فوتبال جام حذفي ايران - پيروزي پرگل مس كرمان برابر پتروشيمي تبريز
تيم فوتبال مس كرمان عصر جمعه در ورزشگاه شهيدسليمي كياي اين شهر، ميهمان خود تيم پتروشيمي تبريز را با پنج گل شكست داد.
در اين ديدار كه در مرحله يك شانزدهم پاياني رقابتهاي فوتبال جام حذفي باشگاههاي فوتبال كشور برگزار شد، احمد صالحي قضاوت آن را برعهده داشت.
گلهاي تيم مس را علي رضا دغاغله در دقيقه ،۴بابك حاتمي در دقيقه ، ۳۴ آدريانو آلوز در دقايق ۳۸و ۴۴و محسن زاهدي در دقيقه ۶۸به ثمررساندند.
نادر دست نشان سرمربي تيم فوتبال مس كرمان در اين ديدار تلفيقي از بازيكنان جوان و باتجربه خود را به ميدان فرستاد.
دراين بازي هيچيك از بازيكنان دو تيم كارت زرد و قرمز دريافت نكردند.
تيم مس كرمان در ادامه رقابتهاي جام حذفي كشور، با برنده بازي تيمهاي صنايع اراك و پاس تهران ديدار خواهد كرد.
"اوليوركان": تيم آلمان با حضور من قهرمان ميشد
"اوليور كان" دروازه بان سابق تيم ملي فوتبال آلمان كه در تمام ديدارهاي جام جهاني ۲۰۰۶نيمكتنشين بود، روز جمعه اظهارداشت: تيم ملي كشورش با حضور او در دروازه ميتوانست به قهرماني در اين پيكارها دست يابد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين، ميزبان رقابتهاي جام جهاني با حضور "ينس لمان" در نيمه نهايي مغلوب ايتاليا شد و به رتبه سومي در اين مسابقات دست يافت.
كان ۳۷ساله معتقد است، منطقا او ميبايست دروازه بان اصلي تيم آلمان ميبود.
وي گفت: قصد انتقاد از عملكرد ينس لمان را ندارم اما تيم آلمان با حضور من ميتوانست قهرمان جهان شود.
دروازهبان كنوني باشگاه بايرن مونيخ در ادامه گفت و گو با مجله هفتگي اشترن افزود: از اين موضوع مطمئنم چون روند عملكرد من در چنين مسيري هدايت شده بود.
وي بعد از پيروزي ۳بر ۱مقابل پرتغال و كسب مدال برنز جام جهاني، از تيم ملي ژرمنها خداحافظي كرد.
كان گفت: در سال ۱۹۹۴همراه با باشگاه كارلسروهه در نيمه نهايي جام يوفا(جاماتحاديه باشگاههاي اروپا) بازي كردم و دو سال بعد با بايرن مونيخ اين جام را بردم.
وي ادامه داد: در سال ، ۱۹۹۹فينال جام قهرمانان باشگاههاي اروپا را در شرايطي غمانگيز (باخت ۱- ۲به منچستريونايتد در وقت تلف شده) از دست دادم و دو سال بعد اين قهرماني را بدست آوردم. سرانجام در سال ۲۰۰۲در فينال جام جهاني به برزيل باختيم. من واقعا به قانون توالي اعتقاد دارم و معتقدم ميبايست در سال ۲۰۰۶اتفاق ميافتاد.
كان كه تا سال ۲۰۰۸با بايرن مونيخ قرارداد دارد افزود: پيش از شروع مسابقات جام جهاني سعي كرده اين موضوع را براي "يورگن كلينزمن" سرمربي وقت آلمان، توضيح دهد اما او "نفهميد يا نخواست كه بفهمد".
وي گفت: به كلينزمن گفتم، "نمي فهمم چرا نميخواهيد تصديق كنيد كه حق با من است".
آلمان در سالهاي ۱۹۷۴و ۱۹۹۰به قهرماني در جام جهاني دست يافت.
"نادر دست نشان": تيم صنعت مس در دور برگشت ليگ برتر موفقتر خواهد بود
سرمربي تيم فوتبال صنعت مس كرمان گفت: تيم صنعت مس به نظم تيمي خوبي دست يافته و در دور برگشت رقابتهاي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران موفقتر عمل خواهد كرد.
"نادر دست نشان" روز جمعه پس از بازي تيم صنعت مس با پتروشيمي تبريز در چارچوب رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي كشور كه با نتيجه ۵بر صفر به سود تيمش به پايان رسيد، به ايرنا گفت: تيم صنعت مس در دور برگشت مسابقات ليگ برتر بيش از دور رفت امتياز كسب خواهد كرد.
وي در مورد بازي عقبافتاده تيمصنعت مس با فولاد خوزستان كه روز سهشنبه آينده در كرمان برگزار خواهد شد، افزود: از آنجا كه كادر فني اين تيم تغيير كرده، آنها تلاش خواهند كرد قابليتهاي خود را ثابت كنند.
دست نشان ادامه داد: هنگامي كه تيمي در اين شرايط قرار بگيرد، براي حريفانش خطرناك خواهد بود، اما تيم فوتبال صنعت مس توانايي غلبه بر اين تيم را دارد.
سرمربي تيم صنعت مس در مورد بازي تيم مس با پتروشيمي تبريز گفت: تيم پتروشيمي بازي جوانمردانهاي را به نمايش گذاشت.
وي افزود: در اين بازي از تعدادي بازيكن مس كه فرصت بازي در ديدارهاي ليگ برتر را كسب نكرده بودند، استفاده شد كه آنها هم توانتسند قابليتهاي خود را بروز دهند.
دست نشان گفت: دفاع چپ تيم فوتبال صنعت مس در اين بازي با مشكل مواجه بود كه براي رفع آن تعويضهايي انجام شد.
به گفته وي ،"بازيكنان تيم مس اين بازي را جدي نگرفته بودند".
"محمد فكري" سرمربي تيم پتروشيمي تبريز هم درباره اين مسابقه گفت:
تيم پتروشيمي براي كسب حداكثر امتياز به كرمان آمده بود،اما بازيكنان اين تيم، برخلاف بازيكنان تيم مس از فرصتهاي پيش آمده نتوانستند استفاده كنند.
وي يكي از دلايل باخت تيمش را عدم شناخت كافي از تيم صنعت مس عنوان كرد.
تيم هانوفر بهمصاف صدرنشين فوتبال باشگاههاي آلمان ميرود
تيم هانوفر كه "وحيد هاشميان" ملي پوش ايراني را در اختيار دارد، يكشنبهشب هفته آينده به مصاف صدرنشين رقابتهاي فوتبال قهرماني دستهاول باشگاههاي آلمان (بوندسليگا) ميرود.
به گزارش خبرگزاري رويترز، اين ديدار از هفته هجدهم اين مسابقهها و در ورزشگاه تيم وردربرمن برگزار خواهد شد.
* برنامه هفته هجدهم اين رقابتها به شرح زير است :
جمعه ۸۵/۱۰/۰۱
بروسيا دورتموند با بايرن مونيخ
شنبه ۸۵/۱۰/۰۲
نورمبرگ با اشتوتگارت
آرمينيا بيلهفلد با هامبورگ
اينتراخت فرانكفورت با شالكه
انرژي كاتبوس با بروسيا مونشن گلادباخ
هرتابرلين با وولفسبورگ
بوخوم با ماينز
يكشنبه ۸۵/۱۰/۰۳
آرمينيا آخن با باير لوركوزن
وردربرمن با هانوفر
* جدول رده بندي
- ۱وردربرمن ۳۶امتياز
- ۲شاله ۳۶امتياز
- ۳بايرن مونيخ ۳۳امتياز
- ۴اشتوتگارت ۳۲امتياز
- ۵هرتابرلين ۲۷امتياز
- ۶باير لوركوزن ۲۵امتياز
"نناد نيكوليچ" : فولاد خوزستان نياز به يك برد داشت
سرمربي جديد تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: بازيكنان ما نياز به يك برد روحيه بخش داشتند كه امروز رقم خورد.
تيم فوتبال فولاد خوزستان عصرجمعه در مسابقات جام حذفي موفق شد تيم سپاهان نوين اصفهان را در ضربات پنالتي شكست دهد و به مرحله بعد اين مسابقات صعود كند.
"نناد نيكوليچ " در پايان اين مسابقه در جمع خبرنگاران اظهار داشت :
از اينكه بعد از ۱۲هفته بازيكنان ما صاحب يك برد شدند، شادماني رختكن فولاد را فرا گرفته است.
وي بااشاره به استعفاي مايلي كهن و وضعيت پيش آمده براي اين تيم، اضافه كرد: بازيكنان ما خسته هستند ضمن آنكه بايد بگويم آنان اعتماد به نفس خود را از دست دادهاند.
اين مربي گفت : در دو روز گذشته كه اين مسئوليت به كادر جديد سپرده شده ما نتوانستهايم تغييري در شيوه كارمان ايجاد كنيم اما در دراز مدت اين كار را بايد انجام دهيم تا بازيكنان ما بتوانند در طول ۹۰دقيقه قدرت خود را در جريان بازي به حريفان ديكته كنند.
نيكوليچ يادآور شد: ما ضمن آنكه نياز به يك بازيگردان داريم، در خط حمله داراي بازيكنان خوبي چون اميرخليفه اصل هستيم فقط بايد كاري كنيم كه پاي مهاجمان ما بار ديگربه گل باز شود.
وي به نبود سيد محمد علوي و عادل كلاهكج در اين مسابقه اشاره كرد و گفت : اين دو بازيكن خسته هستند، به خصوص عادل كلاه كج كه به دليل بازيهاي سنگين آسيايي نياز به استراحت داشت و همانطور كه شما مشاهده كرديد پژمان منتظري به خاطر خستگي نتوانست خوب ظاهرشود.
سرمربي جديد تيم فوتبال فولاد خوزستان در پايان گفت: ظرف ۱۲روز آينده ما سه بازي سنگين درپيش داريم واكنون همه فكر ما متوجه اين سه بازي تا نيم فصل ليگ است و بعد از آن براي نيم فصل دوم برنامهريزي خواهيم كرد.
مربي تيم سپاهان: از تيمهاي هم گروه خود در آسيا شناختي نداريم
مربي تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان گفت: از تيمهاي هم گروه با تيم خود در جام قهرماني باشگاههاي آسيا شناختي نداريم، اما برنامهريزيهاي خاصي را براي صعود به مرحله بعدي مسابقات انجام دادهايم.
"منصور ابراهيم زاده" عصر روز جمعه به ايرنا گفت : تيمهايي كه با سپاهان هم گروه شدند، دو سال قبل نيز در جام باشگاههاي آسيا با اين تيم هم گروه بودند و تيم سپاهان تنها با اختلاف يك امتياز نتوانست از گروه خود صعود كند.
وي افزود: از اين رو تيم فوتبال سپاهان از آن زمان تجربيات خوبي كسب كرده و تلاش خواهيم كرد تا با قدرت و بدون شرط به دور بعدي مسابقات صعود كنيم.
مربي تيم فوتبال سپاهان در خصوص سخت يا آسان بودن گروه تيمش اظهار داشت : دراين خصوص نميتوان اظهار نظري كرد، براي ما مهم اين است كه نمايندگان شايستهاي براي فوتبال ايران باشيم.
وي افزود: سطح فوتبال ايران نسبت به كشورهاي آسيايي بالاتراست، اما شرايط امكاناتي تيمهاي منطقه بويژه تيمهاي عربي نسبت به تيمهاي ايراني متفاوت است.
ابراهيم زاده گفت: بايد تلاش خود را مضاعف كرده و از اعتبار فوتبال ايران در جام باشگاههاي آسيا دفاع نمود.
مربي تيم فوتبال سپاهان ادامه داد: با مشخص شدن حريفانمان در جام باشگاههاي آسيا سعي خواهيم كرد، اطلاعاتاين تيمها را بدست آوريم و براساس نقاط ضعف و قوت اين تيمها برنامه ريزي كنيم.
وي شرايط تيمش با تيم استقلال ديگر نماينده ايران در جام باشگاههاي آسيا را يكسان برشمرد و افزود: تيم استقلال نيز با تيمهاي قدرتمندي همگروه شده است.
حذف راه آهن تهران از دور رقابتهاي فوتبال جام حذفي باشگاههاي ايران
تيم راه آهن تهران عصرجمعه با شكست برابر برق تهران از دور مسابقههاي جام حذفي باشگاههاي ايران كنار رفت.
دراين ديدار كه از مرحله يك شانزدهم پاياني اين رقابتها و در ورزشگاه اكباتان تهران برگزار شد، تيم راه آهن تهران در ضربات پنالتي با نتيجه ۴ بر ۳مغلوب حريف خود شد.
دو تيم در وقتهاي عادي و اضافي به نتيجه تساوي يك بر يك دست يافته بودند.
* در ساير ديدارها نتايج زير بدست آمد
پيكان تهران ۱نيرو محركه قزوين ۱
تيم پيكان در ضربات پنالتي با نتيجه ۴بر ۲حريف خود را شكست داد صبا باتري تهران ۲كوثر تهران ۱
مس كرمان ۵پتروشيمي تبريز صفر
فولاد خوزستان ۲سپاهان نوين ۲
تيم فولاد خوزستان در ضربات پنالتي با نتيجه ۵بر ۳رقيب خود را پشت سر گذاشت.
* برنامه ديدارهاي روز يكشنبه سوم دي ماه جاري به شرح زير است :
سايپا تهران - ذوب آهن اردبيل (ورزشگاه شريعتي كرج تهران)
فولاد مباركه سپاهان - نوژن مازندران (ورزشگاه نقش جهان اصفهان) فجر شهيد سپاسي - تربيت يزد (ورزشگاه حافظيه شيراز)
ملوان انزلي - كيميا رشد بندر تركمن (ورزشگاه تختي انزلي)
ابومسلم - صنعت نفت آبادان (ورزشگاه ثامن الائمه مشهد)
داماش ايرانيان - ذوب آهن (ورزشگاه شهيد شيرودي تهران)
استقلال اهواز - صنايع اراك (ورزشگاه تختي اهواز)
شموشك - پاس (ورزشگاه شهداي نوشهر)
استقلال تهران - مقاومت بسيج فارس (ورزشگاه حافظيه شيراز)
نناد نيكوليچ عازم كرواسي شد
سرمربي جديد تيم فوتبال فولاد خوزستان درآستانه سال جديد ميلادي براي ديدار با خانواده و همچنين معالجه كليه خود عصر روز جمعه عازم كشورش كرواسي شد.
" نناد نيكوليچ " درباره اين سفر گفت: اين سفر از قبل پيش بيني شده بود و ناچار به انجام آن هستم.
وي اضافه كرد: براي معالجه كليهام بايد عازم كرواسي شوم.
وي افزود: اين سفر مدت يك هفته طول خواهد كشيد و در غياب من تمرينات تيم فوتبال فولاد خوزستان زيرنظر كورش بختياري زاده صورت خواهد گرفت.
درپي استعفاي محمد مايلي كهن از سرمربيگري تيم فوتبال فولاد خوزستان اين وظيفه از سهروز قبل به عهده نناد نيكوليچ نهاده شد.
اين مربي بعد از بركناري فرانچيچ از سرمربيگري باشگاه فولاد كه سال قبل رخ داد، سرمربيگري فولاد را به عهده گرفت ، كه تا اوايل مرداد ماه امسال ادامه داشت .
مديرعامل باشگاه فولاد خوزستان: مشكل فولاد، روحي رواني است
مديرعامل باشگاه فرهنگي و ورزشي فولاد خوزستان گفت : در حال حاضر تنها مشكل تيم فوتبال ما، مشكل روحي رواني بازيكنان است.
"مسعود رضاييان" افزود: بازيكنان ما دچار معضل تن و روان هستند لذا بايد ترس آنان بريزد واين ميسر نيست مگر اينكه آنان صاحب يك برد خوب شوند تا از اين وضع خارج شوند.
وي كه عصر جمعه در پايان مسابقه فولاد خوزستان با تيم سپاهان نوين اصفهان در اهواز در چارچوب رقابتهاي جام حذفي با خبرنگاران گفت و گو ميكرد، اظهار داشت: تيم ما روحيه و نشاط ندارد و لذا يك برد خوب ميتواند آنان را دگرگون كند.
رضاييان به مساله استعفاي محمد مايلي كهن از سرمربيگري اين تيم اشاره كرد و گفت : ما و خود مايلي كهن معتقد بوديم كه يك برد ميتواند روحيه از دست رفته را به بازيكنان برگرداند و ما در بازي با برق شيراز منتظر اين مساله بوديم، اما چنين نشد.
وي درادامه گفت : مايلي كهن بعداز بازي با برق در رختكن با بازيكنان خداحافظي و روز بعد استعفاي خود را به باشگاه اعلام كرد ، كه من با اين موضوع مخالفت كردم و خواستار ادامه كار ايشان شدم.
مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي فولاد خوزستان يادآور شد: من وقتي سماجت مايلي كهن را در قطع همكاري با فولاد ديدم، مساله را در هيات مديره باشگاه مطرح كردم كه هيات مديره با سه راي مثبت در مقابل دو راي منفي با استعفاي وي موافقت نمود.
وي بابيان اين مطلب كه اگرچه مايلي كهن گزينه اول سرمربيگري تيم ملي بود، گفت : من بعد از مساله تيم ملي شخصا خواهان ملحق شدن وي به باشگاه فولاد بودم كه مايلي كهن بعد از مشورت با خانوادهاش فولاد را انتخاب كرد و من دراينجا بار ديگر از وي كمال تشكر را دارم.
او به بازي عقب افتاده اين تيم با مس كرمان در اين شهر اشاره كرد وگفت:
اميدوارم كه اين اتفاق يعني برد درمقابل مس هرچند كه به آن اميدوار نيستم بيفتد تا نشاط و روحيه به تيم بازگردد.
وي در مورد بازي با تيم سپاهان نوين اصفهان گفت: ازنتيجه بدست آمده راضي نيستم هرچند كه بازيكنان ما تلاش خود را كردند.
مديرعامل باشگاه فرهنگي و ورزشي فولاد خوزستان دربخش ديگري ازسخنانش گفت: ما ضمن اينكه دو جاي خالي داريم و مربيان هر بازيكني را كه بخواهند، براي جذبش تلاش خواهيم كرد.
تيم فوتبال فولاد خوزستان عصر امروز در مسابقات جام حذفي موفق شد در ضربات پنالتي تيم سپاهان نوين اصفهان را شكست دهد.