نقل قول:
اگر یاهو مسنجر 11 داشته باشه آرشیو های چت بصورت آنلاین ذخیره میشه و قابل دسترس هست از هر نقطه ای که بخواهید و الا باید از همون سیستم برای خوندن آرشیو چت استفاده کنید اونم در صورتی که ذخیره آرشیو رو فعال کرده باشند
Printable View
نقل قول:
اگر یاهو مسنجر 11 داشته باشه آرشیو های چت بصورت آنلاین ذخیره میشه و قابل دسترس هست از هر نقطه ای که بخواهید و الا باید از همون سیستم برای خوندن آرشیو چت استفاده کنید اونم در صورتی که ذخیره آرشیو رو فعال کرده باشند
تو یاهو 11 چه جوری ذخیره میشه؟؟؟
Messenger> Preferencesنقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی
چندوقتی است با مشکلی در یاهو مسنجر مواجه شده ام
وقتی یکی از روم های اسیا را می خواهید انتخاب کنید و go to room را میزنید یک خط پرشونده ظاهر و سپس enterchat را میزنید بجای اینکه لینک کلیک شونده و قسمت کد امنیتی ظاهر شود مستقیما صفحه چت ظاهر شده که فقط دو ای دی در سمت راست وجود دارد یکی ای دی خودتان است یکی هم مثل اینکه مال یاهو است وکسی در لیست سمت راست نیست.در همه روم ها اینطور است .ورژن 8 استفاده میکردم ورژن 9 را هم نصب کردم ولی درست نشد .انتی ویروسم نود32 اسمارت سکیوریتی است. سرویسم adsl 128 است.
لطفا بنده را راهنمایی کنید . با تشکر
از ورژن 10 يا 11 استفاده كنيد ببينيد حل ميشه يا خيرنقل قول:
با سلامنقل قول:
ورژن 11 روهم نصب کردم ولی در قسمت انتهای مراحل باز همون صفحه ای میاد که 2 تا ایدی داره یکی ماله منه یکی هم نوشته yahoo massenger chat . اما دوستان پیشنهاد کردند ویندوز سون نصب کن و در سون یاهو مسنجر رو نصب کن ببین درست میشه همین کارو کردم با تعجب دیدم همون مسنجر تو سون کار میکنه .در تعجبم قبلا با همون ورژن تو xp کار میکردم اما چرا حالا اون لینک ادرس نمیاد.
با تشکر
دوست عزیز شما اگه xp هم نصب میکردین درست میشد. ویندوزتون مشکل داشته کاری به xp و سون نداره. چون ویندوز رو عوض کردید درست شده.نقل قول:
با سلامنقل قول:
بله کاملا صحیح است اگر xp را هم نصب میکردم باز هم درست می شد .چون ظهر من همون ورژن رو به دوستم دادم که روی کامپیوترش نصب کنه گفت نصب کردم. تو xp من کاملا درست کار می کنه .قبلا یکی از دوستان تشخیص بسته شدن پورت یاهو مسنجر توسط یک ویروس را داده بودکه خوشبختانه اشکال مسنجر از ویروس نبود.
با تشکر فراوان .
سلام
وقتي با ياهو مسنجر وار ميشم متني كه ارسال ميكنم در قسمت بالا نمايش داده نميشه همينطور اگه كسي متني بفرسته
اگه ميشه راهنمايي كنيد
با سلامنقل قول:
فکر کنم مشکل شما هم مثل مشکل من با تعویض ویندوز حل بشه