نقل قول:
همدان آدرس: میدان امام خمینی، چهارراه تختی ، بالاتر از کوچه تعزیرات شروع ساعات کاری نیمه اول سال : شنبه الی چهارشنبه: ۸ الی ۱۳ - ۱۶ الی ۱۹ پنج شنبه : ۹ الی ۱۳
نیمه دوم سال : شنبه الی چهارشنبه: ۸ الی ۱۷ پنج شنبه : ۹ الی ۱۳
Printable View
نقل قول:
همدان آدرس: میدان امام خمینی، چهارراه تختی ، بالاتر از کوچه تعزیرات شروع ساعات کاری نیمه اول سال : شنبه الی چهارشنبه: ۸ الی ۱۳ - ۱۶ الی ۱۹ پنج شنبه : ۹ الی ۱۳
نیمه دوم سال : شنبه الی چهارشنبه: ۸ الی ۱۷ پنج شنبه : ۹ الی ۱۳
بچه های شرق تهران خصوصا تهرانپارس تست کنن ببینن lte یافت میشه ؟
3g که اینجا آنتن ضعیف هست
حالا نمیدونم این نقشه 4g که دادن توش کل شرق تحت پوشش هست اما چرا 3g اینجوریه
همدان دقيقا كجا ها lte داره؟
هيچجور نميشه با ايفون فهميد؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اگه آیفون داری،تنها راهش اینه که سیمتو عوض کنی بدش LTE گوشیتو روشن کنی و تو شهر بچرخی!!!نقل قول:
به نظر من مهمترین مساله در حال حاضر افزایش پهنای باند چون تمام کارهای معمولی کاربران مثل چت و شبکه اجتماعی با نسل 3 هم راحت انجام میشه و سرعت توش تاثیری نداره.بعد هم تنوع بیشتر و افزایش حجم بسته هاست.الان مثلا با این سرعت ها این بسته های موجود به هیچ عنوان نیاز کابران تامین نمیکنند.
سلام من الان سیم کارت یو سیم گرفتم 10 تومن ازم گرفت گفتم سرعتش چقدره گفت دانلودش کمتر از 10 مگ نمی اد همونجا تست کردم حدودا سه مگ بود بهش گفتم پس جه جوری که سه مگه گفت چون تازه راه افتاده یه سری مشکلات داریم تا ماه اینده اوکی میشه ولی فعلا حدود 2 برار 3g سرعت داره
ساکن تهران
سلام دوستان. سرعین تو یه نقطه ثابت شبکه خودبه خود از نسل سه میره به دو.. جابجایی ندارم. چطور میشه رو یه دکل مشخص ثابتش کرد
سلام دوستان. سرعین تو یه نقطه ثابت شبکه خودبه خود از نسل سه میره به دو.. جابجایی ندارم. چطور میشه رو یه دکل مشخص ثابتش کرد
خالت شبکه رو بزار رو wcdma onlyنقل قول:
در تهران فعلا مرکز و شمال شهر تحت پوشش LTE می باشد.
در پوشش دهی LTE دانشگاها و مراکز فناوری دارای اولویت می باشد زیرا در این مراکز نیاز به پهن باند بیشتر حس می شود