واسه شاتل و آسیاتک نظرسنجی گذاشتن
دوستان شما هم یه همتی کنید پیگیر بشید واسه مبین نت یک نظرسنجی ایجاد کنید :46:
Printable View
واسه شاتل و آسیاتک نظرسنجی گذاشتن
دوستان شما هم یه همتی کنید پیگیر بشید واسه مبین نت یک نظرسنجی ایجاد کنید :46:
وی پی ....... که کلا تعطیله باید از س*ا*ک*س استفاده کنی جواب میدهنقل قول:
دوستان به نظرتون مودم dx350 بهتره یا bm632w ?
نظر سنجی از چی ؟ از اینترنت ایران ؟ نظر من همشون ریدننقل قول:
دوستان من نمی دونم شب ها که دانلود رایگانه چرا برا من رایگان نیست یا اگه هست چرا تو این لیست نیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لیست چیز خاصی رو نشون نمیده. شما شب قبل از خواب بعد از اینکه آخرین استفاده رو کردید مودم رو ریستارت کنید ، دوباره صبح قبل از اینکه از اینترنت استفاده کنید مودم رو خاموش روشن کنید بعد برید لیست رو ببینید.نقل قول:
خوب این ساعتهایی که ثبت شده دقیقاً در ساعات رایگان نیست و بنابرین مقدار استفاده در ساعات غیر رایگان هم در آن محاسبه شده. مثلاً از ساعت 11 دهم تا ساعت 6 یازدهم 138 مگابایت محاسبه شده که اگر دانلود رایگان میخواست حساب بشه باید خیلی بیشتر میشد.نقل قول:
البته ممکنه ساعتشون به مرور زمان جلو یا عقب بیوفته که ممکنه چند دقیقه رو حساب کنه.
ممنوننقل قول:
این شماره پشتیبانی مبین من هر وقت زنگ می زنم هنوز وصل نشده بوق مشغول می زنه نمیدونم چرا !!!
معمولاً اگر هم وصل بشه باید خیلی منتظر بمانید و در اکثر موارد هم در صورتی که قطعی و... داشته باشید آن را به شما، مودم و سیستمتان نسبت میدهند و کار خاصی نمیکنند.نقل قول:
من از چیزشکن cocoon که روی فایرفاکس سوار میشه استفاده میکنم.نقل قول:
برای بقیه مرورگرها هم از Your Freedom استفاده میکنم که البته این یکی فقط با سرعت بالا جواب میده.
اولی هم همیشه کار نمیکنه؛ ولی خیلی وقتها کار راه اندازه.