يك بار ديگر به من پنالتي بزن
خبرگزاري فارس: دروازه بان رئال مادريد از مهاجم كامروني بارسلونا خواست او را در كمك رساني به كودكان افريقايي ياري كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ايكر كاسياس به عنوان سفير صلح و دوستي سازمان ملل متحد در نامه اي از ساموئل اتوئو خواست براي كمك به كودكان افريقايي او را راهنمايي كند.
كاسايس در نامه خود خطاب به اتوئو آورده است: يك بار ديگر به من پنالتي بزن. اين بار در زمين چمن آكادمي خودت در كامرون .با تو به تمام نقاط افريقا سفر مي كنم و قصد دارم در پروژه اي 10 ساله مالاريا را ريشه كن كنم.
مشكل رئال نداشتن پروژه طولاني مدت است
خبرگزاري فارس: مدافع با سابقه رئال مادريد از روند كنوني اداره باشگاه به شدت انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ميشل سالگادو گفت: نمي دانم چرا مدام از بحران در رئال مادريد صحبت مي كنيم در حالي كه هيچ بحراني در تيم وجود ندارد.
وي افزود: مشكل مادريد نداشتن پروژه طولاني مدت است .متاسفانه هر بار كه بازيكنان به يك تعادل تاكتيكي مي رسند همه چيز يك شبه تغيير مي كند.
روزهاي بحراني بارسا هم فرا مي رسد
خبرگزاري فارس: مدافع سابق بارسلونا و حال حاضر ويارئال اسپانيا گفت: روزي شاهد شرايط بحراني بارسلونا خواهيم بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، ادميلسون عنوان كرد: اكنون بارسلونا در همه بازي هاي خود به پيروزي دست پيدا مي كند. وقتي يك تيم مدام پيروز مي شود همه چيز خوب است و كارها درست پيش مي رود.
وي افزود: بگذاريد تا زمان بحراني بارسا هم فرا برسد آن وقت درباره پپ گوارديولا قضاوت كنيد. ريكارد در بدترين شرايط مارا به مقصود مي رساند او بهترين بود و ما بدترين.
شوستر: روزي همه چيز را افشا مي كنم
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق رئال مادريد در آستانه پيوستن به اشتوتگارت، سران اين تيم اسپانيايي را تهديد به افشاگري كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، برند شوستر گفت: براي ملحق شدن به تيم اشتوتگارت عجله اي ندارم اما بي ترديد پيشنهاد ارزشمند و قابل تاملي است.
وي افزود: نمي خواهم در آلمان مربيگري كنم آنها سال ها پيش بايد قدر مرا مي دانستند اما اكنون شرايط فرق كرده است.
شوستر در واكنش به اظهارات اخير مقامات رئال مادريد گفت: ناگفته هاي رئال مادريد بماند براي بعد. اگر آنها همچنان به سخنراني هاي بي پايه و اساس خود ادامه دهند من نيز مجبور مي شوم به برخي حقايق اشاره كنم.