پارس آنلاین/تهراننقل قول:
Printable View
پارس آنلاین/تهراننقل قول:
وضعیت داغون وایمکس ایرانسل
اینترنت 2 مگ نا محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت سرعت و پینگ به شدت افتضاح شده
نقل قول:ادبیات شما باعث شد تا من به فکر معنی کردن کلمه ی " زور داره " بیوفتم. دقت کنید که با توجه به لینک زیر دو تا مقایسه بین وایمکس 1 مگ و پارس آنلاین 256 با محدودیت حجمی 20 گیگ براتون انجام میدم .نقل قول:
وایمکس 1 مگکد:لیست خدمات گوناگون اینترنت پرسرعت ADSL پارسآنلاین را میتوان در زیر مشاهده کرد.
http://www.parsonline.com/fa/services/adsl
سرعت دانلود در 24 ساعت شبانه روز : 130
دانلود من در یک 24 ساعت : 10 گیگ ( حداکثر میزان دانلود : 11.2 گیگ )
دانلود من در طول یک ماه : 300 گیگ ( حداکثر میزان دانلود : 337 گیگ )
هزینه پرداخت شده : 82،160 تومن
پارس آنلاین 256 با محدودیت حجمی 20 گیگ
سرعت دانلود شبانه ( طبق گفته شما ) : 150
حداکثر میزان دانلود رایگان در هر شب ( از ساعت 1 تا 6 بامداد ) : 2.7 گیگ
حداکثر میزان دانلود رایگان در طول یک ماه : 81 گیگ + 20 گیگ ( حجم اولیه ) = 101 گیگ
اختلاف با دانلود من در طول یک ماه : 200 گیگ
هزینه ترافیک حجمی اضافی : 400،000 تومن
هزینه ای که باید پرداخت کنید تا به پای سرویس 1 مگ وایمکس برسید : 400،000 + 39950 ( تعرفه سرویس مذکور ) = 439،950 تومن
آدم وقتی به این مقایسه فکر میکنه و میبینه که چطور دارن سرش کلاه میزارن خیلی خیلی زورش میاد به حدی که احتمال داره منفجر بشه و تازه این موقع هست که متوجه میشه با سرویس 256 با سرعت 150 دانلود کردن هنر نیست بلکه کردنه گنجیشک جایه قناری تو پاچه ی آدمه :38::31:
خب همین 20 تومن رو بریز تو حساب که با اون 13 تومن میشه 33 تومن میزنه بعد امشب کلشو برمیداره برا این ماهنقل قول:
اگر بخوای از نظر دانلود حساب کنی 100% با وایمکس بیشتره و هر زمانی میتونی استفاده کنی اما الان از لحاظ کیفیت اومده پایین من از اول تابستون دارم مشکل نداشتم اما از 22 بهمن به بعد پینگ افتضاح شده و سایت ها رو به زور بالا میاره و مهم ترین مزیتش اینه که میشه مودم رو هر جا برد و لنگ اینترنت نبودنقل قول:
در مورد ADSL مزیتش اینه که قیمتش کمتره شبانه رایگانه و بعضی از شرکت ها سرعت ها رو بالا میبندن مثل فن آوا ، پارس آنلاین ، شاتل و . .. . و اینم باید بگم بعضی ها میتونن شبا کامپیوتر رو روشن بزارن و رایگان دانلود کنن برای همین میگن وایمکس ارزش نداره
در آخر مشکل از بی قانونی در سازمان مقررات رادیویی هست که یه تکونی نمیخورن و سامون بدن وضعیت اینترنت ایران رو و اینترنت پهن باند ارائه بدن با قیمت کم مثل اجنبی ها که من با این پولی که میدم برای سرویس 1مگ ایرانسل میتونم سرعت بالای 10مگ بگیرم و در چشم به هم زدن دانلود کنم:31:
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
از این شرکت اجنبی که لینکش پایینه میتونم به راحتی 50 یا 100 مگ بگیرم:19:
[HTML]http://shop.virginmedia.com/broadband/compare-broadband-packages.html[/HTML]
سرویس 512 پایه 20000 هست چرا باید 33 بریزم؟ پول سرویس باید تو حسابم باشه درسته؟نقل قول:
یه نگاه به حرفای بقیه بکنی میبینی که همه از وایمکس ناراضی هستن/ادم که بخاطر یه مودم رایگان نمیره وایمکس بگیره:31:نقل قول:
آهاننقل قول:
پس 13 داری باید 7 تومن دیگه واریز کنی بشه 20 تومن دیگه بدهکار از ایرانسلم نباشی:31:
البته جوابی که دادین بی ربط بود و سعی در فرار از جواب دادن به فلسفه ی دانلود با سرعت 150 ولی در رابطه با ناراضی بودن بقیه اگه دقت کنین مربوط میشه به 22 بهمن به بعد . تا به امروز از نظر کیفیت وایمکس ایرانسل حرف اول رو میزنه نه نوسان سرعت داره نه چیزه دیگه . این مشکل علاوه بر ایام خاص مثل 22 بهمن که سراسریه تو روزای آخر ماه پیش میاد که مطمئنا تا یکی دوروز دیگه حل میشه .نقل قول:
در آخر نظر شخصیه بنده تو استفاده از سرویس 1 مگ ایرانسل ، با توجه به 1 مگ بودن واقعی ( نه گنجیشک به جای قناری ) و پایداری شبکه و از همه مهمتر جابجایی واقعا عالیه .:8: