سلام سایت ایرانسل یه قسمتی بود شماره سیم کارتی که خیلی وقته استفاده نمیکردی ثبت میکردی بسته تشویقی پیشنهادد میکرد
اگه لینکشو دارین لطفا برام بفرستین نمیتونم پیدا کنم
Printable View
سلام سایت ایرانسل یه قسمتی بود شماره سیم کارتی که خیلی وقته استفاده نمیکردی ثبت میکردی بسته تشویقی پیشنهادد میکرد
اگه لینکشو دارین لطفا برام بفرستین نمیتونم پیدا کنم
دوست عزیز یه دلیلش سایت های داخلیهنقل قول:
اگه ابرانسل رو چک کنی تقریبا هیچ سایت بدرد بخور داخلی جزش نیست ، فکر کنم فقط شاتللنده
اما ا
رایتل همه رو نیم بها حساب میکنه، منم متوجه کمتر مصرف کردن رایتل شدم
نمیدونم الان هست یا نه اما فصل قبل، دیگه چند ماهه نداشت و فقط ماهیانه بود احتمال داره الان حذف شده باشه، مطمین نیستم، اما بعید نیستنقل قول:
بازه 3ماهه در نظر بگیرنقل قول:
3 تا بسته رایتل یکماهه میشه 36 گیگ روزانه 72 گیگ شبانه 96 تومن
بسته ایرانسل 3ماهه 40 گیگ +40 گیگ شبانه میشه 71 تومن
بسته ایرانسل نقطه ضعفش اینه 32 گیگ حجم شبانه کمتره عوضش 4گیگ روزانه بیشتر زیاد توفیق نداره
نکته مثبت بسته ایرانسل 25 تومن ارزان تره این هزینه میشه نصفش صرف بسته شبانه تخصصی ساعتی رایگان کرد که اون 32گیگ شبانه کمترش اصلا به چشم نیاد
حالا کدوم ارزانتره در اومد به نظرت ؟؟:n39:
قطعا رایتل! چون بسته ش دیرتر تموم میشهنقل قول:
ولی ایرانسل مثل برق و باد از حجم کم میکنه
تجربه به من اینو ثابت کرده، شما هم تست کن
من که توضیح دادم اعداد و ارقام به نفع ایرانسله
ولی چیزی که واضحه صرفه با اینه که رایتل مصرف کنید.
من بحثی ندارم. چون جفتش رو تست کردم و دیدم با رایتل بیشتر اینترنت دارم تا ایرانسل، چون ایرانسل سریعتر از بسته کم میکنه
شما هم تست کن و سعی نکن با دودو تا چهارتا منو قانع کنی، که من قانع نمیشم چون یقین دارم ایرانسل دزده:n02::n39:
نمیدونستم، چه بهتر، اینجوری جواب این دوستمون که سنگ ایرانسل رو به سینه میزنه دادید:n39:نقل قول:
دیگه از این واضح تر اخه ؟نقل قول:
فقط تنها بسته ایی کسی یک ماهه مصرفش اینقدره یا بالاست بگیره فعلا رایتل هست که شما میگی 29 نه 32 تومن قیمت بدون مالیات هست دروغ تحویل نده لطفا ! بسته خودت استفاده میکنی نمیدونه چنده:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی سنگ چیزی به سینه نمیزه کیفیت مشخصه العان حدود 9 ماهه با مودم i60 گرفتم منطقه ما تقریبا نقطه کور اپراتور ها بود خط تلفن pcm بود هیچ اینترنتی نمیتونستم بگیرم اوایل 2خط آنتن td داشتم مجبور بودم سرعت بیشتر سیمکارت 4g بندازم ولی 2 ماهه td به صورت خودجوش شد 5 آنتن قطعا توسعه دادن من از اول بسته 3 ماهه میگرفتم 25+50 شبانه یک ماه نیم کفاف میداد از وقتی هم گرون کرده یک ماهه نامحدود 8مگ با سقف 50 گیگ گرفتم العان 10 روز دیگه تموم میشه ولی 20 گیگ مونده باید مصرفش کنم:n41:
هر کس شرایط خودش داره قطعا بسته هاشو انتخاب کنه این شرایط این بسته جدید گذاشته بد نیست ولی مثل سابق نیست اگر واقعا بسته های شبانه 2برابر بود نور علی نور بود که دیگه نیست
