بلی پلاسمای 42 اس تی 50نقل قول:
Printable View
بلی پلاسمای 42 اس تی 50نقل قول:
سلامنقل قول:
بهترین حالت تنظیم برای استفاده از شبکه های داخلی و یا خارجی مد نرمال هست.کنتراستش هم با توجه به نور محیط تنظیم کنید و سردی و گرمی رنگ هم با توجه به سلیقتون انتخاب کنید ولی در کل تنظیمات پیش فرض تلویزیون خوبه و نیاز به دستکاری زیادی نداره.برای تنظیمات جهت دیدن فیلم های بلوری هم نیاز به دیسک کالیبره داری که میتونی کمی روی تصویر مانور بدی و به تصویر دلخواهت برسی که اونم با توجه به نوع پلیر و نوع کابل برای هر کسی متفاوت هست.
من خودم بهترین مد رو در هر تلویزیونی مد سینما (در صورت وجود THX) می دونم . و برای مصرف عادی هم فقط نورش رو زیاد می کنم .
روی مد سینما تو نور زیاد درخشندگی رنگها از بین میره.هر چقدر هم که نور زیاد باشه باز هم نمیشه تصویر شارپی گرفت.البته بحث تصویر سلیقه ای هست.من خودم مد سینما فقط برای نور کم و فیلم سینمایی می پسندم.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون از راهنماییتون. این دیسک کالیبره چی هست؟ میشه بیشتر توضیح بدید.
چند تا سوال دیگه: 1- اگه برایتنس تصویر رو زیاد کنم از عمر تی وی کم میشه؟ با زیاد کردن اون خیلی از جزئیاتی که تو تاریکی هستن معلوم میشه مثلا لبه های کت مشکی یا یخه پیراهن مشکی که اگه برایتنس صفر باشه اینا اصلا معلوم نیستن. حالا اگه این برایتنس رو 53 که انتهاش هست بزارم عمر پیکسلها رو کم میکنه؟
2- تصویر تی وی رو فیلم های سینمایی یه جورایی مصنوعیه نمیدونم چطوری میشه توضیح داد . مثلا فیلم هابیت رو تو لپ تاپ که میبینم اون حالت سینمایی و جذاب رو داره و هیجانش رو حس میکنی اما تو تی وی یه جورایی تصویر زندست و هیجانی نداره بقول برادرم تصویرش مثل فیلم کلید اسرار (فیلم ترکیه ایه) میمونه خیلی زنده و بی روحه و حس فیلم اکشن رو بهت نمیده انگار دارن جلوت فیلم بازی میکنن. البته بگم کیفیت عالیه ها ولی این مشکل زنده بودن رو داره نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه. خیلی هم با تنظیماتش ور رفتم رو حالتهای داینامیک و نرمال و سینمایی و ... هم گذاشتم تفاوتی نکرد. بنظرم اگه بشه سرعت تصویر رو تو تی وی کم کرد شاید درست بشه چون یکم هم سرعتش بنظرم زیاد میاد البته نمیدونم اصلا میشه سرعت پخش تصویر رو کم و زیاد کرد یا نه شاید اصلا ربطی به سرعت نداشته باشه. فقط هم در مورد این یه فیلم نیست تو همه فیلمای اکشن اینجوریه چه خود گیرنده دیجیتال تی وی بذاره چه خودم از رو فلش مموری.
حالا ممنون میشم راهنمایی کنید. یه جورایی دارم پشیمون میشم چرا 4 تومن دادم تلویزیون.
1580 جان.
برای اینکه به حرکت سوژه ها بر روی پنل به صورت دلخواه برسی میتونی گزینه ی intellignet frame creation رو تغییر بدی که 4 حالت داره max , mid,min,off
معمولا در حالت max حرکت سوژه ها حالت فیلم های سریالی یا تاتری پیدا میکنه و به قول معروف زیادی نرمه! ولی از طرفی مزیتی مثل حفظ جزییات رو در پی داره و خیلی ها این گزینه رو میپسندند.
این گزینه در مد thx خاموشه و اگر باز با حرکت سوژه ها و اون حالت نرمی زیاد دیده بشه دیگه کاریش نمیشه کرد و بر میگرده به رندر کردن تصاویر توسط خود tv با الگوهایی که براش تعریف کردند و در کل چیز بدی نیست و مطمئن باشید tv شما تصاویر رو سینماتیک تر از لپ تاپتون پخش میکنه.
