لطفا سبک موسیقی مورد علاقتون رو بگیننقل قول:
و توصیه میشه حدالامکان از هدفونهای وایرلس و بلوتوس تهیه نکنین مگر اینکه شرایط ایجاب کنه.
Printable View
لطفا سبک موسیقی مورد علاقتون رو بگیننقل قول:
و توصیه میشه حدالامکان از هدفونهای وایرلس و بلوتوس تهیه نکنین مگر اینکه شرایط ایجاب کنه.
سلام دوستان
اگه یادتون باشه من حدود سه هفته پیش هدفون های klipsch s4 و jvc fx300 رو تهیه کردم و امروز میخوام در مورد راحتی کار با این هدفون ها و بعد از Burn In کردن بهتون بگم.
klipsch s4 راحت تو گوش کیپ میشه و موقع راه رفتن از گوش در نمیاد و بیس اون همونطور که بعضی دوستان گفتن اوایل یکمی اونم خیلی کم زیاد بود که خوشبختانه بعد از Burn In کردن بیس شفافی پیدا کرد و استفاده از این هدفون موقع خواب راحت هست و اونطور نیست که بیدارشی ببینی سیمش پاره شده یا از گوشت در اومده.
و در مورد Jvc fx300 اونم خیلی راحت با یکم چرخش تو گوش کیپ میشه ولی به همون راحتی با یکم کشیدگی سیم در میاد و استفاده طولانی و موقع خواب گوش درد خفیفی در قیمت هاله گوش ایجاد میکنه که بخاطر جنس بدنه که فلز هست و شکل ظاهری اون هست و این هدفون بعد از Burn In شدن بیسش تا حد قابل قبولی ارتقا پیدا کرد و موقع راه رفتن اگه سیمش کشیده نشه راحت تو گوش کیپ هست.
و در مورد Burn IN کردن هدفون خیلی از دوستان بعد از خرید هدفون گفتند از هدفونی که خریدند رازی نیستند و این در حالیه که هدفونشون هنوز Burn IN یا همون اب بندی نشده. این هم لینک راهنمایی در مورد Burn In کردن هدفون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پیروز باشید.
خیلی ممنون عزیز راستش بنده هم به قصد خرید اس4 رفتم که موجود نبود ولی فروشنده مدلKlipsch ProMedia In-Ear Premiumرو پیشنهاد داد که شباهت صدایی و ظاهری زیادی با اس4 داره در ضمن تست هم کردم ولی صدای خیلی بمی داشت که بنده رو کلا منصرف از خرید کردنقل قول:
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
راستی دوستان برای فهمیدن مدل اصل با تقلبی سنهایزر چه راهکارای مطمینی پیشنهاد میدید؟نمایندگی یا کسی رو تو تهران سراغ دارید که بتونم هدفونو بهشون نشون بدم؟خیلی مهمه ممنون
راستش معمولاً قضیۀ مقایسۀ فول سایزها با داخل گوشی ها پیش نمیادنقل قول:
کسی که قراره بیرون از منزل و توی مسیر استفاده کنه، فول سایز نمیتونه گزینۀ مناسبی باشه
کسی که قراره توی محیط نویز داری استفاده کنه، فول سایز نمیتونه گزینۀ مناسبی باشه
کسی که قراره توی اتاق خونه استفاده کنه، معمولاً فول سایزها راحت تر و برای استفاده طولانی، مناسب ترن.
*حالا اگر بیاییم فرض کنیم که کسی توی اتاقی نشسته که نویز نداره (یا مقدارش کمه) و در ضمن براش مهم نیست که صدای موسیقیش به بیرون درز کنه (کسی اطرافش نباشه)
و بخوایی یک ستاپ جمع کنیم که مثلاً X $ قیمتشه، حالا میشه مقایسه کرد که ستاپ رو براساس هدفون فول سایز جمع کنه یا داخل گوشی مانیتور (IEM)
اولین چیزی که به ذهن میرسه اینه که فول سایز های خوب، همگی به آمپ های خوب نیاز دارن تا صداشون در بیاد
این در صورتیه که بهترین iem ها (حتی مدل های کاستوم) هم بدونه آمپ بسیار خوب جواب میدن (راستی در مورد ex1000 که قبلاً صحبت کردیم، من جایی ندیدم که گفته باشن آمپ ضروریه؛ مگر برای رنگی کردن صدا)
خب حالا اگر هزینۀ آمپ رو هم Y$ در نظر بگیریم، در اصل مقایسۀ صحیح، مقایسۀ بین یک iem با قیمت X $ و یک فول سایز با قیمت (x-y) $ هستش؛ ( جالبه که این نکته رو حتی توی فروم هدفایی هم نادیده گرفته بودن و فقط بعضی کاربرها اشاره کرده بودن که فول سایزها آمپ نیاز دارن و ... )
*حالا اگر این مطلب رو هم نادیده بگیریم (که توی عمل کار کاملاً اشتباهی هست) و بخوایی یدونه فول سایز X $ رو با یدونه iem با قیمت X $ از لحاظ فقط کیفیت صدا مقایسه کنیم (در حالی که طرف توی اتاق ... ) بازم حرف برای گفتن زیاده
اکثراً فول سایز ها رو ترجیح میدن ( از جمله خودم) ولی این بدین معنی نیست که اختلاف فول سایز ها با iem ها زیاده، در ضمن یک چیز رو در نظر بگیرین که اینکه میگیم فول سایزها برترن همیشه اینطور نیست، و iem هایی رو پیدا می کنین که از فول سایزهای هم قیمت خودشون نه تنها چیزی کم نمیارن بلکه توی بعضی موارد برترن (البته نظر شخصی هم توی هر ریویو تأثیر داره دیگه)
به طور مثال لینک زیر رو نگاه کنین که مقایسۀ مفیدیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت مفیدشو جدا کردم:
[/QUOTE]
در نهایت تکرا می کنم که :نقل قول:
The ES5 can be best described as utterly transparent, and they just disappear leaving only the music behind. I would also pick these over the D7000 and LCD-2, although they are more ruthless about poor recordings. The soundstage is a little deeper than with my HE-6 (which I prefer over my HD800 now), while the treble is as smooth, crisp and extended as the HE-6, but the bass and mids are a little warmer than the HE-6. The ES5 would be my desert island headphones, although the Stax O2 Mk1 would be close or tied as I do like the extra space I get from an open headphone and the O2 Mk1 can keep up with the speed and detail and wamth of the ES5. The HE-6 when properly amped would compete well with a decently amped O2, but they are hard to drive. The O2 are just as demanding or more than the HE-6, while the ES5 sound great with a wide variety of portable sources and amps as well as desktop gear.