رایتل هم واقعا میندازم میرم تو گوشی هیچ آنتن درست حسابی نداره سوییچ میکنه نه سرعت درست حسابی داره کیفیتش معمولی هست ایرانسل حداقل منطقه خلوت بشه 50-60مگ سرعت میده رایتل اینقدر میده ؟؟:n36:
آخه چه ارزشی داره من دروغ بگم؟ این عکس سوابق خرید بسته ی یک ماهه ی منه! خب خداروشکر رایتل هم گرون کرده، از 29900 شده 32500، من نمیدونستم، شرمنده اشتباه گفتم. تو همین چند روزه زیاد شده حتما، ولی خب اینقدر گرون نکرده!نقل قول:
منم گفتم باهات بحثی ندارم، تو با ایرانسل حال میکنی من رایتل! همین که میای وسط پیراهن پاره میکنی به من میگی دروغگو یعنی سنگ ایرانسل رو به سینه میزنی! داداش من خواستم بقیه توجیه بشن که دقت کنن هر اپراتور چقدر از بسته هاشون کم میکنه، شما اول یه لیوان آب بخور آروم بگیری، هرچی هم فونتت رو بزرگتر کنی خفن تر نمیشی.:n31::n39:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فونت مجبورم بزرگ کنم چشم ببینه دارم چی مینویسمنقل قول:
اشکال نداره فکر کردم داری اشتباه میگی مشکلی نیست :n18:
دارم چیزی میگم به صلاح هست توضیح میدم حالا گوش کنه کسی یا نکنه واقعیت دارم میگم غیر اینه
مشکل اینه خودتم داری میبینی شیب ملایم بسته هارو دارن گرون میکنن وقتی ایرانسل بسته هارو گرون کرد 4تاش فحش آبدا نثارش کردم ولی فایده اش چیه
بنظرم بسته های موجود فعلی ایرانسل این 3 تای اولی بسته 3ماهه 6 ماهه هست بصرفه ترن
حتی ببینم اگر اینا بخوان گرون ترش کنن درجا 12ماهه بخرم هیچ تضمینی نیست العان حسرت میخورمچرا بلند مدت نخریدم
اینا زرنگتر از این حرف هان بسته بصرفه بلند مدت ورداشتن بلا ملا سرش آوردن وگرنه داد هوار کسی درنمیامد ورگنه همین یک ماهه خریدن اخر سال میبنی چقدر بیشتر هزینه شده نسبت بسته بلند مدت یه امتیاز بوده اینا فهمیدن و کم کم حجمش کم قیمش زیاد کردن
گرون میکنن حجم کم میشه کنارش میاد پایین
باید دید بلند مدت نگاه کرد بیخودی سنگ چیزی به سینه نمیزنه باید همیشه مواظب جیبمون باشیم خرج میکنیم من حالا باسم زیاد تفاوتی نداره چون مصرف حجم از بسته شبانه 4g بدست میارم این اینترنت مصرف روزانمه
العان توصیه هم اینه یه بسته بلند مدت با رزوش حتما بخرین این پ...... بازم گرون میکنن
حتما منطقه شما انتخاب ها زیاد نیست ولی من ترجیح میدم که یه ماهه بخرم. و اگه راضی نبودم عوضش کنم. چون همه اپراتورها اینجا سرعت بالا میدن. متاسفانه نمیتونم یکدفعه زیاد خرج کنم واسه اینترنت. درسته در مدت طولانی شاید بیشتر خرج کنم ولی تورم رو هم در نظر بگیری شاید ماهیانه بهتر باشه، به ما هم که یه جا حقوق یک سال رو نمیدن، ماهیانه چندرغاز کف دستمون میذارن، بهتره ماهیانه خرج بشه به بقیه مسائل زندگی هم برسیم.:n02::n06:نقل قول:
خوبه در این قضیه اتفاق نظر داریم که همه ی این اپراتورها نامردن. دیگه همه چی تورم رو داشته، نمیشه توقع داشت قیمت سابق بدن. ولی کاش از بسته اضافه تر برنمیداشتن.
بچه های اینجا هم همه حرفه ای هستن و وارد.
موفق باشی دوست من