دو شب خوب بود ..خراب شد .باز..سرعت امد پایین.ipهای تک رقمی خوبن
فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
Printable View
دو شب خوب بود ..خراب شد .باز..سرعت امد پایین.ipهای تک رقمی خوبن
فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
یعنی چی که به برق ربطی نداشت؟شما فقط خطوط تلفنت به پریز تلفن وصله باقی وسایل الکتریکی که به پریز برق وصل هستند اگر شدت برق پریز تلفن زیاد بشه اول از همه خود ترمینالش تو خود مخابرات فیوز داره که میپره دیگه خیلی خیلی قدیمی باشه به قول شما فیوز نپره یعنی بسوزه و تمام جریان قبل از سوختن فیوز ترمینال وارد دستگاه تلفن شما بشه که باید تلفن و همچنین مودم رو (مودم رو مطمئن نیستم)بسوزونه دیگه باقی دستگاه ها مثل کامپیوتر و یخچال و تلویزیون به این مربوط نمیشه.یا محافظ نبوده یا اگر بوده تقلبی بوده چون محافظ مثل یک مدار عمل میکنه که اگر از یک قسمتش ولتاژ بسیار زیادی رد بشه میپره یعنی مدار قطع میشه.نقل قول:
- - - Updated - - -
یعنی چی که به برق ربطی نداشت؟شما فقط خطوط تلفنت به پریز تلفن وصله باقی وسایل الکتریکی که به پریز برق وصل هستند اگر شدت برق پریز تلفن زیاد بشه اول از همه خود ترمینالش تو خود مخابرات فیوز داره که میپره دیگه خیلی خیلی قدیمی باشه به قول شما فیوز نپره یعنی بسوزه و تمام جریان قبل از سوختن فیوز ترمینال وارد دستگاه تلفن شما بشه که باید تلفن و همچنین مودم رو (مودم رو مطمئن نیستم)بسوزونه دیگه باقی دستگاه ها مثل کامپیوتر و یخچال و تلویزیون به این مربوط نمیشه.یا محافظ نبوده یا اگر بوده تقلبی بوده چون محافظ مثل یک مدار عمل میکنه که اگر از یک قسمتش ولتاژ بسیار زیادی رد بشه میپره یعنی مدار قطع میشه.نقل قول:
2.185.3x خیلی ipخوبی بود هم پینگ و هم سرعت تک کانکشنش عالی بود نسبت به بقیه 2.185ها بهتر بود ولی سریع حذفش کردن 2 روز بیشتر نموند سریع حذفش کردن احتمالا دادنش به یه گروه دیگه
5.233هم دارن تغییرش میدن شده information technoloy (همون مخابرات) احتمالا کیفیتش هم مثل 2.185 ها میشه
موقعی که میخواستی بخری بهت گفتم از نمایندشون یعنی فروشگاه میلیونر بخر! چرا این حرفو زدم؟ به خاطر اینکه پهنای اختصاصی خریدن از خود شرکت و دستشون بازه و کیفیت خوبه ولی شما گوش نکردی:n37:نقل قول:
همچنان سرعت ما زیر خط فقر به سر میبره !
این میلیونر به لشکر هم میده ؟!
وایرلس برای لشکر کسی سراغ داره ؟!
یا یه نت با پینگ خوب تو لشکر
نقل قول:
آخه برادر من شما که تازه از میلیونر گرفتی موقعی که راجع به دانش ارتباط صحبت میکردیم و هنوز میلیونر نشده بودی گفتی که سه ساله از دانش ارتباط داری و بر اون اساس اینها را بعنوان بهترین معرفی کردی؟
حالا مگه میشه این همه شرکت سرویس خوب نداشته باشند و یک مغازه تبلت فروشی بهترین سرویس را ارائه بده؟!!!
داداش برای من، وقتی که تلفن خراب شده، کارت شبکه ام سوخته، مودمم نیمسوز شده و ... و بالاخره کامپیوتر و همه چیزم سوختهنقل قول:
با توجه به اینکه خونه محافظ برق کلی داره، خود کامپیوترم هم محافظ برق جداگونه داره، پس در نتیجه جریان برق از پریز تلفن وارد شده! و پریز تلفن به دستگاه محافظ برق وصل نیست!!!! بخاطر اینه که میگم
چون اصلا محافظ برق ولتاژ غیراستانداردی بهش وارد نشده که عکس العمل نشون بده، بلکه مستقیما از تلفن به مودم و لن و مادربرد و پاور جریان وارد شده و باعث این قضیه شده...
سرعت توی شهرستان به دلیل این مشکلات رعد و برق داغون شده، تمام snr ها و ... یک سوم شدن
خیلی عجیبه چرا مخابرات پیگیری نمیکنه
دوست عزیزم چرا شما بهت بر میخوره؟؟نقل قول:
من سه ساله رو دانش ارتباطات بودم و دو هفتست اومدم رو میلیونر! یا شما اصلا نمیخونی من چی مینویسم یا اطلاعاتت کمی پایینه!
