آره چرا که نهنقل قول:
1 مگ 3 گیگ داســتان داره !
Printable View
آره چرا که نهنقل قول:
1 مگ 3 گیگ داســتان داره !
نقل قول:
داستانش چیه ؟ :دی
من قبلا از این سرویس به اون سرویس زیاد رفتم، الانم رفتم توی پنل دیدم توی 1 مگ ها که شبانه داشت فقط یکی برام بود اونم ماهی 30 گیگ بودش !!
با سلامنقل قول:
دوست عزیز داستانش چیه؟ چون مال من الان همین سرویسه! و مثلا فرقش با 1 مگ ماهی 6 گیگ با شبانه چیه؟
دوست عزیز اگر سرویس 1 مگ 3 گیگ را شبانش رو دستکاری میکنن یا محدود میکنن خبرشو بده که ما هم زیاد دانلود نکنیم
کلا کریو چون پورتشو از بالا انگولک کردن وضعش خرابه برای همه ISP ها همین داستان ببین هات اسپات شیلد جواب می ده...:n01:نقل قول:
1 مگ 3 گیگ رو به تهرانی ها نمی دن به خاطر اون میگمنقل قول:
اون به خاطر سرویسی که داشتید دیگه نمی تونید به سرویس های قیمت پایین تر تغییر بدید
با این Crm شون ! شنبه صبح باید با بخش تمدید تماس بگیرید براتون فاکتور سرویسی که میخواید رو بزنن تا بتونید سرویستون رو عوض کنید
سرویس 1 مگ 3 گیگ و 1 مگ 6 گیگ رو به شهرستانی ها میدننقل قول:
ولی برای کاربران تهران و کرج فقط سرویس 1 مگ 6 گیگ رو میدن
محدودیت نداره شرکت فعلا !!!نقل قول:
فقط این سرویس رو به شهرستانی ها ارائه میدن همین
من تنها مشکل ام با فن آوا همینه که نمیتونم از هیچ ف.لتر شکنی استفاده کنم. یه نکته هم اینکه حجم خوریش واقعا خیلی کمه با اینکه پهنا باند رو 2 مگه. ترافیک ارسال رو هم که نوشته محاسبه نمیکنه.
با سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون.
یک سوال دیگه : آیا سرعت برنامه های قندشکن همیشه اینقدر پایینه در فناوا؟ (آخه بعد از 3-4 سال دوباره اومدم فناوا). در معدود برنامه های قندشکن که کار میکنن سرعتش نهایتا 20 کیلوبایت برثانیه هست (البته اگر که کار کنه) در صورتیکه همون برنامه در منزل خوارهرم در همان مرکز تلفن در صبانت کاملا میتونه از پهنای باند کل خط استفاده بکنه.