سلام دوستان
خط من به 4 مگ بسته شد اینم نتایج تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سرور داخلی:
Printable View
سلام دوستان
خط من به 4 مگ بسته شد اینم نتایج تست:
از سرور داخلی:
آره چندوقتی هست شر مخابرات رو کم کردم رفتم آنا اما میشه گفت از چاله در اومدم افتادم تو یه چاله دیگه!!! :n02:نقل قول:
تا ساعت 3-2 بعدازظهر همه چیز عالیه اما بعدش لامصب شبکه شون اساسی میترکه میره هوا بعضی وقتام رسما میره فضا!!!
پینگ 8.8.8.8 از 300 بگیر تا 1000 هم میره !!! حتی dns خود شرکت هم پینگش میره بالای 400 و پینگ داخلی هم همینطور
زنگ هم میزنم میگن کاملا نرماله!!! البته فقط مرکز خرابشده ایثار اینطوریه وگرنه باقی مراکز وضعیتشون خوبه (ظاهرا کمبود پهنای باند دارن تو این مرکز)
خلاصه اینکه با پشتیبانی شرکت درگیرم این روزا، اگه ببینم درست نمیشه میرم تخلیه میکنم و از یه شرکت دیگه می گیرم
محتوای مخفی: :D
مبارکهنقل قول:
تست خارجی فراموش نشود! :n02:
چندماهه گرفتی؟ + هزینه کلی
اگه خاطرتون بياد من هم تا چند ماه پيش از آنا 2 مگ داشتم اواخر من هم تو مركز پيام تقريبا همين مشكلات رو داشتمنقل قول:
البته همین که تا عصر وضعیتش خوبه جای شکر داره واقعا! ولی من از اولین روز همین مشکل رو دارمنقل قول:
هرچقدر هم که زنگ میزنم و با پشتیبانی صحبت می کنم میگن وضعیت نرماله و مشکلی نیست!!!
کلا اینام می پیچونن، فعلا که شکایت کردم ازشون ببینم چی میشه، جواب نگیرم مجبورم تخلیه کنم
جالبه که وضعیت دوستمون که مرکز پیام هستن شبها هم خیلی خوبه و مشکلی نداره
اگه طرف صبح براتون مهمه كه مخابرات معمولا صبح ها وضعش خوبه اما عصر ها همين مشكلات رو داره.:n02:نقل قول:
عصرتا شب واسم مهمه که هر2تاشون داغونن !!!نقل قول:
مخابرات کجا صبح ها وضعش خوبه؟؟؟ 24 ساعته پینگش کمتر از 350 نمیشد!
هرچند من تا 220 آورده بودم پایین پینگ رو ولی ...:n21:
الان كه وضعش بدك نيست:n02::n02:نقل قول:
يه چيزي هم كه هست اينه كه خب قيمتش هم پايين تره ، از اين شركتهاي خصوصي مگه ميشه 2 مگ نامحدود رو به اين قيمت خريد 350-400 هزار تومن قيمت ميدن حدود 5 برابر قيمت مخابرات ، كيفيت هم كه ندارن و مثل مخابراته
اشتراک این ۳۵۰-۴۰۰ تومانی ها ۱ به ۲ هست ٬ مخابرات ۱ به ۲۰ هست :n02: ( البته شرکت با شرکت فرق داره )نقل قول:
مطمئني ؟نقل قول:
هيچ فرقي نميكنن ، ديگه بدبخت 2 مگ بيشتر از 250 كه نبايد سرعت دانلود بده مخابرات وقتي مشكل نداره همين سرعت رو راحت ميده پس كجاش 1 به 20 هست با تفسير شما من هيچ وقت نبايد بيشتر از 12 سرعت دانلود داشته باشم.:n02:
همين آنا 2 مگش با 2 مگ مخابرات چه فرقي ميكنه ؟ خيلي بهتره ؟:n02:
سرعت دانلودش هم پايين تره همين 2 مگش هيچ وقت 2 مگ سرعت نميده:n02:
اینترنت در دنیا عبارت است از سرعت دانلود با ۱ کانکشن :دینقل قول:
الان تست کن ببینیم سرعت دانلودت با ۱ کانکشن چند هست بعد بیا تعریف مخابرات رو بکن :دی
از اینجا می تونی تست کنی : testmy.net/download
اگر شما اشتراک ۲ مگابیت با ضریب اشتراکی ۱ به ۲ داشته باشید و نفر دوم استفاده خاصی از اینترنت نکنه می تونید فیلم 720p بدون توقف استریم کنید