من بهت میگم اینا پهنا خریدن از دانش ارتباطات! چه ربطی به کیفیت اونا داره؟؟؟ شاید اونا خواسته باشن شیر 1 به 20 بدن.
من از کسی دفاع نمیکنم که شما ناراحت میشی
اون مغازه به قول شما تبلت فروشی یا پشگل فروشی داره سرعت عالی میده با کیفیت خوب! حالا چه خوشمون بیاد چه نیاد
قیمتاشم از همه وایرلسی ها ارزون تره
وسلام:n16:
قربون شکلت برم. من بهم برنخورده. مساله خیلی ساده هست. فقط واسه روشن شدن دیگران میگم.نقل قول:
قبلا شما فرمودی بهترین سرویس که تا حالا داشتی و 3 سال استفاده کردی تو منطقه گلستان دانش ارتباطات هست. من هم بر همین اساس گرفتم و حالا دیدم خوب نیست. خودت هم که تست سرعت و ... من را خصوصی فرستادم و دیدی و تایید کردی.
دوستان شرکت دانش ارتباطات هیچ گونه پشتیبانی نداره و به تلفن هم به زور تو ساعت اداری جواب میده. در جریان باشید. من هم این ماه که تمام بشه میرم راصد.
2مگ تمدید کردم سرعتم شده 130کیلوبایت انگار سرعتا رو از اکانتینگ نصف اسمی کردن اول میره بالا تا 600 بعد چند ثانیه میاد رو 130میمونه مشخصه محدودیت از اکانتینگه اینجور اصلا بدرد نمیخوره 130کیلوبایت برا 2مگ سرعتی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته سرعتا رو از اکانتینگ آوردن پایین مثل اون مدتی که 5مگ و 10مگ شبانه داشتن و سرعتا یه پله پایینتر بودن 2مگ سرعت 1مگو میداد 10مگ هم سرعت 5مگ
الان هم اگه به 10مگ شبانه اضاف کرده باشن باز خوبه 630کیلوبایت ولی در غیر اینصورت سرعت 130کیلوبایت غیر قابل تحمله
واسه من چند شبه که سرعت 500 میشه و اسمی نمیشه خدا رو شکرنقل قول:
شاید روی اون گیت وی که هستی مشکلی پیش اومده
یا اینکه روی کسایی که تمدید کنن تغییرات اعمال میشه :n24:
نمیدونم والا تا دیروز 512داشتم 250کیلوبایت بود الان 2مگ گرفتم شد 130کیلوبایت گسترش ارتباطات خیلی کیفیتش بالا رفته پریروز که باهاش کار کردم عالی بود هم صفحه باز کردن و هم تک کانکشنش عالی بود شب هم سرعتش بالا بود و اسمی نمیشد حتی از 2.185 هم تک کانکشنش قوی تر بود صفحاتو سریع باز میکرد انگار پهنای باندو کشیدن سمت گسترش ارتباطاتنقل قول:
این وضع الانم:
یکی از دوستام گروه گسترش ارتباطاته که همیشه سرعتش اسمی میشدنقل قول:
اما الان میگه 3-2 شبه سرعت شبانش شده 500
این سرویسی که تمدید کردم افتضاحه سرعتش 512قبلیم صد شرف داشت به این 2مگ اون 512سرعتش 250 بود الان 2مگ داره 130کیلوبایت میده
شاید فیبر نوریا رو منتقل کردن گروه شما و شلوغ شدهنقل قول:
چون از همون موقع که فیبرا رو منتقل کردن شبانه گروه 37 هم رفته یالا
نه محدودیت از اکانتینگه چون یهو سرعت میره بالا بعد میاد رو 130 میمونه مثل 1مگ قبلانقل قول:
اینم تست الان:
اینم تست 512 سرویس قدیمی همین الان:
راحت 250کیلوبایتو میده
10مگ هم شبانه نداره
من رفتم برای ثبت نام مجدد مخابرات میگه ثبت نام نداریم و پورت خالی دیگه اصلا نیست ! :n29: فرشاد از کجا بفهمم راست میگه چون با من مشکل داره سر یه سری مسائل و لج هست با من نمایندگی ! :n21: تشکر :n16:
باید اکسین بری مارمالاد دیگه با مخابرات نیستنقل قول:
توی شهر ما نماینده اکسین - ماناماد - اواسیس همه یکی هست و برای هر کدوم که بخوای ثبت نام می کنه اما میگه کلا مرکز مخابراتی پورتی دیگه نداره چه واسه مخابرات چه واسه بقیه شرکت ها ! با هم مشکل داریم و شک دارم که راست بگه از کجا مطمئن بشم توی مرکز مخابراتی ما پورت نیست دیگه ؟نقل قول:
سرویس 2مگ مخابرات با ip 2.185
نقل قول:
من هستم تو این گروه اینطور که میگی نیست داداش :n15:
- - - Updated - - -
نقل قول:
من هستم تو این گروه اینطور که میگی نیست داداش :n15:
نقل قول:
فرشاد جان گویا حالت خیلی گرفته است آب قندی چیزی بیارم .واست/ به دانلود بدجور اعتیاد پیدا کردی داداش
فقط به محض اینکه شبانه شروع میشه اینطوریه ؟نقل قول:
نقل قول:
سرویست 2 مگه؟
بله 2 مگهنقل قول:
.