دیسک های کالیبره بلوری حاوی الگوهایی هستند که با اون میتونید نمایشگر خودتون رو به دقت تنظیم کنید که شامل گزینه هایی برای رنگ و کنتراست و شارپنس و ... هستند و حالت هایی پیش فرض سینما و thx در نمایشگرهای پاناسونیک به هیچ عنوان کامل نبوده و خام هستند که نیاز هست تغییراتی رو روی اونها اعمال کنید و بهتون مد thx رو پیشنهاد میدم :
کنتراست رو کمی از حالت نرمال بیشتر کنید
برایتنس رو تغییر ندهید
در حالت عادی رنگ ها در این مد کمی حالت قرمزی دارند که در وایت بالانس با تغییرات اونها میتونید به بالانس رنگ خوبی دست یابید
شارپنس رو هم با توجه به محتواتون تغییر دهید بدین صورت که در زمان پخش محتوای با کیفیت شارپنس رو بالا ببرید و در حالت عادی و پخش محتوای معمولی اونو پایین بیارید و در حد وسط نگهدارید.
در صورتی که دیسک کالیبره در اختیارتون نباشه پیدا کردن بهترین تنظیم عملا غیر ممکن میشه و فقط میتونید با پیدا کردن الگوها به صورت تک عکس یا stop کردن برخی صحنه های فیلم ها به خصوص صورت انسان یا صحنه های تاریک و سایه دار و... تقریبا به تنظیم دلخواهتون برسید.
چند وقت پیش چندتا ژاپنی رو در خیابان جمهوری در نمایندگی پاناسونیک دیدم و از فروشنده پرسیدم که اینا کی هستند که گفت مشغول راه اندازی خط تولید tv در اطراف تهران که فکر کنم هشتگرد یا شهریار باشه هستند و بازدید از وضعیت نمایندگی ها که اگر اینطور باشه باز جای شکرش باقیه که قیمت ها در آیند ه ای نچندان دور پایین بیاد.
وبسایت hdtvtest پنل ال سی دی جدید پاناسونیک مدل ax800 را ارزیابی کرده و به گفته این سایت نزدیک ترین کیفیت تصویر را به پلاسما دارد البته مدل بالاتر یعنی ax900 هنوز عرضه نشده ولی این قدم خوبی برای ال سی دی های پاناسونیک هست که با وجود سیستم نوردهی edge دقت رنگ و عمق مشکی خوبی ارائه میدهند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
the TX50AX802B was as close as we’ve seen any LED LCD approached plasma’s supremely cinematic image quality.
سلام دوست عزیز و گرامینقل قول:
بسیار بسیار ممنون و سپاسگزارم از راهنماییتون گزینه ی intellignet frame creation رو تغییر دادم و بهتر شد اول روی min گذاشتم و بعد هم off که این دو گزینه خوب بود و سرعت تصویر سینمایی تر شد اما بنظرم تصویر هم یکم بعد داره ولی چند بار که حالت دوبعدی و سه بعدیش رو با دکمه روی کنترل عوض کردم تغییری نکرد احتمال داره جایه دیگه ای تو تنظیمات باشه که به تصویر بعد بده ؟ البته تو تنظیمات سه بعدی توی منوی picture هم رفتم و حالت سه بعدی رو off کردم ولی با همه اینها همون موردی که فرمودید تصویر رو بهتر کرد. در مورد مد thx که صحبت فرمودید این مد رو من جایی تو تی وی ندیدم میشه بگید از کجا میشه پیداش کرد مدهایی که تی وی من داره dynamic و normal، cinema ، true cinema و custom هست. و همچنین در مورد دیسک کالیبره از کجا میشه تهیش کرد و چطور باید ازش استفاده کنم یعنی اون رو باید روی کامپیوتر نصب کنم و بعد کامپیوتر رو به تی وی وصل کنم و با اون نرم افزار تصویرش رو کالیبره کنم؟ اگه زحمتی نیست روش کار رو با جزئیات بهم بگید.
با تشکر از دوستان
امروز زنگ زدم یه فروشگاهی تو بانه واسه اس تی گفت هنوز وی تی 60 رو دارن!!! 50 و 55 اینچ ! 50 اینچش هفت و دویست !!!
1580 جان:
اگر بلوری پلیر در اختیار ندارید و با لپ تاپ فیلم می بینید از این مقاله بهره ببرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم بلوری پلیر دارید میتونید با خرید دیسک مربوط از چند کمپانی معروف سازنده مثل dve , disney wow , calman , thx و... و آموزش ساده ای که آقای برزین در اینجا ذکر کردن این کار رو انجام دهید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تهیه دیسک کالیبره از آقای داوود که در تاپیک سینما بیشتر فعالند کمک بگیرید.
برای تنظیم tv خودتون از همون مد true cinema استفاده کنید