سوال جالبی پرسیدی ... منم این مشکل را دارم اول فکر کردم مشکل ار مودم من هست اما وقتی با یک ISP دیگر امتحان کردم دیدم اصلا چنین چیزی نیست اما یک پیشنهاد بهتره IP مودم خودتان را عوض کنید...نقل قول:
Printable View
سوال جالبی پرسیدی ... منم این مشکل را دارم اول فکر کردم مشکل ار مودم من هست اما وقتی با یک ISP دیگر امتحان کردم دیدم اصلا چنین چیزی نیست اما یک پیشنهاد بهتره IP مودم خودتان را عوض کنید...نقل قول:
من یزد دانشجو هستم پارسال یک طرحی گرفتم با مودم رایگان که مودمش zyxel یود حدود 80 فروختمش :)
یکی از دوستام 6 ماه پیش همون طرحو برداشت بهش دی لینک سفید 2730 دادن !
2مگ 1تا 7 صبح هم رایگان
واقعا متاسفم که مخابرات اصفهان از یزد پایین تر هست !!
تنظیمات سیستمتون ریخته به هم و مشکل از مخابرات نیستنقل قول:
سلام
دوستان الان 1 هفته هست هر روز دقیق ساعت 12:20 و هر شب ساعت 9 صفحه تتظیمات مودم من باز نمیشه.
یعنی اینترنت دارم اما 192.168.1.1 باز نمیشه باید چند بار مودم خاموش روشن کنم تا باز بشه.
با 2 مودم دیگه هم امتحان کردم باز اینطوری بود....
حالا سوالم اینه که آیا مخابرات میتونه کاری کنه که باز نشه کنسول مودم؟
شما خط تلفن رو از پشت مودم که در بیاری و 192.168.1.1 بزنی بازم باید وارد کنسول مودم بشه من برای تنظیم مودم دوستام روی دی لینک و تی پی لینک تست کردم قبلا البته دی لینک 0.1 هست
با کابل امتحان کن و خط تلفن هم به مودم وصل نباشه باید وارد کنسول بشه
سلام
از دوستانی که طرح بهاره رو گرفتن سه تا سوال داشتم:
1-ایا امکان تمدید این طرح از داخل پنل وجود داره؟
2-این یوزر و پسوردی که بعد از ثبت نام اینترنتی میده , کجا باید وارد کرد ؟
3-ایا مودم نیاز به کانفیگ دوباره داره ؟
عوض کردم اما فرقی نکرد. فکر کنم پورت وصل شدن به کنسول رو مسدود کرده مخابرات حالا معلوم نیست چرا...نقل قول:
تنظیمات سیستم درسته چون با 3 سیستم دیگه تست کردم مشکل داشتند.نقل قول:
وقتی که خط تلفن وصل نباشه مودم وصل میشه ولی وقتی که کانکت شد وصل نمیشه... اینجا دو نفر دوستان اعلام کردن این مشکلو دارند خودم هم که از چند نفر پرسیدم این مشکل رو داشتند... حالا اینا نشون میده به نظر من از طرف مخابرات مسدود شده.
ای پی دستی توی قسمت کارت شبکه وارد کن و Default gateway رو بزار ای پی ورود به مودم
من هر وقت وارد نمیشه این کار رو میکنم وارد میشه
دوستان 2تا سوال خفن دارم-ممنون میشم اینم جواب بدید:
1)طرح بهاره را چطوری میشه اینترنتی درخواست داد؟!
2)یه مشکل عجیب برایم پیش اومده:
علاوه بر افت سرعت،یه مشکل دارم:مثلا
سایت گوگل به مدت 2هفته برایم باز نمیشه-ولی بقیه سایتها باز میشه
بعضی اوقات با مرورگر دیگه یا با وای فای باز میشه
بعد 2هفته این درست میشه و سایت یاهو همینطور میشه
دوباره این درست میشه و میره سراغ سایت بعدی:دی
گوگل و یاهو را مثال زدم البته!
دی ان اس هم عوض کردم-فعال و غیر فعال کردم-ولی نشد که نشد!
سلام
من میخام طرح کمپین را اینترنتی ثبت نام کنم کسی میدونه چگوری؟
ممنون مسشمجواب بدید
دوستان من توی زرین ماهی ۳ مگ مصرفم هست بدون دانلود به نظرتون بهترین طرح برابی من کدومه از طرح های بهاره
۲. امکان تمدید هست؟
من احتمال زیاد فردا میرم ولیعصر.
سوالات و ابهامات اصلی رو بگید تا بپرسم.
مهمترینهاش. برای خودم فعلا ایناست:
آیا امکان تمدید هست؟
آیا امکان خرید گیگ اضافه هست؟
آیا لازمه زرین رو حذف کرد؟
و شفاف سازی در مورد ۹۹ درصد.
Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk 2
اون شفاف سازی در مورد 99 درصد رو بپرسید
+ اینکه 10 مگ سرعت چطوری هست ایا هر منطقه ای باشه 10 مگ میده؟ مثلا رو فیبر نوری هم 10 مگ میدن؟(اگه مثلا گرفیتم و 10 مگ نبود پس میدن پول رو؟)
+ روی طرح با مودم چه مودمی میدن؟(مارک و مدل رو بپرسد)
اون قسمتی که برا زرین پرسیدی من جواب بدم چون تجربه دارم شما هر چند تا تعرفه هم بگیری روی یه خط بهت میدن اونا پولش همه تعرفه ها رو میارن پس مشکلی ایجاد نمیشه هر تعرفه هم یوزر نیم خودش رو داره (خودم یه چند ماهی زرین و کمپین رو با هم داشتم تا اینکه رفتم زرین رو انصراف دادم)