قبلا لایزری بودم و خب به اجبار اومدم آسیاتک !!!!
سرویس من چلچله ست !!!!! حالا یکی توضیح بده نوع سرویس من چیه ؟؟؟؟الان سرعت دانلودم با مرورگر فایرفاکس 18 kb/sec هست ! ساعت هم 11:50 دقیقه شبه ! بعد جریان این نیم بها بودنش چیه ؟؟؟؟ ما شنیده بودیم 1 تا 8 صبح رایگانه ولی نیم بها !!!!!!
امیدوارم سرویس اینترنتم خوب باشه !!! چون از لایزر واقعا راضی بودم .
اینم نتیجه تستم از اسپیدتست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش تهرانی ؟نقل قول:
کدوم منطقه مخابراتی هستی
منم 2مگ دارم ولی شبا زور بزنه 3.5 گیگ دان میکنم
نه جناب . مازندران هستم .نقل قول:
هنوزم برام روشن نشده که ساعت دانلود شبانه کی هست ؟ من همیشه از 2 تا 8 میزارم . ولی میگن که از 1 هست تا 9 . درسته ؟ با این تفاصیل فکر کنم 12 گیگ رو به راحتی دانلود کنم
سرعت شبانه 512 اردبیل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا" سرعت خوب بود نسبتا ! این کیمیا 2 مِگه ؟ سرعتش رو روز دور و بره 200 اِ ؟ شبا چه سرعتی میده ؟نقل قول:
سپاس
کیمیا همون 2مگه، سرعتش حداقل تو روز 220 هست و شبانه هم بستگی به منطقه و وجدان نمایندگی منطقتون داره که چقدر براتون سرعت رو باز بذاره، برای من که 160~220 نوسان میکرد شبانه.
بعد از داغون شدن کیفیت آسیا تک، آره کیمیا تایم شبانه نهایت از 180 اینا بالاتر راه نمیده متاسفانه دیگه جا افتادن و کیفیت شون رو پایین آوردن
من که تا چند صباح دیگه میرم پارس آنلاین، حداقل تعهد و مسئولیت و کیفیت خوب دارن،نه مثلا آسیا تک سرعت و پشتیبانی داغون....