در ضمن فرض های اولیه رو توجه داشته باشین:نقل قول:
در اصل مقایسۀ صحیح، مقایسۀ بین یک iem با قیمت X $ و یک فول سایز با قیمت (x-y) $ هستش؛
ونقل قول:
فرض کنیم که کسی توی اتاقی نشسته که نویز نداره (یا مقدارش کمه) و در ضمن براش مهم نیست که صدای موسیقیش به بیرون درز کنه (کسی اطرافش نباشه)
نقل قول:
بخوایی یدونه فول سایز X $ رو با یدونه iem با قیمت X $ از لحاظ فقط کیفیت صدا مقایسه کنیم
بله فرمایشاتتون کاملا درسته ولی این دوستمون گفتم میخوان صدای حرفه ای رو تجربه کنن منم پیشنهاد دادم فول سایز تهیه کنن.نقل قول:
من تمامی مطالبی که عنوان کردین رو قبول دارم ولی در حالت کلی که بخوایم کیفیت صدا رو مقایسه کنیم برنده فول سایز هست.(در حالت کلی)
حالا اگه بخوایم مثال کاملا روشنی بزنیم (مقایسه فقط کیفیت صدا بدون در نظر گرفتن نیاز به امپ) ie80 بقیمت 830 و ex1000 به قیمت 600 با m50 بقیمت 320 .بنظرتون از لحاظ کیفیت صدا کدوم برتر هست؟(بدون در نظر گرفتن مزیتهای پرتابل iem ها).خوب مسلما جواب m50 هست با حداقل نصف قیمت inear های گفته شده.
حالا کسی که میخواد برای اولین بار موسیقی رو با کیفیت بالا تجربه کنه (با هدفون) بهتره با فول سایز شروع کنه با هزینه مناسب تااینکه با بهترین و گرونترین inear ها که برای یه شخص اماتور کیفیتشون محسوس هم نخواهد بود.
اگر سبز بودن سیم و امضای کیونسی جونز زیاد براتون مهم نیست میتونید به k450 فکر کنید که دقیقا همین هدفونچهست ولی تقریبا 20-30 هزار تومن ارزونتر. همراه این هدفون لوازم جانبی خیلی خوبی ارایه می شه از جمله یک کیف خیلی خوب و یک سیم بلند و تبدیل های مختلف. با اینکه این هدفون به عنوان بهترین هدفون سال 2011 توسط مجله معتبر وات-های فای شناخته شده ولی تو زیویو های حرفه ای نظر کارشناس ها رو جلب نکرده. اولا چون با ایم قیمت هدفون سنهایزر px200ii صدای بهتری داره و نیز حمل و نقل آسون تری داره.نقل قول:
حتی مدل k518 le یا dj ارزش بیشتری برای خرید دارند چون با اینکه در رده هدفون های فول سایز هستند ولی از نظر اندازه و حمل و نقل خیلی اد k450 دست و پا گیر تر نیستند.
در مورد کیفیت ساخت k450 چیزی از سنهایزر کم نداره ولی راحتی استفاده اش کمتره هست.
Sent from my Xoom using Tapatalk
بیشنر رپ و هیپ هاپ و راک (پاپ کلا گوش نمیدم زیاد) و سنتی که خوب سنتی زیاد مهم نیست با چه هدفونی گوش بدینقل قول:
الیته چون با garage band و fl studio آِیپد آهنگ هم میسازم میخوام واسه اونم مفید واقع بشه :31:
وایرلس نبود هم مشکلی نیست
سلام، می خوام یه Sansa Clip+ بخرم. یه هدفون خوب هم براش می خوام
هدفون In-ear باشه.
قیمت هم حداکثر 100، اما بهتره اونقدر خرج نکنم.
چی پیشنهاد می کنین؟
فقط خیلی نازک نارنجی نباشه!!!
بهترین هدفونی که میشه بهتون معرفی کرد با توجه به سبک مورد علاقتون audio technica m50 هست.نقل قول:
البته سنهایزر هم مدل hd280 pro و hd449 و از همه بهتر hd518 که فوق العادست رو میتونین انتخاب کنین.
موفق باشین.
میشه قیمت هاشون رو هم بگید؟نقل قول:
بهترین هدفونی که میشه بهتون معرفی کرد با توجه به سبک مورد علاقتون audio technica m50 هست.
البته سنهایزر هم مدل hd280 pro و hd449 و از همه بهتر hd518 که فوق العادست رو میتونین انتخاب کنین.
موفق باشین.