نقل قول:
فرشاد 5 مگ و 10 مگ شبانه رایگان ندارن هنوز:n13:
جدیدا گذاشتن تو پرتاک گفتم شاید شبانه اشون دوباره فعال شده
خیر بنده نه هارد برا دانلود دارم نه حال دانلود فقط سرعت تک کانکشن برام خیلی مهمه اینترنتی که سرعت تک کانکشنش ضعیف باشه قبول ندارمنقل قول:
نه همیشهنقل قول:
5و10 شبانه ندارن nofree هستننقل قول:
دوستان سلام
بنده سرویس پارس آنلاین 2 مگ دارم ولی یه مشکلی هست اینه که SNR نوسان می کند از حدود عدد 20 تا6 نوسان دارد جالبه نه بادی نه بارانی میاد ولی نوسان دارد جالبه وقتی روی عدد 6 تغییر میکند میرم کابلا رو از اسپلیتر درمیارم و دوباره میذارم دوباره به عدد 20 تغیر میکند یکی از دوستان گفت مشکل از تجهیزات dslam مخابرات است حال اگر بروم از خود مخابرات یا یک شرکن دیگر سرویس بگیرم آیا باز این مشکل را دارم یا نه؟
دوستان راهنمایی کنید قطع ووصل زیادی دارم بنده 9ماه در قم بودم هم از مخابرات قم هم از شاتل داشتم ولی تو این ماه به اندازه اینجا قطع و وصلی نداشتم از طرفی از مرکز مخابراتی هم دور نیستم تغییر حول و حوشه 1 یا 1.5 کیلومتر میشود
حالا به نظر شما راهی برای حل مشکلم هست
باتشکر
همین الان چند بار پشت سر هم لینک پرید نزدیکای 7-8 دقیقه همینجور بود بعد که وصل شد این شد وضعیت
سلام ! دوست عزیز شما که پارس آنلاین داری در مورد پینگ این شرکت توی خوزستان بگو ؟ وضعیت برای بازی آنلاین چطوره ؟؟؟ اگر خوب نیست نرم این شرکت ! تشکر :n16:نقل قول:
سلام دوست من،بنده اهل بازی آنلاین نیستم ولی الان که از اسپید تست پینگ گرفتم 181 بود ولی زیر 100 هم داشتم 300،400 داشتمنقل قول:
سلام.میخام رمز اینترنتمو تغییر بدم.اما نمیدونم کجا باید تغییرش بدم بروم سایت ibsng یا پاتاک؟یکی میگه باید با پشتیبانی تماس بگیرم؟!
سلام
حدود یک ما میشه از نت مخابرات استفاده نکردم
الان ساعت اینترنت شبانه چند تا چنده؟
وضعیت سرعت شبانه چطوره؟ (الان تست کردم سرعت خوب بود)
دوستان من تا 9آذر قراداد داشتم اما الان زده نتم به اتمام رسیده!دیگخibsngهم باز نمیشه!
بی شرفا امدن تغییر سرویس دادن برام.مگه میشه؟
سلام دوست عزیز کدوم رمز،رمزمودم وای فای یا رمزی که شرکت به شما میدهد؟نقل قول:
رمز اینترنت یا همان رمز شرکت.نقل قول:
راستش بنده تا حالا چنین چیزیو نخواستم ولی به نظرم باید از همون شرکت بخایننقل قول:
تازه من اولش که از پارس آنلاین گرفتم بهم گفتن در حفظ آن کوشا باشید
فکر کنم اگر از شرکت بخاین براتون تغییر میده
معمولا به سایت شرکتی انیترنتی مراجعه و تغییر رمز میدیم اما مخابرات از بس بی صاحبه معلوم نیست چه جوریه.شما پارس انلاین داری با مراجعه به سایتش و وارد شدن به اکانتت میتونی رمزتو عوض کنی.نقل قول:
نه چنین چیزیو تا حالا ندیدم تازه همون صفحه اول که بخام وارد اکانتم بشم نوشته اگر رمزو فراموش کرده باشید براتون ایمیل میکنیمنقل قول:
به همین راحتی تغییر نمیدن
رمز اتصال به اینترنت رو میشه از توی ibs تغییر دادنقل قول: