من که تازگی دو تا سیم رو عوض کردم به 4Gجالبه به یکی اش بسته هدیه داد ولی به اون یکی نه:n31:
Printable View
من که تازگی دو تا سیم رو عوض کردم به 4Gجالبه به یکی اش بسته هدیه داد ولی به اون یکی نه:n31:
همراه اول افتضاح شده شیراز
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
نقل قول:نقل قول:مشکل از طرف خود همراه اول هستش به سیم کارت یا دائمی یا اعتباری بودن ربط نداره . یواش یواش دارن درست میکنن یعنی هر سیم کارتی بدون بسته رو شبکه 4g میره رو بر میگردونن به حالت 3g و سیم کارتهایی که سرعت فضایی دارن رو محدود میکنن رو همون 10 مگابیت .نقل قول:
این است همراه آخر و رفیق نیمه راه
سلام
میخاستم تا فردا بسته سی روزه نامحدود بگیرم
سرعتش از 2 مگ و خورده ای بالاتر فته یا بدتر شده ؟
والا اصلا نمیشه دقیق گفت من توی یک مکان روی یک سیم کارت 35 مگابیت میگیرم با سیم دیگه 8 مگابیتنقل قول:
باید خودت تست کنی
sent from Huawei mate 8
نقل قول:بهترین حالت همون سرعتی هست که خودتون نوشتین . ولی قبل خریدن با اون سیم کارت که قصد استفاده دارین یه تست بگیرین با یه بسته 1 روزه . رو دو تا حالت 3g و 4g . بخاطر عید و مصرف زیاد و ترافیک بالا سرعتها هم کمی افت پیدا کرده .نقل قول:
این 4.5g همراه اول تو رشت راه اندازی شده؟من آیفون 5s دارم.4 جی رو ساپورت میکنه،آیا 4.5 هم ساپورت میکنه؟
4.5g همراه اول فقط توی آزمایشگاه همراه اول راه افتاده ! آیفون 5s فورجی پلاس رو ساپورت نمیکنه .نقل قول:
الله اکبر از خنده مردم :n31: : توی آزمایشگاه همراه اول راه افتاده ! والا راست میگی اینا تو آزمایشگاه هر کاری میکنن از قاهر 1 و 2 گرفته تا 4.5 و 5G و ساندویج مخلوط : وای فای + 5G که چه شود ........ :n19:نقل قول:
۲ ماه پیش رفتم نمایندگی همراه اول، سیم کارت قدیمیم رو با یوسیم عوض کردم. ولی از اون موقع تا حالا اصلا نتونستم به 4g وصل بشم. بسته الفا پلاس هم میخرم ولی اصلا به ۴جی وصل نمیشه.
به صورت Manual ۴ گوشیم ۴ جی رو پیدا میکنه ولی وقتی روش میزنم انتن میپره.
کس دیگه ای این مشکل مشابه رو داره؟
Sent from my MI 5 using Tapatalk